SLAST
Lipnja 30, 2026, 02:40:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 3. kolo  (Posjeta: 7514 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Veljae 22, 2014, 19:49:37 »

Najava: VRBA - LUTALICE, četvrtak (27.02.2014.), MD Gornja Vrba, u 18,00 sati ...  Table Tennis Put Lutalica u nepoznato  nemam pojma kod nove ekipe u NL ...  oops I Vrbi je ovo prvo domaćinstvo, navodno nas čeka paklena atmosfera  shots sick borba raketar
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Veljae 23, 2014, 20:24:40 »

Napisao si Stjepane kako Lutalice i Sredanci vode nekakvu "mrtvu trku"  Tongue Koliko vidim vodi se takva trka, ali po pitanju dogovaranja utakmica  Cool

Evo rasporeda 3. kola "otrov lige"  Afro

Brod Plin - Sredanci   Ponedjeljak, 24.02.2014. 19.00 h  (Sportska dvorana Vijuš)
Kokolo -  Kuti           Srijeda        26.02.2014.  18.30 h ( MD Kuti)
Vrba  -  Lutalice       Četvrtak      27.02. 2014  18.00 h (MD Gornja Vrba)
Klakar - Posavac       ??
Sava je slobodna u ovom kolu
« Zadnja izmjena: Veljae 23, 2014, 20:25:13 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Veljae 24, 2014, 22:45:53 »

BROD PLIN  -  SREDANCI  3 : 7

Derbi ovog ponedjeljka odigran je u SD Vijuš  i pripao je ekipi Sredanaca. Domaćini u zadnji tren ostali bez Franje te nam je na neki način posao bio "olakšan" no lav59 je igrao u skladu sa svojim nickom  dobro

Domaćini su poveli u gustom meču Zokija i Bokija  Tongue , ali u prednost nas dovode Mirko i Marko. Ja "ljut" na Boksera jer je izgubio  Cool uvodim samog sebe, ali lav59 ima rješenje za sve moje probleme  lud?!. Kako nisam imao više izmjena morao sam ostati do kraja.  sram . Ali sve se vidi iz zapisnika koji je obrađen.

Dok su dečki igrali parove malo sam igrao sa Zokijem, a onda je na scenu stupio moj prijatel Tunjo Uremović, inače alfa i omega onih prostora u i oko dvorane koji me je dobio 11:7 pa sam ga toplo preporučio ekipi Save jer ga za njih vežu neke neraskidive veze. Rekao je da će pitati ženu  pet pa će se možda prijaviti za Novu ligu. Ja sam mu obećao da ću mu progledati kroz prste  i da će moći igrati u posljednjem kolu u derbiju Sredanci - Sava  Wink
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #3 : Veljae 25, 2014, 14:20:38 »

Čestitke Sredancima na pobijedi. weee.
Vidi se iz zapisnika da je bilo teških mečeva,tuklo se iz svih oruđa  raketar.
Jedino me zanima čika Mata koliko ste platili Franji da neigra  Table Tennis.
Protiv Lutalica je igrao a sa vama nije? hm,nije u redu ,haha ja se nadam da neće igrati ni sa nama ni on ni Petrak. Tongue.
Gledam Slavko pobijedio Matu,nemogu se načuditi,ako je tako onda će mene potući do nogu. Grin.
Gledajući realno Mata,izgleda da su počeli svi napredovati,osim mene i tebe  Tongue.
Renato digao igru za 70%,Stjepan B nemoš vjerovati i više,čovijek kormilari sa travom kao sa puškom pogađa sve i centar,Slavko,
evo vidjelo se sada,Oreč i Jurakić,mogu igrati 2,l.
Jedino ja i Mata se švercamo u igri,ali zato savjete dajemo kako treba igrati, Grin.Kažu Mudraci su naj pametniji ljudi,a to smo mi.hehehe. kava.
Evo jedne prognoze: Spin : Alibi  6 : 4 ,koficjent 2,00--4,20.Ako budu igrali 3 na 2.Šta ti kažeš Bera?
Malo šale neškodi  pet .
Mata zašto pucaš na prvo mjesto ako nećeš igrati 1,l. Tongue.Pusti nama slabijima da nekad osvojimo Kantu  pehar.
Moj prijedlog Predsjedniku,možda bi trebali djeliti kante malo i onima odozada. srednjaci lud.
 nema sanse.
 dobro dobro postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Veljae 25, 2014, 15:45:34 »

Citat: Patak
Čestitke Sredancima na pobijedi. weee.
Jedino me zanima čika Mata koliko ste platili Franji da neigra 
Gledam Slavko pobijedio Matu,nemogu se načuditi,ako je tako onda će mene potući do nogu.
Gledajući realno Mata,izgleda da su počeli svi napredovati,osim mene i tebe 
Mata zašto pucaš na prvo mjesto ako nećeš igrati 1,l.
Moj prijedlog Predsjedniku,možda bi trebali djeliti kante malo i onima odozada.

Hvala

Puno  Iskreno mi je žao da nije bilo Fanje , a vjerujem i njemu. Koliko znam javio se 15 minuta pred početak meča da ne može doći

Nema mjestu čuđenju

Slažem se u potpunosti

Pogledaj moje skorove koji govore o mojoj silnoj želji za 1. mjestom  vidi se tko to puca visoko, ovi što ne daju nikome skoro ni set  Tongue

Slažem se da treba malo prodrmati predsjednika dokazao je i pokazao da s ovo malo kotizacije može podmiriiti sve troškove nagrada i pića za ligu. Neka malo napravi rebalans i odriješi kesu pa neka podijeli trofeje svima  Tongue , jer konkurencija stiže...sjetimo se da neki mogu biti jeftiniji i od PP  Cool
Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #5 : Veljae 26, 2014, 18:18:11 »

KLAKAR - POSAVAC u petak 07.03. u MD Klakar, 19.00 sati.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 26, 2014, 21:52:21 »

Budući da od sutra, četvrtak počinju pokladni dani za očekivati je da se susreti u Gornjoj Vrbi i Klakaru igraju pod maskama  Cool
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #7 : Veljae 27, 2014, 13:48:31 »

Klakar : Posavac  07,03,2014, u 19,h.
Tako je objavljeno ali AST mi ćemo malo kasniti jel Soltoković izlazi sa Faksa tek u 19,h.
tako da ćemo moći doći tamo oko pola osam,uglavnom dolazimo Wink.
Usput da objavim KOKOLO : KUTI  2 : 8, to je sve što znam,Goran je dobijo jednu partiju i Sinčina jednu
ali neznam koji?.
Igrali se u Kutima.
Čestitka Kutima na pobijedi i borbi za prvo mjesto. weee.
 postovanje.
Evidentirano
ast

« Odgovor #8 : Veljae 27, 2014, 16:50:56 »

Kad god dođete, dobro ste došli.
Mi ćemo se već nekako zabaviti dok vas čekamo... shots shots shots rofl
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Veljae 27, 2014, 21:14:39 »

Večeras u Gornjoj Vrbi odigrano:  VRBA - LUTALICE   0:10

Za Vrbu:                 Za Lutalice:

I.Vuleta ml.    0/3     R.Busija              3/0
I.Vuleta         0/3     S.Bošnjaković      3/0
M.Martić        0/3     D.Marić              3/0
Vuleta/Vuleta 0/1     Relić/Bošnjaković  1/0

Večeras u Gornjoj Vrbi novi "novoligaš" Vrba imao debi na domaćem terenu. Bilo je i publike, a domaćin se iskazao gostoprimstvom  pice shots , najednom je zapisnički stol postao pretijesan za boce svih vrsta. Uvjeti za igru na 2 stola odlični,  dobro rasvjeta super, pločice protuklizne, prostora ko u priči, stolovi vrlo dobri,  Table Tennis možda samo mrežice podsjećaju na "vijuške" ... Prostor nov, kao ispod čekića, ali su Rebusa hebali bijeli zidovi,  baeh no, on se snašao i svoje mečeve igrao žutom lopticom.  ludi Domaćinima je predložio da ih vrlo brzo prefarbaju u crno, inače će biti diskvalificirani ...  nema sanse Inače, Vrba je nastupila prilično oslabljena,  nemam pojma ali bilo je tu dosta mečeva s napetim tijekom, a mlađi i stariji Vuleta su prilično žilavi i neugodni.  boxing Ovoga puta je prevagnulo iskustvo Lutalica,  a slijedeći put i kad Vrbljani budu kompletni, to će biti druga priča ... Zahvala Vrbi na gostoprimstvu  Cestitamo i više sreće u nastavku prvenstva. U prilogu zapisnik za admina.   

* VRBA - LUTALICE (27.02.2014.).xlsx (34.09 KB - (downloada: 184 ).)
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Veljae 27, 2014, 21:55:24 »

Hvala na dostavi e- zapisnika  dobro

Stigao mi je i zapisnik iz Kuta pa je sve obrađeno i stavljeno na raspolaganje  Wink

Čestitke na uvjerljivoj pobjedi koju sam i očekivao...Stjepan i Marić se bore za početnu postavu za nedjelju, a sreća je da Rebus nema pravo nastupa za Veterane  Tongue jer u kakvoj su formi sva trojica uffff  strah
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Oujka 05, 2014, 15:39:09 »

Lutalice se u korizmi odriču igranja stolnog tenisa 40 dana, tako da Sredanci i Posavac imaju već 10:0. Koji srećkovići...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Oujka 06, 2014, 18:23:46 »

A neće to Rebus baš tako ići  nema sanse Ne plaćam ja dvojicu prvih igrača lige da bi mi gubili w.o.  baeh
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Oujka 06, 2014, 21:37:56 »

Jezik pregriz'o, nisi mogao prešutiti, sad će bjesomučno trenirati i ubiti nas k'o zečeve  Grin
Evidentirano
ast

« Odgovor #14 : Oujka 07, 2014, 22:52:43 »

Večeras u Klakaru:

KLAKAR - POSAVAC  2 : 8

Zapisnik sutra.
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!