SLAST
Veljae 02, 2026, 00:37:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 6. TURNIR 14.04.2013. (STK Graničar 10.00)  (Posjeta: 4021 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Travnja 18, 2013, 23:03:24 »

Htio bih se osvrnuti i na dva spomena pomaganja:
Đuka je prozborio:
Citat:
IMIA je prvak ,ali je danas okrnjena savladala  Godinjak i neposredno pomogla Rebusu da osvoji drugo mjesto (bar sam tako čuo

a i Rebus spomenuo:

Citat:
Također hvala IMIA-i na pobjedi protiv Godinjaka jer kako se iz odigranog vidi, ne bi imali šanse za 2. mjesto da je Godinjak pobijedio IMIA-u

Dakle htio bih još jednom razjasniti stvari. Nikome nismo pomagali niti odmagali.  nema sanse. Pod pomaganje se smatra valjda da pustiš nekome meč ili se ja ne kužim dobro. Samo mi znamo u kakvim smo problemima bili da se skupimo bilo kako. Dakle postojala je mogućnost i da se niti ne skupimo ili da dođe sastav koji ne bi imao nikakve šanse da pobjedi dečke iz Godinjaka. Da je i bilo tako to ne bi bilo jer smo im htjeli pomoći nego eto zbog objektivnih okolnosti.
Mislim da bi pomaganje bilo npr. da smo protiv Godinjaka igrali u nekom slabijem sastavu, a da su u dvorani npr. Bera i Rosi onda bi to bilo baš kontra Rebusa.
Ovako su oni to riješili međusobnim susretom u 7. mečeva i to je to. Gdje su oni kiksali ili što već to znaju i sami, a i to je bilo jer ni oni uvijek nisu mogli skupiti najjači sastav.
Sad kad pogledam rezultate u tablici mi smo "namjerno"  Grin pobjedili i Rebus i Godinjak i Veterane sa rezultatima 4:1 da nam baš nitko ništa ne može prigovoriti  dobro

« Zadnja izmjena: Travnja 18, 2013, 23:03:40 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #16 : Travnja 19, 2013, 09:07:04 »

To je Đuka valjda malo "bombašio" u skladu s najnovijim događanjima i trendovima u svijetu  Afro
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!