SLAST
Kolovoza 04, 2026, 08:18:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Proljeće 2009- rezultati  (Posjeta: 5613 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« : Sijenja 27, 2009, 08:58:39 »

12. kolo
Četvorka-Graničar 1-4
Poderali su nas kao "svinja masan džak". Jednino je Akan dobio prvi meč a onda potop. Gigi se lako obračunao sa Sefom, a ja izgubio od Bednjaneca 3-2. U paru ista priča, vodimo 2-1 imamo par meč lopti i  ništa. 3-2  ukupno 3-1 za njih, o onda Akan protiv Gigija isprobava novi soft (navodno fantastičan) i gubi 3-1, sve skupa 4-1. Čestitke dečkima iz Graničara. Župan je bio bolestan (vodene kozice) i nije nastupio, što je bio nenadoknadiv gubitak za mladu ekipu Četvorke kojoj još nedostaje iskustva za ovakve mečeve. (nas trojica jučer imamo 164 godine nasuprot 60 Graničarovih).
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Sijenja 27, 2009, 12:20:17 »

Mislim da je stvar u fizičkoj pripremi tokom zime Angel...vi ste svaki dan istrčavali ture Kolonija -Budainka (Marušić-Dom),a oni su tapkali u mjestu i prikupljali snagu Police
Svi krivnju trebate svaliti na kondicijskog trenera (Ljubinjo) 8)
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Sijenja 27, 2009, 14:27:27 »

Sada vidite da godine ipak puno znaće, pa onda možete misliti kako je kad istrči moja ekipa sa ukupno 200 godina. Grin Cheesy
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #3 : Veljae 09, 2009, 07:19:41 »

Nakon izvrsne igre mojih dečki, osobito Tomića, jučer smo ostvarili 2 veoma važne pobjede.
U prvoj utakmici smo nakon izvrsne igre zasluženo i uvjerljivo pobjedili Graničar sa 4:1  Grin( pobjeda Tomića nad Jurkovićem i Krznarićem te Klobučara nad Krznarićem ), dok smo u drugoj sa 4:3 pobjedili oslabljenu ekipu Četvorke.
Ove pobjede nam daju velike šanse u osiguranju 3. ligaškog statusa. Grin Cheesy
Evidentirano

foggy

« Odgovor #4 : Veljae 09, 2009, 07:45:46 »

Ilija je jučer bio u elementu, izluđivao je protivnike! Grin
Svaka čast!:)
Još da je Franjo realizirao prednost od 2:0 i dobio tu partiju, to bi bio potop za Graničar!
Čestitke ekipi Broda! Grin Afro
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #5 : Oujka 06, 2009, 13:23:51 »

Kakvi su planovi brodskih ekipa za nedjelju, 08.03. u 3. HL ? Svi gostuju, hoće li biti bodova u gepeku pri povratku iz Čazme, Bjelovara, Novske i Siska ? OŠB 2 planira revanš Novskoj za jedini poraz kao i pobjedu protiv Siska, znači maksimalni učinak, iako su nas malo viroze poremetile. A Brod, Četvorka i Graničar ?
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #6 : Oujka 06, 2009, 14:27:55 »

Stjepane drago mi je da si nakon uspješnog logiranja postao vrlo aktivan član našeg foruma. Ostani tako i dalje.
A što se tiče planova za nedjelju, mi planiramo uzeti barem jednu pobjedu ( to bi moglo biti protiv Novske koja nam u zadnje vrijeme leži ). Nadamo se najboljem, pa kako bude.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Oujka 06, 2009, 15:17:41 »

To bi vam bilo dobro za hvatanje priključka s ostalima u pokušaju izbjegavanja 10. mjesta koje bi moglo voditi u 4. ligu obzirom da je Mladost iz Petrinje odustala od 2. HL i iduće sezone dolazi u 3. HL, a iz nje ove sezone vjerojatno nitko neće ući u 2. HL jer mi ne možemo imati 2 ekipe u 2. HL, a Bjelovar pretpostavljam nema ambicije za 2. HL obzirom da su svojevremeno također istupili iz nje...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Oujka 06, 2009, 23:44:18 »

To nije fer da Petrinja da ispadne u treću ligu, trebala bi ići u petu. Pa oni će neigranjem druge lige uštedjeti brdo love i onda lagano treća liga, dok će se netko iz 3 lige mučiti za opstanak plaćati putovanja i igrače da bi na kraju bio drugi odozada i ispao bez prava na kvalifikacije, dok će zato 10 ekipa  morati u kvalifikacije.
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Oujka 07, 2009, 00:07:06 »

Slažem se Bera s tobom, ali prema propozicijama za 2. ligu, ako su odigrali pola mečeva (upravo toliko i jesu), a ne odigraju 3 meča (upravo toliko također jesu), smatra se da su istupili iz lige i do kraja protivnici dobivaju bez borbe mečeve s njima, a rezultati prvog dijela se priznaju. To znači da oni ispadaju u niži stupanj isto kao da su sve odigrali i ispali. Da nisu odigrali pola mečeva, tada bi bili isključeni iz lige i tada bi vjerojatno mogli krenuti od najniže lige.

Meni također smetaju ta stalna mijenjanja statusa nekih klubova. Npr. zadnjih godina Požega je u nekoliko navrata igrala lige pa prestajala pa ponovo počinjala, a ima još takvih situacija. Tako se remete sheme liga i svake godine počnu lige prema određenim propozicijama u smislu popunjavanja na kraju, a na kraju bude drugačije, dolazi do dodatnih kvalifikacija i slično. Tu bi trebalo biti rigorozniji upravo zbog klubova koji se trude pošteno igrati stalno, a ne malo hoću, malo neću ...
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Oujka 08, 2009, 19:20:46 »

Da li se znaju današnji rezultati brodskih ekipa u 3 hl ligi ??
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Oujka 08, 2009, 19:26:11 »

Čazna-Četvorka 1-4
Čazma- Graničar 0-4
Bjelovar - Graničar 4-0
Bjelovar- Četvorka 4-0 Angry
sisak-Brod 4-3
sisak-Ošb 3-4
Virovitica - strmac 4-1
virovitica-Limpres 4-2 pobjeda možda nije tolika
Pitomača-Limpres 3-4
pitomača - Strmac 4-2
Novska -OŠB 4-3  Angry
Novska - Brod 4-0
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Oujka 08, 2009, 20:31:04 »

OŠB 2 nije ispunila plan, ponovo je poražena od Novske, interesantno je da u cijeloj ligi imamo 2 poraza i oba od Novske, očito nam nešto ne leže. U porazu 3:4, Dabić je dobio 2 partije te par Dabić/Garić, a po 2 poraza imali su Garić i Jurković. Odlučujuću sedmu partiju Jurković izgubio u fiksu 5. seta propustivši meč lopticu za ukupnu pobjedu.

Protiv Siska teška 4:3 pobjeda uz prvi poraz Dabića u ligi. Usprkos tome pobjedu donio Garić sa 2 pojedinačne pobjede (uključujući i odlučujuću sedmu), jedan bod donio Dabić te njih dvojica u paru. Po jedan poraz Dabića, Jurkovića i Janča.

Ostali rezultati kola manje više očekivani, Graničar i Četvorka pomeli Čazmu te pometeni od Bjelovara (baš nitko ni partiju ?...), šteta što Brod nije dobio Siska, bilo je izgleda tijesno. Travar je očekivao bodove protiv Novske, a puno bliže je bilo protiv Siska.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #13 : Oujka 09, 2009, 00:02:30 »

Pogotovo protiv OŠB idemo 120%!!! pa protiv vas nije bilo ni Akana ni mene ni Sefe, igrali smo s dvojicom. Protiv 3 brodske ekipe u 6 mečeva igrali smo samo dva puta s prvom ekipom, i gotovo sve izgubili a onda krenemo žestoko. Promijenit ćemo ime u Caritas na godinu, ili bolje Djed Mraz, s obzirom na našu širokogrudnost i broj godina. a Bjelovar nas je rasturio kao beba zvečku. Akan je odmah naletio na Bucu, Župan je izgubio od Perhota a ja od Šafarića. Za par nismo imali ni volje...A protiv Čazme smo se jedva provukli  iako to rezultat ne pokazuje. Župan je dobio Bosaka 3-2 15-13 u petom a Aki i ja smo spasili 10-8 u petom i jedva dobili 13-11, a moglo je biti 3-1 za njih. Puno smo bliže dnu tablice nego vrhu. Ali s obzirom da osim Akija nitko od nas ne trenira dobro i prolazimo...Aki nas spašava od potopa. Župan ima radijus kretanja kao deminer, a ja razmišljam da više ni ne kupujem gumu za bekend s obzirom da ga više ni ne koristim...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #14 : Oujka 11, 2009, 20:28:14 »

Zna li netko zašto na web stranici Slavonske regije zapad još nisu stavljeni svi rezultati od nedjelje odnosno 15. i 16. kola 3. HL, a izbačeni su skorovi igrača i parova pa ne vidim logike da nema svih zapisnika na webu ?! Da ne govorim o potpuno pogrešnim rezultatima npr. Sisak - OŠB 2 4:1, a iz zapisnika je vidljivo da je 3:4...
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!