SLAST
Travnja 17, 2026, 15:52:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Skupština HSTS-a  (Posjeta: 5012 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bond007
*
Nova Liga: NE
Klub: NE

« Odgovor #15 : Lipnja 19, 2013, 13:45:59 »

Svaka čast stjepane na iscrpnom tumačenju raznih članaka. Valjda će ovo pročitati i one članice županijskog saveza koje su mu pristupile svjesno, nesvjesno, na prevaru ili uopće ne znaju da su članice. Iako niste napisali pretpostavljam da vi sa svojom ekipom OŠB veterana kanite igrati i dalje u regiji, a ne u županijskoj ligi.
I sam pratim sve vijesti po internetu, facebooku i slično pa sam primjetio da predsjednika žsts-a smeta činjenica da se komentiraju njegove objave, a on sam je rekao da nikad više neće zaći na ovaj forum iako se po njegovim upisima vidi da on ovaj forum posjećuje dosta često. Naziva pisce postova ovdje „dokazanim neprijateljima“, jalnima, zavidnima itd. Kako bi vas drugačije i nazivao, on koji je oličenje poštenja u lokalnom stolnom tenisu. On čije ekipe ne idu na gostovanja, koji napravi zapisnik kao da se igralo, a nije i to ne jednom.
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Lipnja 19, 2013, 14:13:42 »

Kako svaki profesionalni (plaćeni) forum ima praćenje IP adresa 'bivših' i sadašnjih članova, prema IP adresama koje je koristio korisnik Travar, sa velikom točnošću podataka mogu reći da se ova IP adresa pojavljuje kao posjetitelj (gost) i na desetke puta dnevno. Police
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Lipnja 19, 2013, 15:02:52 »

Citat:
Danas sam namjeravao sve članice Saveza i njegove prijatelje uputiti na ovu web lokaciju, ali to nisam niti uspio a već su dokazani protivnici našeg Saveza pretražujući internet pronašli i komentirali naše stranice.

Kako bi rekao moj prijatelj Stjepan, prepoznao sam se u ovom boldanom plavom  Tongue. Nakon što sam prozvan "rušiteljem", "kokošarom s foruma" sad sam evo i "dokazani neprijatelj" svega dobroga. Valjda zato što vidim ono što neki NEĆE, NE ŽELE ili NE SMIJU vidjeti.
Ne želim isticati nekakav svoj doprinos  niti želim osporiti NJEGOV doprinos u nekim stvarima. Mnoge stvari je ON napravio dobro, ali i mnogo toga nije bilo dobro, a i dobro je "naplaćeno". Proteklo je par godina, LAP-TOP je valjda zapunjen podacima pa vapi za novim, fotić također ima malo megapixela.
Nikad nisam pitao dečke iz SPIN-a da li su ikad dobili pehar za osvajanje 2. mjestu na KUP-u SLAST-a dok su bili punopravni članovi iste lige. Iako finale nije odigrano pa i da se SPIN proglasio krivim za neodigravanjem istog , pehar za 2 . mjesto su zaslužili borbom do finala.
Zimus je ekipu Budainke kaznio sa neodigravanjem utakmice 0:4 bb jer je igrač kasnio, a onda već slijedeće nedjelje dođe sa dva igrača na 4 HL, a mi smo šutjeli nismo htjeli biti kao ON. Jedan dečkić koji je kasnio, jadničak spremao se vani na zimi da ispadne kako je eto bio u wc-u ...fuj
Zimus pred naše pojedinačno prvenstvo sam napisao (ne mogu sad tražiti citat)  da ćemo ga igrati 13. siječnja jer se oko 20-og uvijek igrao TOP igrač lige SLAST pa da ne uskratim naše članove koji igraju obje lige. Što se desilo prije 15. dana? Iako je SLAST PP bilo najavljeno 2. lipnja, a ja najavio PP Nove lige 9.lipnja ON je radi izbora prebacio i SLAST PP na 9. lipnja bez obzira što je i PP Nove lige tada. Na upit jednog člana obje lige da je trebao staviti neki drugi termin odgovorio je sa "Boli me k...c"
I nakon toga je ipak nekoliko igrača koji igraju obje lige odlučilo igrati kod njega, a ne kod nas jer NEĆE, NE ŽELE ili NE SMIJU. Njihov problem, ja nikome ne zamjeram. Žao mi je ako neki možda nisu došli radi mene jer se slažu da sam ja "dokazani protivnik","rušitelj" i "kokošar"

Ali da se vratim na temu koja govori o savezu tj o sustavu natjecanja. Osobno sam većinu toga znao i sam, ali lijepo je da je to Stjepan "stavio na papir". Sve je ovo logično u svim sportovima da su županijske lige ispod regionalnih i sve drugo ako bude neće biti normalno. Ali nije normalno ni to da se ovaj savez lani ne primi, a ove godine ipak dobije zeleno svjetlo. Po meni je bilo sve kao i lani. Sjašio je Kurta (Budainka), a uzjahao Murta (Posavac). Dobro...dopisao je Oriovac koji je lani odustao od regijskih natjecanja...dopisana je Liga SLAST   i STK Hebrang za kojeg smo eto dobili potvrdu moje teze da mu ni predsjednik ne zna da postoji  sram
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Lipnja 21, 2013, 12:02:08 »

http://slast.forumcroatian.com/t185-stolnoteniski-savez-bpz-stalna-clanica-hsts-a

Još malo o "našem" Županijskom stolnoteniskom savezu. Ovo gore je link na poslano priopćenje medijima od strane predsjednika Saveza o prijemu istog u članstvo HSTS-a. Potpuno je nebitno što to priopćenje nije objavio niti jedan medij osim vrlo šturog članka u današnjoj Posavskoj Hrvatskoj i to samo o činjenicama, bez svih ovih navoda o "neprijateljskom djelovanju" prema Savezu. Ono što mi je privuklo pozornost je završnica odnosno "post scriptum" priopćenja koji ću i citirati:

p.s.
I za kraj informacija kako se županijski  Savezi osnivaju u drugim županijama. Na ovoj sjednici Skupštine jednoglasno je bez ikakvih rasprava u članstvo HSTS-a  primljeno još 2 novoosnovana županijska Saveza – „Stolnoteniski savez Karlovačke županije“ i „Stolnoteniski savez Koprivničko-Križevačke županije“.

Ova informacija i ne bi bila posebno zanimljiva da obadva spomenuta Saveza nisu osnovana od strane 3 udružene članice - kluba, dakle na isti način  kako je osnovan i naš županijski stolnoteniski Savez, ali nepotrebnih i problematičnih sukobljavanja njihovih klubova nije bilo.

Autor je s ovim činjenicama htio poentirati i reći zapravo: eto kakvi smo mi u BPŽ, osporavamo osnivanje ŽSTS-a sa samo 3 (zakonski dovoljne) članice, a tako rade i u drugim županijama. To bi se tako i moglo reći da svaka medalja nema dvije strane. Naime, autor ove činjenične konstatacije je zaboravio, nije znao ili nije htio znati slijedeće. Uvidom u registracije klubova na webu HSTS-a lako se može doći do slijedećeg podatka, treba samo malo pretražiti. U obje ove županije postoje samo 3 registrirana kluba u HSTS-u, dakle, točno minimalno potreban broj za osnivanje ŽSTS-a. U Karlovačkoj županiji su to Aquaestil, Duga Resa i Klek, a u Koprivničko-križevačkoj županiji su to Koprivnica, Podravka i Križevci TOP-12. Obuhvat je dakle 100 %. Sjeli ljudi, dogovorili se i to je to. A kod nas je sve krenulo otpočetka naopako, "ispod žita ili stola", zakulisno, bez znanja i uključivanja svih odnosno velike većine koja sada nije u Savezu. O tome sam pisao i o tome postoji dokumentacija i fizički dokazi koje predsjednik na facebook profilu ŽSTS-a naziva klevetama i gotovo otvoreno prijeti, vjerojatno tužbom, samo neka izvoli.

Ovo sam citirao da se još jednom vidi predsjednikova manipulatorska sposobnost izvrtanja činjenica jer u isti odnos (3 kluba = ŽSTS) stavlja 2 saveza gdje su svi klubovi ušli u članstvo i STS BPŽ gdje je samo manji broj ušao u članstvo jer su ostali namjerno i svjesno zaobiđeni kao nepoželjni jer bi možda ugrozili lidersku poziciju aktualnog predsjednika, a siguran sam da to nitko ne bi htio i da bi ga svi podržali da je otpočetka išao kako treba, a ne s figama u džepovima i bmk sistemom. Svi daljnji nevješti pokušaji ublažavanja situacije sa sazivanjem tobožnjeg sastanka svih klubova, "a molim boga da ne dođe nitko", te manipuliranje nekima da "dolaze svi", sada je potpuno nebitno i ne može promijeniti postojeću situaciju. Mislim da priče "o istini i pravdi" i velike riječi "puši" sve manje ljudi i da će se Savez ubrzo suočiti s potrebom promjene imena iz ŽSTS u HSTS (Hebrang stolnoteniski savez).

Ostao sam dužan odgovor Bondu007: OŠB Veterani će igrati regionalnu ligu sukladnu svom plasmanu i Propozicijama Slavonske regije - zapad.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Lipnja 21, 2013, 16:28:03 »

Što više dodati, a da nije rečeno? Svima onima koji vjeruju da će poteći med i mlijeko i praktično besplatno igranje bih poručio neka s osvrnu na protekle godine i sjete se da smo u posljednjoj sezoni SLAST lige plaćali 500,00 kn kotizaciju x 24 ekipe (možda neki nisu morali platiti). Dečki moji to vam je 12 000. Kud su ulupani?    U potrošni materijal?  I vi i dalje vjerujete u dobre namjere?
I sve smo to prešućivali dok nisu počeli fizički obračuni s pojedincima i dok stvarno sve nije otišlo k vragu. Danas igramo Novu ligu za 200,00 kn na godinu, a pojedinačna prvenstva praktično besplatno jer smo iz ekipne kotizacije platili odličja. Kao što znate prikupljamo onih 20,00 kn da imamo piće i kifle. Zamislite si što bismo mogli da smo ostavili kotizaciju od 500,00 kn po ekipi?
A onda upravo ti i takvi šalju pisma na HSTS kako povjerenik regije želi ugasiti neke klubove jer je uveo da klubovi trebaju imati ispitane suce na utakmicama 2 HL. Za pišljivih stotinjak kuna će se ugasiti klub?Huh?? Ma dajte molim vas…povjereniku regije nakon sezone i naših kotizacija ostane, ako se dobro sjećam s plenuma regije 244,00 kn mjesečno (za 10 mjeseci)
Činjnenično stanje je takvo kako je, neka uživaju u svojoj „pobjedi“ 
Okrenimo se slijedećoj sezoni u regiji Slavonija –zapad i to je to.

Ovim putem bih se ispričao klubovima koje sam spomenuo u izreci o Kurti i Murti jer inače se ne volim razbacivati imenima. Tim spominjanjem ih nisam htio uvrijediti niti optužiti za bilo što.

Citat: Domacc
Kako svaki profesionalni (plaćeni) forum ima praćenje IP adresa 'bivših' i sadašnjih članova, prema IP adresama koje je koristio korisnik Travar, sa velikom točnošću podataka mogu reći da se ova IP adresa pojavljuje kao posjetitelj (gost) i na desetke puta dnevno. Police

Potpuno irelevantna informacija koju smo znali i bez službene obavijesti.  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Lipnja 22, 2013, 00:30:05 »

Ajde da si još odgovorim slikom koja govori više od tisuću riječi  sram  o boljitku lokalnog stolnog tenisa i dobrobiti svih nas

Evidentirano

Bond007
*

« Odgovor #21 : Lipnja 22, 2013, 11:12:40 »

ovo je moćno i treba zapljeskati  svaka čast onome tko je radio troškovnik za dobrobit svih !!!
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #22 : Lipnja 22, 2013, 12:40:06 »

Bond, zašto se ne predstaviš, ne vidim čemu takvo tajnovito pisanje pod krinkom, jedino ako se ne bojiš nečega... Ja iza svojih rečenica o "sukobima" s dotičnim stojim imenom i prezimenom, i mogu to braniti uvijek jer smatram da sam u pravu (iako određeni to nazivaju letanijama, a ti isti se drže kao da su pokupili svu pamet svijeta i nisu u stanju napisati dvije složene rečenice već samo lukavo šute, smatrajući da su zbog toga pametni, ali su zato u stanju prozivati i podsmjehivati se...).  rocker idiot

Općenito, ne treba, ali i nije se dijelilo ljude, ekipe na vaše i naše. Nek zagovara i igra tko gdje voli, i tu sva priča završava. Bitno je da nema vrijeđanja, a ako će netko igrati i plaćati triputa više, samo nek izvoli... Nekad nije loše iznijeti činjenice na "čistac", ali mislim da je najbolje ne raspravljati o tim temama, primjerice, npr. s jednom ekipom koja igra i Novu ligu i Slast ligu, a znam ih sve jako dugo, ne raspavljamo nikada o tome jer se zna da skroz drugačije razmišljamo.
 U svakom slučaju, podržavam bishopovo razmišljanje  dobro.
« Zadnja izmjena: Lipnja 22, 2013, 12:47:31 zg » Evidentirano
Bond007
*

« Odgovor #23 : Lipnja 23, 2013, 14:17:54 »

dragi moj zg, a što bi ti znaćilo da se predstavim? Ni ti se ne predstavljaš svojim imenom pa opet znaju svi tko si, valjda će i iz mojih pisanja ljudi zakljućiti tko sam. možda me stvarno i strah jer tko zna što donosi budućnost. Možda će se morati za svako igranje pitati žsts! Ima na ovom forumu ljudi za koje sam siguran da u potpunosti dijele mišljenje o ovome o čemu pišu stjepan i mata, ali ne javljaju se. Isto tako ima ljudi koji podržavaju žsts i ćuli su izlaganja predsjednika istog ali također to ne žele podijeliti s ostalima jer valjda misle kao i on da će morati dijeliti i novce sa ostalima.
Ni ja ne mogu tebe shvatiti i tvoje podržavanje bishopa koji je na ovoj temi samo napisao da predsjednik jednog kluba nema ni pojma da ima klub što znači da je iznio ćinjenicu a ne mišljenje.
Ako misliš da sam ja pod nekom krinkom nekoga olajavao ili krivo pisao slobodno napiši pa ako administracija odlući da me ukloni neka to i uradi ionako se više nema što reći ni napisati o ovoj temi
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #24 : Lipnja 23, 2013, 16:40:25 »

Ne bi mi značilo posebno nešto, ali kako se za sve uključene znaju imena, tako se jedino za Bonda ništa ne zna, pa eto, volio bih znati  Wink. Ne znam, bubam sad, možda s Bondom pijem kavu, tako da je ipak ljepše znati. No, vrijeme je pokazalo i tko je Duje (iako je bilo teško povjerovati u to na prvu), ali eto, sve se sazna. Jesam li ja napisao da si ti nekoga olajavao, i da se moraš predstaviti, naravno da nisam i ne moraš se predstaviti ako ne želiš.

Što se tiče bishopa i ostalih, ne volim spominjati imena neforumaša jer nema potrebe za tim, a to moje podržavanje jer isto/slično razmišljam kao bishop, može se zaključiti iz usmenog razgovora ,a ne napisanih postova na forumu.

A to što ljudi ne pišu, ne znači da su za savez. Ipak, veliki broj ljudi je protiv saveza, a to ćeš i sam vidjeti kada krene liga koja će biti ista/slična kao i slast...
« Zadnja izmjena: Lipnja 23, 2013, 16:43:08 zg » Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!