SLAST
Veljae 02, 2026, 00:39:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 5. TURNIR 5. MŽL - Istok  (Posjeta: 3935 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Sijenja 20, 2009, 08:10:05 »

Na stranicama Regije je objavljen raspored proljetnog dijela prvenstva za 3., 4. i 5. Ligu.
Kako možete vidjeti 5. Liga počinje već 1. veljače, a ovaj turnir će se najvjerojatnije održati u Malom Parizu ( nitko drugi ga ne može organizirati, a nadam se da ću ja uspijeti obzirom na kratak rok pripreme ).
Uglavnom za sada računajte da je to u Malom Parizu, s početkom u 10,00 sati, i molim putem ovog foruma svi koji možete potvrdite da ste upoznati sa ovom informacijom.
Termine susreta je odredio sam Povjerenik Kulej, pa vas molim da to primite na znanje i da se ne optužuje bilo koga drugoga za kasnu obavjest o terminima lige, za preklapanje termina liga i sl.
Kako bilo, dane termine morat će se poštivati kako bi sve lige bile završene o potrebnim rokovima. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Sijenja 20, 2009, 10:52:14 »

Termine susreta je odredio sam Povjerenik Kulej, pa vas molim da to primite na znanje i da se ne optužuje bilo koga drugoga za kasnu obavjest o terminima lige, za preklapanje termina liga i sl.
Kako bilo, dane termine morat će se poštivati kako bi sve lige bile završene o potrebnim rokovima. 

Mata primio na znanje. Wink

Ako ovo oko optuživanja ide na moj račun,ja ću ponoviti da sam ja to sve radio u dobroj namjeri obavijestivši članove foruma.
Dakle bila je samo obavijest,a ne optužba,ali ajde ...da se provjeriti pod temom "VAŽNO"
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Sijenja 20, 2009, 11:31:57 »

STK Sibinj zna Grin

NAPOKON... Smiley Afro
« Zadnja izmjena: Sijenja 21, 2009, 11:02:04 Domacc » Evidentirano
mariobos
*
Klub: Požega

« Odgovor #3 : Sijenja 21, 2009, 00:41:44 »

PRIMLJENO NA ZNANJE
Nek počne napokon. Neki naši igrači nemogu dočekat da odigraju revanš
Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #4 : Veljae 01, 2009, 15:35:31 »

Sibinj rutinski odradio posao sa omjerom setova 36-1... Afro

Oriovac 2-Sibinj0-4
Sibinj-IMIA4-0
G. Bogićevci 2-Sibinj0-4
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Veljae 01, 2009, 17:19:57 »

Hm da, rutinski Tongue nek ti bude Huh?
Evo prije rukometa sam uspio  napisati neslužbene zapisnike,a ti ih rutinski obradi tj. napravi tablicu i scoreove igrača....
« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 21:04:04 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 01, 2009, 17:20:35 »

...evo i  13 kolo
« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 21:03:51 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Veljae 01, 2009, 17:21:08 »

...a i 14 kolo...
« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 21:03:39 Mata » Evidentirano

Domacc
Administrator

« Odgovor #8 : Veljae 01, 2009, 22:30:46 »

Zahvaljujem Mati na pisanju rezultata! Smiley

...a ti ih rutinski obradi tj. napravi tablicu i scoreove igrača....

evo tablica:
NAPOMENA: U OVU TABLICU SU URAČUNATI MEĐUSOBNI SUSRETI!

u privitku su scoreovi igrača
« Zadnja izmjena: Lipnja 12, 2011, 21:03:27 Mata » Evidentirano
Travar

« Odgovor #9 : Veljae 02, 2009, 09:49:32 »

Čestitke Sibinju na sigurnom startu i novim pobjedama u proljetnom dijelu prvenstva.
I mi smo se lagano umiješali u krojenje vrha tablice pobjedom nad Graničar 3. Bit će još takvih rezultata koji će nekima iz vrha poremetiti planove. Grin Angel
« Zadnja izmjena: Veljae 02, 2009, 09:52:35 Travar » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #10 : Veljae 02, 2009, 13:41:35 »

Vidim da ste imali igračkih rošada  8) i kada budete kompletni  biti će te neugodni svakoj ekipi u ligi.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Veljae 02, 2009, 14:13:30 »

Pridružujem se i ja čestitkama svim vodećim ekipama na po tri rutinske  pobjede Wink

Mi iz sredine ljestvice se međusobno koljemo i odlučuje u dosta slučajeva sreća.Mi smo neočekivano dobili ekipu Brod 3 pa sam zadovoljan.
Kažem neočekivano jer sam očekivao da će im igrati prvi igrač i mislim da bi to bila druga priča.
E sad zašto njima nije igrao ,a nama naš nominalno najbolji igrač to je  za druge priče.
Ovako je to bilo izjednačen meč gdje je baš u meču između Travara i mene odlučila sreća,gdje sam ja filigranskom preciznošću pogađao rubove stola i vrh mrežice,jbg u odlučujućim trenucima.Kako je u onim zapisnicima samo suhi rezultat 0:3 ja ću ovdje napisati 10:12 ; 10 : 12 i 6  : 11 da se vidi da je moglo bit i obratno.

Potom smo nakon tog meča poslužili kao krpa za brisanje poda Sibinju kojem nismo uspjeli pružiti nikakav otpor te ovim putem želim poručiti Đuki neka skupi lovu i registrira ekipu i plasira se u 4 ligu

I na kraju smo kad su se većina ekipa razišle imali zanimljiv meč gdje smo izgubili od Graničara 4:3.

Spominješ Đuka rošade kod Broda,koje ja smatram da nije Travar napravio što je htio,već pretpostavljam da je to mala neozbiljnost pojedinaca i nedolazak na turnir.
I nije to jedini slučaj,to se dogodilo i meni,a koliko vidim i ekipi Kamen-Gradnje.
I za kraj želim pohvaliti Travara za organizaciju ovog turnira gdje on vodi zapisnike,koordinira  manjak stolova i uz sve to još i igra.ČESTITAM!!!
Evidentirano

Travar

« Odgovor #12 : Veljae 02, 2009, 14:38:17 »

Mata hvala na iskrenosti u vezi našeg meča, a zasluženo je pobjedio ovaj puta sretniji. Što se tiče ostalih mečeva, za mene je u ovakvom zdravstvenom i kondicionom stanju bilo previše igrati 9 partija ( 6 pojedinačno i 3 para ).
Protiv Bogičevaca već jedva stojim i igram prvu sa Perekovićem. Igram odlično, stalno vodim prvi set i izgubim ga sa 14-12. Nakon toga sam se deprimirao i mirno predao. Da je mali Škripek odgovorniji i da je došao moglo je biti puno bolje i uspješnije za nas. Najvažnije je da se sportski igra, pa tko je trnutno bolji neka i pobjedi.
A što se tiče stolova, imam ih 7 ( od čega 2 vrhunska ) ali ih nemam gdje postaviti. Onda kemijamo na 4 stola i opet sve završi po meni brzo i u standardnom vremenu do 15 sati ili 15 i 30.
Vidimo se na narednom turniru kod nas, u novim sportskim okršajima županijskih ligaša i Požege.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Veljae 02, 2009, 16:23:25 »

Ma naravno Travar da nisam mislio da nemaš stolova nego sam upoznat sa situacijom istakao da izvlačiš maximum iz onoga čime raspolažeš. Wink

Što se tiče neodgovornosti pojedinaca badava priče.
Ja sam mislio jučer radi prehlade da ni ne igram,ustupiti mjesto Draženu,sudioniku prošlotjednog turnira,međutim on se nije valjda mogao probuditi???,a još u subotu popodne je bilo sigurno da nas ide četvorica.
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #14 : Veljae 02, 2009, 17:11:17 »

Dobro ljudi vidim da puno piskarate ali dajte konačno nabacite i neku prognozu kako će izgledati tablica na kraju sezone.  Afro

Šteta što je kamen gradnja došla okljaštrena. što se nas tiče sljedeća 2 kruga će postaviti Požegu gori il doli, kako već odigramo, ili da se bolje izrazim - ne odigramo.  Afro

Čestitke svima, jer ove godine mnogi igrači doslovno igraju i 100% bolje nego lani.
« Zadnja izmjena: Veljae 02, 2009, 17:11:43 Brko » Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!