Htio bih se osvrnuti i na dva spomena pomaganja:
Đuka je prozborio:
IMIA je prvak ,ali je danas okrnjena savladala Godinjak i neposredno pomogla Rebusu da osvoji drugo mjesto (bar sam tako čuo
a i Rebus spomenuo:
Također hvala IMIA-i na pobjedi protiv Godinjaka jer kako se iz odigranog vidi, ne bi imali šanse za 2. mjesto da je Godinjak pobijedio IMIA-u
Dakle htio bih još jednom razjasniti stvari. Nikome nismo pomagali niti odmagali.

. Pod pomaganje se smatra valjda da pustiš nekome meč ili se ja ne kužim dobro. Samo mi znamo u kakvim smo problemima bili da se skupimo bilo kako. Dakle postojala je mogućnost i da se niti ne skupimo ili da dođe sastav koji ne bi imao nikakve šanse da pobjedi dečke iz Godinjaka. Da je i bilo tako to ne bi bilo jer smo im htjeli pomoći nego eto zbog objektivnih okolnosti.
Mislim da bi pomaganje bilo npr. da smo protiv Godinjaka igrali u nekom slabijem sastavu, a da su u dvorani npr. Bera i Rosi onda bi to bilo baš kontra Rebusa.
Ovako su oni to riješili međusobnim susretom u 7. mečeva i to je to. Gdje su oni kiksali ili što već to znaju i sami, a i to je bilo jer ni oni uvijek nisu mogli skupiti najjači sastav.
Sad kad pogledam rezultate u tablici mi smo "namjerno"

pobjedili i Rebus i Godinjak i Veterane sa rezultatima 4:1 da nam baš nitko ništa ne može prigovoriti