SLAST
Travnja 17, 2026, 10:14:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: TREBA LI NAM VIŠE UTAKMICA  (Posjeta: 3311 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Listopada 09, 2012, 22:37:47 »

IGRA LI VAM SE VIŠE UTAKMICA?

Ponukan nekim upitima naših kolega igrača Nove lige  iznosim nacrte prijedloga  i dajem ih na raspravu .

1.KUP NOVE LIGE
2.PLAY OFF I PLAY OUT
3.NAGRADE

1.KUP NL……
  Što se mene tiče ovo natjecanje bi se igralo jednom godišnje i to u jesenskom dijelu prvenstva i ne sustavom jednodnevnog turnira već  kao i što igramo prvenstvo.
Izvukli bi se parovi i domaćinstvo ekipe i igralo bi se na ispadanje.
Ove godine bi imali jedno pretkolo i onda imamo kostur od 16 ekipa i dalje redom kako ide.
Finalistima to daje mogućnost igranja još 4 (5) utakmica maximalno dok oni koji ispadnu u 1 kolu imaju samo jednu utakmicu više od dosadašnjeg dijela
Kako sama riječ KUP kazuje da nema privilegiranih ja bih to izvukao iz jedne košare pa ako kuglice kažu da se u pretkolu moraju sastati 2 ponajblje ekipe (npr Sredanci-Alibi  Wink) neka se sastanu

2.Play off i Play out….
Ovo bi se moglo igrati u proljetnim dijelovima sezona kad se ne igra KUP,a realno proljetna sezona je ipak duža od jesenske.
Ako krenemo u drugoj polovini siječnja sa natjecanjem u „normalnom režimu“ smo u travnju gotovi s ligom
Igranje sam jesenas objasnio,ali stojim na usluzi za pojašnjavanje

3.Nagrade…
Ovo sam nešto razmišljao i bez ičijeg pritiska .
Dakle ,radi se o nagradama za pobjedničke ekipe.Financijski je možda jednako,ako ne i manje,ali mislio sam da bi možda bilo bolje da prvacima i ostalim nositeljima odličja kupujemo medalje „Prvak NL“ umjesto pehara.
Recimo 2019 ćemo biti ekipa Bera ,Rosi i ja i sad kud s peharom?Ili ćemo za svaki kirvaj nositi onome  čiji je kirvaj da ga izloži pred gostima. Cool
Znam mnogi će odmah reći da je Mata imao na spisku 12 igrača pa je to 12 medalja.Nije…medalju dobiva samo onaj igrač koji je upisao nastup,a ne samo pojavljivanjem na spisku ekipe.

Ovime otvaram raspravu i komentare,očekujem vaše amandmane,a odluke se donose naravno na sastanku predstavnika svih ekipa.
Doduše KUP 2012. bismo morali  odlučiti na telefonskoj sjednici ako bi bilo interesa pa da ga odigramo još ovu jesen.

Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Listopada 09, 2012, 23:06:06 »

Ja mislim da si sve fenomenalno napisao, odlični prijedlozi, uglavnom javim još što kažu Alibijevci... Pretpostavljam po priči da je većina za više igranja.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Listopada 14, 2012, 22:36:31 »

Nakon petodnevne žučne rasprave zatvorio bih ovu temu otvorenu bez posebnog smisla i cilja te molim admina Domcca da ju premjesti za to predviđeno mjesto tj u kantu za otpatke  clsdtopic clsdtopic
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Listopada 14, 2012, 23:12:07 »

Mislim da bi bio red da svatko iz ekipe napise da ili ne na ova 3 prijedloga.

1. Da
2. Ne
3. Podijeljenog misljenja unutar ekipe
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #4 : Listopada 15, 2012, 07:43:32 »

Nisam ignorirao Matine prijedloge,jednostavno sam zadnjih dana bio prezauzet.
Više igranja,po bilo kojem obrascu,većini igrača bi dobro došlo.Meni osobno je dosta,uz igranje 3.lige i niza turnira na koje idem sa svojim klubom,ali pdržavam sve Matine prijedloge.
Što se nagrada tiče,to može biti isključivo odluka većine članova Upravnog odbora,u ovom trenutku neznam koliko bi to koštalo u odnosu na pehare,nemogu ni znati s obzirom na velike razlike u broju članova ekipa,no to u konačnici nije ni bitno.Slijedeći sastanak Upravnog odbora je u siječnju i tada ćemo donijeti odluke,a forum iskoristimo za rasprave i prijedloge,tako da do Upravnog odbora imamo nekakvu ssliku raspoloženja igrača vezano za Matine prijedloge.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Listopada 15, 2012, 07:53:37 »

...... ssliku raspoloženja igrača vezano za Matine prijedloge.

Sslika je dobra... Grin, svi koji su zdravi su spremni za nadljudske napore u igri još samo da i taj dan nisu zauzeti sve bi bilo odlično.
Nagrade? Ma tko šiša nagrade, možemo dijeliti i papirnate plakete, ako to netko želi, to se bar može uramiti, a medalje ionako stoje u ladicama, za pehare još ne znam  dijete srece
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #6 : Listopada 15, 2012, 13:14:22 »

Evo dase konačno javi i ekipa Posavac,po pravilu trebao bi se javiti voditelj ekipe ali zauzet je učenjem ze faks,
pa evo jaću to odraditi.Jasam porazgovaro sa nekim članovima ekipe o Matinom prijedlogu i dečki se slažu sa svetri
točke koje su predložene.Osobno mislim tko voli tenis njemu nikad dosta igranja,naravno ako se ima vremena.
Dakle sa prve dvije točke se slažemo,a sa trećom u vezi nagrada kako većina odluči ali opet mislim daje bolje podijeliti svakom igraču medalju nego jedan pehar.Što Mata kaže pehar nemožeš podjeliti na sve igrače,a medalju uvijek svako svoju ima do kraja života.
Tako daje može nositi ušumu na kolinje i sa njome se hvaliti pred curama ili tuđim ženama,to zanas važi
koji nismo oženjeni hahaha malo šale nije na odmet.
Evo toliko od ekipe POSAVAC.Pozz.
Evidentirano
Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« Odgovor #7 : Listopada 16, 2012, 23:20:11 »

Ja mislim da su Matini prijedlozi dobri i da bi trebalo o njima dobro razmisliti.
Dosta igrača ne igra dodatne lige niti ide po turnirima i pretpostavljam da bi im više igranja odgovaralo.
-Kup u predloženoj formi je dobra ideja jer po dosadašnjem načinu lošije ekipe nemaju motiv igrati jer znaju da ih odmah kači jači protivnik i tu je priči kraj (to mi je poznato iz osobnog iskustva).
-Play off i Play out je također dobra ideja ako se broj ekipa drastično ne poveća.Ako bi se play off igrao po principu četiri ili pet ekipa svatko sa svakim onda ne bi bilo loše da se polovičan broj bodova prenese iz regularnog dijela tako da on ne izgubi na važnosti.
-Što se tiče nagrada ideja s medaljama je dobra, eventualno bi se moglo odrediti koliko igrač minimalno mora odigrati mečeva da bi dobio medalju.
Moj prijedlog je da se nabave dva prijelazna pehara jedan veliki za prvu ligu i jedan manji za drugu ligu na koje bi mogli ugraviravati nazive pobjedničkih ekipa. 
Ovo su moji osobni stavovi, a ne moje ekipe iako vjerujem da bi se oni s dosta toga složili.
Moje mišljenje je da se iz ovakvih forumaških rasprava ne bi trebalo izvlačiti nikakve zaključke, nego bi što više ljudi trebalo dati svoje prijedloge, a onda se na osnovu tih prijedloga glasati po principu jedna ekipa jedan glas.
Ako nešto treba hitno izglasati kao npr KUP to možemo obaviti i preko foruma,pa dobro se zna tko stoji iza kojeg profila. Zato predlažem nadležnima da otvore jedno testno glasanje i vidjet ćete da će se do odgovora doći u rekordnom roku.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Listopada 17, 2012, 08:37:04 »

Citat:
Ponukan nekim upitima naših kolega igrača Nove lige

Što se mene tiče meni je i ovo dosta,ali iznio sam ove prijedloge da vidim ima li nekog velikog interesa za proširenje igranja.
Reket nisam taknuo od zadnje utakmice s Alibijem  idiot ,ali našao bih vremena ako bi se odlučili za KUP.
Kako su me neki pitali da igramo više isto tako neki imaju jako malo slobodnog vremena.
Treba uvažiti i tu činjenicu.
Imamo 3 ekipe koje igraju obje lige,a ostali većinom deru i Regiju i kad se dodaju turniri eto prebukiranosti.

1.KUP sam predložio na ovaj način upravo iz razloga kojeg je naveo Yura.Nisam pristalica dirigiranih ždrijebova i dao bih jednaku šansu svima pa ako im se kuglice posreće neka osvoje i neki drugi neka odličja.

2.Play off i out ... tu sam se vodio trenutnim brojem ekipa (8 ili 9) jer sve prijeko daje veliko povećanje utakmica.

3.Ovo za medalje mi je došlo onako,bez veze i učinilo mi se logičnim.

Naravno da je forum i predviđen samo za prijedloge i komentare bez donošenja konkretnih zaključaka da ne kažem odluka.
Možemo mi sve to ostaviti i za siječanjski plenum

Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #9 : Listopada 18, 2012, 19:09:12 »

Nisam pristalica više igranja, negdje sam napisao da uz Novu Ligu masa igrača igra i ostale lige  (bar 80%)...tu su turniri, prijateljski susreti na treninzima...tko bi igrao svaki dan neka si kupi robota Grin Grin

Što se tiče dodatnog igranja nakon ovih 7 kola je besmisleno...pa zbog toga smo i razdjelili jesen-proljeće na dva zasebna prvenstva da bi bilo što interesantnije...sada da razvlačimo prvenstvo na play off i play out ne vodi ničemu osim već spomenutom razvlačenju.

Po pitanju medalja tu i nemam nekakav određen stav...

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Studenoga 30, 2012, 15:36:46 »

Da oživim temu pa je zatvorimo.
Neću kritizirati  ,a ni hvaliti no 1 liga dere bez problema i ustaljenim ritmom dok se u 2 ligi pojavljuju znakovi umora pa ne mogu pratiti tempo i ima dosta utakmica koje kasne za rasporedom.
Nadam se da će skupiti snage i odigrati sve utakmice do kraja sezone

Gdje bismo utrpali KUP ili Play off ...ne znam  nemam pojma
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Studenoga 30, 2012, 16:53:36 »

Gdje bismo utrpali KUP ili Play off ...ne znam  nemam pojma

Pa hajmo probati utrpati u ....Klakar  Grin....alooooo...dečkiiiiiiiiii
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Studenoga 30, 2012, 22:39:56 »

Opet baljezgaš  kk kakve sad veze ima Klakar?

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!