SLAST
Travnja 27, 2026, 21:26:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 21. BOŽIĆNI MALONOGOMETNI TURNIR "POŽEGA 2011"  (Posjeta: 3832 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Spin67
*
Klub: STK BRESTOVAC(kod Pozega)

POYDRAV SVIMA

« : Prosinca 12, 2011, 18:03:50 »

* POŽEŠKI SPORTSKI SAVEZ.jpg (133.41 KB, 650x905 - (hitova: 323 ).)
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 12, 2011, 23:18:07 »

Evo, ja sam prijavio ekipu sastavljenu od igrača Lige Slast:

Uploaded with ImageShack.us

Ekipa Lige Slast:

Na golu Akan:
Nekadašnji rukometni golman vrlo brzo će se adaptirati na mali nogomet. Nakon nekoliko utakmica skompat će se sa sucima za koje će se naknadno ispostaviti da su mu neki rođaci. Obećavanjem kafe mašina sucima osigurati „pošteno suđenje“.

Obrana:
Darko: njegov zadatak je da prije utakmice na pogrešno parkirana vozila od naših protivnika zalijepi kazne za pogrešno parkiranje i pozove pauka tako da se protivnici ne pojave na utakmici ili barem njihovi najbolji igrači da odu iz dvorane.

Travar: neposredno prije početka turnira osnovati požeški malonogometni savez u koji su svi dobrodošli. Normalno, oni koji ne budu u svezu nemaju pravo nastupa na turniru.  Nakon što organiratori turnira zasjednu da održe sjednicu o pravovaljanosti ove odluke o osnivanju, i donesu pravorijek, iskoristit ćemo nastalu zbrku.

Stjepan:  tijekom utakmice objasniti protivnicima sustav natjecanja, sastav grupa, tko ide dalje i napraviti sve moguće kombinacije tko prolazi a tko ostaje i uvjeriti protivnika da će ići dalje i ako izgube jer će količnik ili omjer biti na njihovoj strani a da razlika ovaj puta nema veze sa prolaskom dalje.Potanko objasniti svaku od 1395 mogućih kombinacija za poredak ekipa.

Napad:
Mata: nekadašnji talentirani junior Marsonije a kasnije i etablirana desteka u našoj regiji, osvajač nekoliko turnira sa ekipom Sredanaca bit će poveznica napada i obrane koji će sa teledirigiranim loptama hraniti naše napadače. Ako kojim slučajem ne prođemo grupu napravit će tako šarenu tablicu da se neće znati tko je prvi a tko četvrti u grupi.

Klobučar: jedini u ekipi koji izgleda kao nogometaš bit će u vrhu napada gdje će Matine lopte s očima ubacivati u protivničke mreže uz pokliče kojima će se protivnicima lediti krv u žilama. Na jednu tenisicu će zalijepiti gumu od antispina što će dodatno zbunjvati vratare.

Rezerve:
Bera:   ljevak u ekipi je  uvijek dobrodošao. Nakon 16-tak godina ponovo ću zaigrati sa Matom u ekipi kao u sezoni  1994-1995.

Rebus: nećemo ga koristiti kao igrača nego ćemo ga ubaciti u organizaciju. Njegov cilj je napraviti exel tablicu koja sama računa plasman na kraju tako da  mi bez obzira na skorove u grupi uvijek budemo prvi ili drugi u grupi.

Ivan:  Ako ne uspije Rebus tu je Ivan. Napravit će program sličan ždrijebu kupa od prije par godina. Cilj programa je da uvijek mi ispadnemo slobodni i da se tako dovučemo do finala.

Vjeko: ako kojim slučajem gubimo na utakmici napraviti sabotažu na kotlu za grijanje. Mi ćemo doći obučeni kao za utakmicu hokeja a Vjeko će podesiti grijanje (hlađenje) u dvorani na -10. Dok se protivnik smrzava mi ćemo trpati u njihovu mrežu.

Gigi: doći obučen u maskirnu uniformu pod punom ratnom spremom i samo plašiti protivnike stalnim repetiranjem kalaša pokraj terena.

Zorko: ispred dvorane organizirati akcijsku prodaju kontaktnih leći i naočala po diskontnim cijenama. normalno, leće će imati krivu dioptriju, +20 i -20 tak oda protivnici ništa ne vide tijekom meča, a posebno golmani.

Ljuban: zadužen za čobanac i roštilj prije, poslije i za vrijeme tekme.

« Zadnja izmjena: Prosinca 13, 2011, 13:30:39 Bera11 » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #2 : Prosinca 12, 2011, 23:28:26 »

lol lol lol dobro
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Prosinca 13, 2011, 05:47:24 »

Svaka čast  dobro veleumno objašnjeno u kratkim crtama....mislim da ovdje ima kandidata i za EURO 2012 champion
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Prosinca 13, 2011, 07:51:11 »

E, Bera, na uranak ionako slabije vidim a sad mi još idu i suze... dijete srece, Excel tablica je već gotova, Vule samo da prekontrolira da ovaj puta Matu ne davim  Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Prosinca 13, 2011, 14:32:35 »

Ako ovaj Forum nema Godišnju nagradu za najbolji i najduhovitiji (Mata bi rekao najvispreniji  baeh) post, treba je uvesti. I treba je dati Beri za gornji post koji me nasmijao do suza.  rofl
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #6 : Prosinca 13, 2011, 15:02:20 »

Uopće ne sumnjam u osvajanje turnira navedene ekipe... Jedino ako nastupi Maminjova ekipa, onda će netko morati dati više para od njega da potplati suce...  Azn Sto su se Dinamovci usutili Tongue

To nije nista novo, Bera je vec par puta bio kandidat za nagradu "Kliklop", ali nazalost zadnji put je pobjedila Nives Celzijus, tako da se za Beru nije puno culo... Sad
Ocekujemo i dalje sto vise slicnih postova... Angel
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Prosinca 13, 2011, 15:16:00 »

Ako ovaj Forum nema Godišnju nagradu za najbolji i najduhovitiji (Mata bi rekao najvispreniji  baeh) post, treba je uvesti. I treba je dati Beri za gornji post koji me nasmijao do suza.  rofl
Eto Mata, Trio Fantastikus se osipa...jedan član nas se više ni ne sjeća...a sve po onoj, konac djelo krasi i opet nogomet prevagnu u odnosu na stolni tenis...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #8 : Prosinca 13, 2011, 19:56:00 »

Prijedlog nagrade:
Žuta majica,dugi rukav,veličina M
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #9 : Prosinca 14, 2011, 02:39:55 »

Riješeno. Police dobro lol
Ako nije dobar poredak riječi ili imate kakav prigovor ili ideju, slobodno se obratite. Grin
Što se tiče nagrade, Liga će mu donirati npr. iPhone 4S ili nešto u tom rangu. Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!