SLAST
Lipnja 05, 2026, 18:43:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: SEZONA "JESEN 2014."  (Posjeta: 4157 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Kolovoza 31, 2014, 15:36:24 »

Vlade  RH su održavale  "telefonske sjednice" pa se nitko nije bunio tako da ne vidim razlog da mi ne održimo slično.  Cool

Sve, ili gotovo sve, je kompletirano i spremno za početak. Do sutra ću napraviti e-zapisnik i derite.  Table Tennis

Što se tiče kotizacije i povlačenja za rukav. Koliko se sjećam na sastanku se uvijek uplatilo pola, a polovica je vučena za rukav. Ovim putem apeliram na sve ekipe da tu svetu dužnost obave čim prije. Stjepan Bošnjaković je dostupan bilo kad i bilo gdje  Tongue , a ima i spremne uplatnice.

Sinoć sam nazvao i našega predsjednika koji je dao "blagoslov" da liga krene  dobro . Usput rečeno, pod "Ekipe i igrači" mogu se vidjeti neki transferi pa i onaj da je Stjepko pojačao ekipu CB Martel  naravno

Liga i službeno počinje od sutra 1. rujna 2014. godine. Budući da je još lijepo vrijeme, vrijeme kirvaja i sličnih manifestacija ne očekujem da se sad nešto potrgamo igrajući, ali pravilnika se treba držati. Termine imamo, a po običaju i pravilniku utakmica 1. kola mora se odigrati do zadnjeg dana termina 2. kola (26.09.) i tako redom.

Svim ekipama želim sretnu sezonu "Jesen 2014." , ugodno druženje  pice , a rezultat je valjda najmanje bitan. Još jednom želim dobrodošlicu novoprijavljenim ekipama Bebrina-Šumeće i Dubrava   wellcome

Toliko od mene, lijep pozdrav !  postovanje
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Kolovoza 31, 2014, 22:52:28 »

Pozdrav svim rekreativcima i forumašima  cheer Nakon dugog "toplog" ljeta evo došlo i vrijeme za pingić  naravno Kako sam za sezonu JESEN 2014. unaprijeđen u ministra financija NL,  nemam pojma morao sam tu činjenicu uobziriti i u svom avataru  lol

Odmah da razjasnim kako kanim prikupiti kotizaciju u iznosu od 100,00 kuna za svaku ekipu, a koja se koristi za kupnju 2 kompleta po 3 pehara za 3 prvoplasirane ekipe 1. i 2. NL, zatim za pehare (4) i medalje (12) za Pojedinačno prvenstvo NL te za sve ono što imamo prilike konzumirati na PP NL. Kotizacije od drugoligaša ću prikupljati tijekom jeseni na mečevima svoje ekipe Lutalice protiv ostalih drugoligaša. Kotizacije od prvoligaša ću prikupiti na njihovim mečevima u brodskim dvoranama na Hebrangu, Budainci, Podvinju i slično, a prema najavama mečeva ću znati gdje, kad i tko igra. Naravno, svatko me može kontaktirati na mobitel naveden u popisu igrača pa osobnim kontaktom možemo dogovoriti mjesto i vrijeme plaćanja kotizacije. Tako da uopće ne očekujem ikakve probleme po tom pitanju, a ponajmanje spominjana "vučenja za rukav" i takve stvari.

Što se tiče neodržavanja Plenuma NL, tako je kako je, dogodile su se razne okolnosti koje nisu išle u prilog održavanja sastanka u smislu mogućnosti i usklađivanja termina.  Zato je naš Voditelj NL Mata zasukao rukave kao i obično, ukucao fajn bonova u svoj mobać  klanjanje i to odradio telefonski kontaktirajući predstavnike svih ekipa. Bitno je da zbog neodržavanja sastanka ništa neće patiti, lige su se popunile sukladno Pravilniku, a sve su ekipe prijavile igrače s kojima će igrati ovu sezonu. Svake sezone bude nekih promjena pa tako i sad, 2 prvoligaša su se ugasila, ali su prijavljene 2 nove ekipe tako da smo opet u sustavu 9 + 9. Mata će danas i sutra ažurirati sve potrebno, ždrijeb i raspored po kolima kao i kalendar igranja po kolima su već obavljeni i objavljeni, a sve ostale statistike također će biti gotove danas-sutra.  kava Olimpijskim žargonom rečeno: igre mogu početi... Đuka je malo predramatizirao situaciju  u svom jutrošnjem postu u smislu: "sezona treba početi sutra, a još se u biti "ništa ne zna"... Ali evo ipak se sve zna i sve će biti OK. I sam bih bolje volio da smo se npr. mogli svi sinoć okupiti u Podvinju i da nas Domacc sve lijepo počasti za svoj 22. rođendan,  pice ali jbg. ne možeš uvijek sve posložiti kako bi htio. Znam da će to Domacc već nadoknaditi, a ja mu želim sretan rođendan !  pet Također želim dobrodošlicu novim ekipama Dubrava iz Zadubravlja i Bebrina-Šumeće,  wellcome vidim tu poznatih imena i svima želim da se dobro zabave igrajući ove sezone Novu ligu !
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #17 : Kolovoza 31, 2014, 23:50:53 »

I sam bih bolje volio da smo se npr. mogli svi sinoć okupiti u Podvinju i da nas Domacc sve lijepo počasti za svoj 22. rođendan,  pice ali jbg. ne možeš uvijek sve posložiti kako bi htio. Znam da će to Domacc već nadoknaditi, a ja mu želim sretan rođendan ! pet Također želim dobrodošlicu novim ekipama Dubrava iz Zadubravlja i Bebrina-Šumeće,  wellcome vidim tu poznatih imena i svima želim da se dobro zabave igrajući ove sezone Novu ligu !

Hvala na čestitkama.  cheer Mogao se plenum i kod mene održati, sve je bilo pripremljeno  pice shots party kokice

Dobrodošli novi igrači i nove ekipe u Novu Ligu!! Table Tennis potrcanko
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Rujna 01, 2014, 21:57:12 »

S prvim danom sezone Jesen 2014. ministar financija NL  sram ubrao već prvu pinku.  weee Ne znam što reći i koju posluku porati  https://www.youtube.com/watch?v=KO0lY1jOqRw ali prvu je kotizaciju za svoju ekipu uplatio sam Voditelj NL, došao čovjek direkt i specijalno iz Sredanaca u Brod po svoju uplatnicu i donio jednog Mažuranića  klanjanje
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!