SLAST
Travnja 21, 2026, 13:20:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: LAPRDANJE  (Posjeta: 7935 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #15 : Oujka 21, 2012, 09:38:36 »

Molio bih Domca da ove postove koje se ne tiču registracije Udruge premjesti u novu temu: Lovačke priče...
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #16 : Oujka 21, 2012, 09:45:38 »

kk kk kk
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Oujka 21, 2012, 09:59:23 »

Bera,kako nam svojedobno nisu skinuti "činovi" i ti možeš (kao i ja) razdvojiti temu.

Iako sad očekujem napad zbog ovog djela razdvajanja i povrede autorskih prava na ove visprene komentare od zg-a jednostavno me to ne sekira  Grin

Mogu oni imati trave kakve hoće,sjajne i bez sjaja,ali zvjezdice su im žute za razliku od naših plavih  Tongue Wink
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 10:00:49 Mata » Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Oujka 21, 2012, 10:01:52 »

Ali kad tu igru igramo, ništa, nema nam druge, prijavljujemo Klaića. Nema šale  Grin  Tongue

Tu si se momak malo zahe..., mislim zakasnio.  baeh Sinoć je Klaić dogovoren za Lutalice 2.  dobro I samo za info: još pregovaram s Runjićima, obojicom, ustvari samo trebamo malo uskladiti termine i to je to  rofl . Tako da će Vedran teško do nagrade ...  champion
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova

« Odgovor #19 : Oujka 21, 2012, 10:05:06 »

E Mata, Mata... tko te ne zna  Wink
Pa ti zbilja zaboravljaš tko je admin i u KOJOJ ekipi igra  ? lol klanjanje rocker ha ? ha ? Budes li ostro navijao  strah , vjerujem da ce domac skinuti koju plavu strelicu  Tongue Cheesy
 Ajoj, pa da, Tomi je sinoć bio na treningu u ošb-u   doh
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 10:06:56 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #20 : Oujka 21, 2012, 10:11:01 »

Stvarno je fleksibilno, ali što je s travuljagama... Ja sam za to da se D Tecs zabrani hihihihi Grin

Si lud ? Najveće pobjede svoje karijere ostvario si s D Tecsom ! Lani si tukao i Marina Runjića koji ove godine nema poraza u 1. HL (a neće ni imati do kraja) ! Uostalom, svi preostali D Tecsovi ovoga svijeta igraju u grupi A, a ti si u grupi B, briga te ...  biti ce dobro
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Oujka 21, 2012, 10:30:15 »

A ove godine ga čekaju i najveći porazi  oops
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #22 : Oujka 21, 2012, 14:11:41 »

Neka. Svako "loše" nekom "dobro", odnosno :  jednom smrkne drugom osvane. A moj "ego" bez problema će podnijeti poraz,to mi ne predstavlja problem, a normalno da ce to puno vise znaciti onom ko me odere Smiley  Tako je barem meni kad igram sa superligašima...  Smiley
Nego, Domac, moram ti nesto bitno reci...  Imamo "urotu"... Jos sam u šoku  lol
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #23 : Oujka 21, 2012, 17:52:41 »

Zg,nemoj slučajno tajnika optuživati za nešto,upravo razmišljam o novom disciplinskom pravilniku.... Evil Evil Evil
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #24 : Oujka 21, 2012, 19:21:02 »

Ja vam opraštam  Tongue  Laugh , jer ni krivi ni dužni, idete pomagat za "opće dobro", ali valjda to neće biti loše za optičare. Olakotna okolnost je što Mata ne dolazi u najjačem sastavu Tongue, ali ovisno o ishodu, razmislit ćemo što i kako dalje  lol biti ce dobro reket . Čudne su to igre,da ne poznajem tajnika, svašta bih pomislio  lol .
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 19:21:53 zg » Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #25 : Oujka 21, 2012, 20:01:48 »

He,he,naočale imam,od tebe sam otkupio sve dtecsove,globe mi netreba,a kad Mata shvati da sam mu pomogao vjerovatno će zaključiti da ima previše kobasica u pušnici.E to mi je već zanimljivo.
(Sad Mata lupa glavom da shvati o čemu se radi) Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #26 : Oujka 21, 2012, 20:22:53 »

Čovjek ne bi riječi rekao da igrate sa svojim reketom, ali kad sam čuo da skidate D Tecs, i stavljate Globe 979 samo za tu priliku, na jedan trening, i to crnu ox, ostao sam paf... Rekoh: " pa zar i ti sine brute " !  doh ludi dobro
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 20:23:45 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #27 : Oujka 21, 2012, 21:08:21 »

Kako reče veliki govornik ovog foruma  Tongue Lutalica Stjepan..."Mata ko OZNA sve dozna" uopće ne razbijam glavu jer sve znam  Grin

http://www.youtube.com/watch?v=ZQthE1yz-HY
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Oujka 23, 2012, 10:51:50 »

PAŽNJA!!!

Na korzu Stjepan Bošnjaković dijeli kolače i sokove ... gitara
Ispred ĐĐ Rebus dijeli "samo" kavu i 2 dcl mineralne...  rocker

RAZLOG:
Stjepan-ekipa Lutalica 2 je zasjela na čelnu poziciju A Grupe,a on je prvi i na listi scoreova  dobro

Rebus  - zbog Lutalica 2 i zbog 2 mjesta na pojedinačnoj ljestvici  potrcanko

Sugerirajte,predlažite sve može proći samo vas molim ne ostavljajte postove u tim temama jer je zamišljeno da to bude samo za pregledavanje.
Komentare derite gdje im je i mjesto.
Zapisnike slikajte,popunjavajte i što već samo ih proslijediti na forum ili Rebusu,meni...ma bilo kome  clsdtopic

Eto mi ćemo se truditi da PROMPTNO ažuriramo sve...barem dok tajnik ne odluči drugačije i postavi "svog" čovjeka za rezultate  lol biti ce dobro
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #29 : Oujka 23, 2012, 11:45:59 »

PAŽNJA!!!

Ispred ĐĐ Rebus dijeli "samo" kavu i 2 dcl mineralne...  rocker

RAZLOG:

Rebus  - zbog Lutalica 2 i zbog 2 mjesta na pojedinačnoj ljestvici  potrcanko

Prvi travanj poranio...valjda su Mati jaja već kuhana samo još nisu pofarbana za tucanje  Grin
Inače, tko visoko leti nisko pada...zato, stavi ti mene na kraj...bolje je "...pa po lojtrici gor'..."
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!