SLAST
Lipnja 05, 2026, 19:46:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 5. Pojedinačno prvenstvo  (Posjeta: 3959 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Lipnja 07, 2014, 21:28:25 »

Tko se nije skrio m... je bio  Cool

Objavljen je konačni ždrijeb i grupe. Nema više prijava  amen

Zbog specifičnog broja igrača (34) nismo više u mogućnosti primiti prijavu niti jednog igrača budući da bi još jedan igrač zahtjevao otvaranje grupe 9. a to je onda krš i lom.

Napravljeno je 8. grupa s time da je u grupi 7. i 8. po 5 igrača. Eventualne promjene su još moguće samo ako se u nekoj od grupa ne pojavi jedan igrač pa će to mjesto popuniti 5-ti igrač iz grupe 7. ili 8. ovisno koji to bude mogao da se ne sučeljava sa igračem iz vlastite ekipe. Prvi na redu je foggy.

Iako je u propozicijama pisalo da je:

Citat:
a rok je SUBOTA 07. lipnja do 20.00 sati (ili iznimno na sam dan turnira do 9.00 sati)

ja sam iskoristio ovo:

Citat:
10) NATJECANJE će voditi turnirski odbor  koji ujedno jedini ima pravo tumačenja Propozicija na turniru.

Dakle ovo iznimno do ujutro je nešto stvarno izvanredno. Budući da sam kontaktirao većinu voditelja ekipa i neke igrače osobno, bilo pozivom ili sms porukom ne vidim valjanog razloga da se netko ujutro pojavi kako bi igrao.

Vidimo se ujutro i neka pobjede najbolji  dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Lipnja 08, 2014, 19:19:42 »

5. pojedinačno prvenstvo je završeno. Spustili smo zavjesu na ovu sezonu.

Zahvaljujem se na odazivu svih igrača koji su se prijavili. Oni koji su bili pričati će, a oni koji nisu pitati će kako je bilo.

Pohvale upućujem još jednom ekipi za logističku podršku da nam ne fali ni ića ni pića  pice

U prilogu sam stavio radnu verziju biltena sa svim rezultatima i poretkom, a konačna će osvanuti kad određene institucije odrade posao lektoriranja. Svi koji primjetite neku pogrešku slobodno javite...dogodi se i najboljima, a kamoli neće meni.

U žurbi sam radio rezultate da bi vam čim prije bili dostupni, a posebice bih volio da ih pogleda jedan čovjek koji nije bio danas s nama.  kava

Ovime je moja misija završena  postovanje

Ovim putem upućujem čestitke svim osvajačima trofeja bilo kojeg sjaja i dijela natjecanja 

* BILTEN 5. PP NL.pdf (267.63 KB - (downloada: 224 ).)
« Zadnja izmjena: Lipnja 08, 2014, 19:22:51 Mata » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Lipnja 08, 2014, 23:14:07 »

Pojednačno prvenstvo Nove lige je natjecanje  u kojem sudjeluje oko 40-tak natjecatelja što u pojedinačnoj što u parovnoj konkurenciji i u kojima na kraju pobijede Domac i Zorko.. Grin
Čestitke pobjednicima posebno Domcu koji je danas izgubio samo dva seta ukupno; jedan set  u pojedinačnom i jedan set  u parovima... klanjanje
Već 4 prvenstvo za redom gubim u igri parova od Zorka i Domaca.... s Gigijem srebro 0-3, s Županom srebro 0-3, sa Sefom bronca 0-3 i danas sa Šulinom srebro 1-3. Cry
Ali eto svijetle točke...dobili smo prvi set nakon 4 prvenstva... Smiley
« Zadnja izmjena: Lipnja 10, 2014, 11:54:35 Bera11 » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #18 : Lipnja 08, 2014, 23:38:47 »

Čestitke Domcu na prvom mjestu i onom mladom za kojeg će se puno čuti, kako se ono zove ? Da nije Sarajčić Toni.... Sljedeće prvenstvo igramo točnije nastupamo Mata i ja opet parovno  rocker borba naravno
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!