Pozdrav svim rekreativcima i forumašima

Nakon dugog "toplog" ljeta evo došlo i vrijeme za pingić

Kako sam za sezonu JESEN 2014. unaprijeđen u ministra financija NL,

morao sam tu činjenicu uobziriti i u svom avataru
Odmah da razjasnim kako kanim prikupiti kotizaciju u iznosu od 100,00 kuna za svaku ekipu, a koja se koristi za kupnju 2 kompleta po 3 pehara za 3 prvoplasirane ekipe 1. i 2. NL, zatim za pehare (4) i medalje (12) za Pojedinačno prvenstvo NL te za sve ono što imamo prilike konzumirati na PP NL. Kotizacije od drugoligaša ću prikupljati tijekom jeseni na mečevima svoje ekipe Lutalice protiv ostalih drugoligaša. Kotizacije od prvoligaša ću prikupiti na njihovim mečevima u brodskim dvoranama na Hebrangu, Budainci, Podvinju i slično, a prema najavama mečeva ću znati gdje, kad i tko igra. Naravno, svatko me može kontaktirati na mobitel naveden u popisu igrača pa osobnim kontaktom možemo dogovoriti mjesto i vrijeme plaćanja kotizacije. Tako da uopće ne očekujem ikakve probleme po tom pitanju, a ponajmanje spominjana "vučenja za rukav" i takve stvari.
Što se tiče neodržavanja Plenuma NL, tako je kako je, dogodile su se razne okolnosti koje nisu išle u prilog održavanja sastanka u smislu mogućnosti i usklađivanja termina. Zato je naš Voditelj NL Mata zasukao rukave kao i obično, ukucao fajn bonova u svoj mobać

i to odradio telefonski kontaktirajući predstavnike svih ekipa. Bitno je da zbog neodržavanja sastanka ništa neće patiti, lige su se popunile sukladno Pravilniku, a sve su ekipe prijavile igrače s kojima će igrati ovu sezonu. Svake sezone bude nekih promjena pa tako i sad, 2 prvoligaša su se ugasila, ali su prijavljene 2 nove ekipe tako da smo opet u sustavu 9 + 9. Mata će danas i sutra ažurirati sve potrebno, ždrijeb i raspored po kolima kao i kalendar igranja po kolima su već obavljeni i objavljeni, a sve ostale statistike također će biti gotove danas-sutra.

Olimpijskim žargonom rečeno: igre mogu početi... Đuka je malo predramatizirao situaciju

u svom jutrošnjem postu u smislu: "sezona treba početi sutra, a još se u biti "ništa ne zna"... Ali evo ipak se sve zna i sve će biti OK. I sam bih bolje volio da smo se npr. mogli svi sinoć okupiti u Podvinju i da nas Domacc sve lijepo počasti za svoj 22. rođendan,

ali jbg. ne možeš uvijek sve posložiti kako bi htio. Znam da će to Domacc već nadoknaditi, a ja mu želim sretan rođendan !

Također želim dobrodošlicu novim ekipama Dubrava iz Zadubravlja i Bebrina-Šumeće,

vidim tu poznatih imena i svima želim da se dobro zabave igrajući ove sezone Novu ligu !