Lipnja 05, 2026, 20:49:19
Dobrodošli,
Gost
. Molimo,
prijavite se
ili
se registrirajte
.
1 Sat
1 Dan
1 Tjedan
1 Mjesec
Beskonačno
Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Portal
Forum
Pomoć
Pravila
Kalendar
Prijava
Registracija
STK OŠB
SLAST
>
Nova Liga
>
Komentari i rasprava
>
7. Pojedinačno prvenstvo NOVE LIGE
Str: [
1
]
2
« natrag
naprijed »
Ispis
Autor
Tema: 7. Pojedinačno prvenstvo NOVE LIGE (Posjeta: 3242 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD
7. Pojedinačno prvenstvo NOVE LIGE
«
:
Lipnja 02, 2015, 16:37:37 »
Ljudi, što ćemo ? Prema ustaljenim pravilima, ovo je vrijeme kada smo organizirali Pojedinačno (i parovno) prvenstvo NL. Na kraju sezone, po odigravanju ligaških utakmica, utvrđivanju konačnih plasmana u 1. i 2. NL, obradi svih statistika ... Primjerice, u ovo doba prošle godine pripremalo se 5. PP, ono je igrano 08.06.2014., na današnji su dan prijave bile u punom jeku ...
Što imamo i gdje smo danas ? Sve su se utakmice trebale odigrati do 31.05. i sada bi imali sve poznato, sve obrađeno i situaciju spremnu za PP. Međutim, mi danas imamo nezavršene obje lige s po 2 ili 3 neodigrane utakmice (danas igraju Alibi i Poštari), neke "registrirane" sa 10:0 bb, nepoznat plasman, ne zna se kako će se popunjavati lige, tko osvaja kantu koje veličine itd. Blago rečeno, veliki javašluk i mislim da sve skupa više nema nekog smisla. Neodgovornost ekipa i pojedinaca prevršila je svaku mjeru, bilo bi bar fer da se jave na telefon ili ovdje i kažu "OK, mi više nećemo igrati, ne funkcioniramo, ne možemo se skupiti, bilo što". Nekolicini kojoj je stalo da sve klapa i funkcionira, ovo je kap koja je prevršila čašu, mislimo da NL ovakvim odnosom gubi svoj smisao i to jednostavno više nije to. Mata, ja ili netko treći ne kanimo biti likovi koji će sazivati disciplinske postupke kao što je radio disciplinac zbog kojeg se i raspala Slast liga i formirala NL. Probali smo ljudski, s maksimalno tolerancije, ali što liberalnije - to gore, iz sezone u sezonu. Zbog ovakvog je odnosa naš Mata kao admin ovoga foruma i Voditelj natjecanja NL baš "pukao" i zimus dao ostavku. Pristao je odraditi i sezonu Proljeće i umjesto da svi budemo fer i korektni, da ga pristupom odvratimo od odstupa, da pokažemo da NL može funkcionirati na fer i OK način - mi još gori. Sad Mati možemo staviti, bojim se, soli na rep.
Šteta, jer znam da ima najava za ulazak nekoliko novih ekipa od jeseni, ali postavlja se pitanje tko će to voditi, organizirati, raditi rasporede, ždrijeb, obrađivati sve tablice i statistike ?... I da se vratim na temu PP-a. Vjerojatno nikome ili većini nije ni stalo do njega pa možda najbolje da se i ne odigra. Isto kao i do ligaškog dijela. Možda bolje da "idemo svako sebi" da se bez veze ne iscrpljujemo. Pehari će se poslati poštom po trima najboljim ekipama, ne znam jesu li i izrađeni, s ostatkom novca možemo za rastanak probančiti na Poloju, okrenuti "janka" i nabaviti pijače i doviđenja.
Osobno sam razočaran pojedincima i ekipama zbog ovakvog odnosa, ali to je nebitno. Definitivno ovako više ne ide ili neće ići ako NL preživi ovo stanje i nastavi dalje. Jer nema smisla, ako ne želimo igrati, nemojmo onda više ni nastavljati i mučiti se ovako, sve gore i gore. Nemam više volje ni pisati ni komentirati, a ne znam imam li volje i za igrati ligu više ovako bez veze.
«
Zadnja izmjena: Lipnja 02, 2015, 17:16:06 stjepan
»
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj
Odg: 7. Pojedinačno prvenstvo NOVE LIGE
«
Odgovor #1 :
Lipnja 02, 2015, 18:28:22 »
Mislim da ipak ne treba sve gledati tako "crno"...u ova dva tjedna se igraju Top turniri (pojedinačno Osijek,Glavaš OŠB,Đakovo...).
Kako većina igrača Nove Lige igra ili je igrala na ovim turnirima koji su vrlo kvalitetni i mnogobrojni jednostavno se stvorila "tamna zona" nedostatka vremena (prostora) za odigravanje bitnih i ključnih "finiš" utakmica Nove Lige.
Nenamjerni "Timeout" ne bi trebao praviti problem odigravanju zaostalih utakmica...ili najjednostavnije da ekipa koja nije u mogućnosti odigrati utakmicu, VODITELJ javi ili ga kontaktira VODITELJ protivničke momčadi i problem riješen.Nepisano je pravilo da Voditelj ekipe riješava ovakve stvari.
Ipak u NOVOJ LIGI igra 18 momčadi i velika većina se korektno odnosila prema datim obvezama.
O pojedinačnom prvenstvu se dogovaramo za vrijeme ili kad prođu ovi turniri (termini optimalni 14. ili 21.06 nedjelja)....prošlo pojedinačno je odrađeno za 4-5 dana i sami broj igrača na njemu pokazao koliko ljudi vole stolni tenis.
Naravno i na pojedinačnom prvenstvu prije početka obavezno (ovo telefonsko dogovaranje pokazalo se neozbiljnim i neprihvatljivim)) odraditi sastanak predstavnika ekipa Nove Lige,podijeliti pehare,pokupiti kotizaciju i što je najvažnije "omekšati" Matu da nastavi sa radom.
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza
«
Odgovor #2 :
Lipnja 02, 2015, 20:41:49 »
Mislim da je Đuka u pravu treba malo spustiti lopticu na zemlju,i o svemu razmisliti.
Neke ekipe stvarno zabušavaju li nekakvu taktiku vode po svome, istina nije u redu,ali isto tako nebi trebalo zbog pojedinaca da se sad preterujemo i da dovedemo u pitanje Novu Ligu, a znamo kako smo se borili za nju.
Evo molim ovim putem ove ekipe koje nisu odigrale svoje utakmice ,da se to do Nedilje riješi,i da počnemo razmišljati o PP.
Što se tiče Čika Mate,( Molim poštovanog Gospodina )nemoj prijatelju razbijate ono što smo skupo platili.
Ovih dana sam nekoliko puta razgovarao sa Matom o svemu i stvarno je čovijek P...o,nezgodno,ali ja znam da će on nastaviti sa takmičenjem u Novoj Ligi,i da će nastaviti raditi kao i do sada,on je naša Pčelica bio i ostaće.
Predlažem da se održi jedan ozbiljni sastanak i da se voditelji sviju ekipa odazovu tome sastanku,i da se uvede malo reda u Novoj ligi.
Recimo,da se moraju 2 utakmice odigrati u mjesec dana,to jest svakih 15 dana jedna,tko ne odigra netreba ga žaliti nego registrirati 10:0 za ekipu koja je u pravu,ako se za 15 dana nemože odigrati jedna utakmica onda stvarno ....
Sastanak bi se mogao održati na PP,neka se dođe u 8,h,i do pola deset možemo sve probleme riješiti,isto tako vidim da još neke ekipe nisu platili Kotizaciju za Proljetni dio ,stvarno 100kn,da nisu mogli skupiti jadno jadno,šta reći drugo?Zato predlažem da se Kotizacija mora platiti na sastanku koji bi trebao biti na dan kad je PP,jer mislim da iz svake ekipe uvijek dođe barem jedan igrač na PP pa neka plati Kotizaciju a onda neka se on sa svojima suigračima KUSURA.
Treba nekakvoga reda uvesti, jer smo stvarno svjedoci javašluku pojedinaca,namjerno ili nenamjerno,ali je tako.
PP predlažem da se odigra SUBOTOM u večernjim satima proljetni dio,zašto? kao prvo vrućine su po danu i ugodnije je igrati u večernjim satima,drugo sutra dan je Sveta Nedjelja i svi se mogu naspavati i odmoriti za Ponedeljak radni dan.
Dakle to su datumi 13,20,27,u 6,mj,recimo sa početko utakmica u 16,h,a sastanak da počne u 14,30.
Naravno sve stoji do Stjepana dali on može tako nešta organizirati i dobiti slobodan termin u OBRTNIČKOJ ŠKOLI.
Znajući Stjepana njemu prepreka nema,a prijatelju Mati i javno poručujem NEOKREĆI GLAVU,u najtežim trenutcima.
Svima nama nekad pukne film,ali brate INTERNET je loš,red je da ga popravimo.
.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac
«
Odgovor #3 :
Lipnja 03, 2015, 22:28:26 »
Dečki...tema je 7. Pojedinačno prvenstvo, kada, gdje , u koliko sati itd...
Nemojte se zamarati banalnim stvarima, omekšivačima i internetom
Evidentirano
http://www.youtube.com/watch?v=daFk-TNTVP0
ast
Klub: STK Klakar
«
Odgovor #4 :
Lipnja 04, 2015, 14:00:07 »
To najviše ovisi o rasporedu drugih turnira i o tome u kojem se terminu može dobiti dvorana.
Mata, ti i Stjepan najviše znate o tome, pa odredite datum, a oni koji su zainteresirani igrati, neka se prilagode...
Evidentirano
ast
«
Odgovor #5 :
Lipnja 04, 2015, 14:05:36 »
Za slijedeću sezonu, mislim da bi se trebali sastati voditelji ekipa i razgovarati o pravilima igre, ali ne na dan odigravanja turnira, neposredno prije početka.
To se pokušalo prošli put, pa se nije ni održao pravi sastanak, nego se sve razvodnilo i prošlo bez pravog razgovora.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #6 :
Lipnja 04, 2015, 23:00:13 »
Evo sa današnjim danom priveli smo ekipni dio natjecanja kraju. Svi su rezultati obrađeni i ažurirani i nalaze se na svojim mjestima. Ostalo je za odigrati 7. Pojedinačno prvenstvo nakon kojega možemo na odmor.
Kako sam najavio zimus krajem ekipnog dijela moja misija u Novoj ligi se završava. O razlozima ne bih, a nisam ni pristalica katastrofičnih izjava da neće biti ni lige. Novoj ligi ili lizi želim da što duže potraje da bih se imao gdje vratiti kad mi dođe želja.
Osobno sam izuzetno ponosan na postojanje iste i smatram ju vrlo uspješnom. Možda je bilo nekih sitnih trzavica, iskakanja iz kolosijeka, ali stvarno zanemarivo u odnosu na ono što smo dobili od lige. Sa izuzetno malim troškovima po ekipe i pojedince osigurali smo niz trofeja, puno utakmica uz dva turnira na kraju svake polusezone. Uostalom to već svi znate pa da ne ponavljam.
Budući da nije bilo neke velike rasprave i prijedloga ovim putem bih zamolio Stjepana da vidi za dvoranu i raspiše propozicije za 7. Pojedinačno i parovno prvenstvo Nove lige te da se i to odigra po ustaljenom ritmu.
Isto tako molio bih sve vas ostale da pripomognete u organizaciji istog kao što je bilo i do sada. Ne sumnjam da će i ovo prvenstvo proći bez problema i biti završeno u rekordnim rokovima.
Kako za zapisničkim stolom uvijek ima puno posla treba se naći jedna osoba koja će prikupiti kotizaciju te jedna grlata osoba koja će odmijeniti mene kod prozivanja igrača da se nacrtaju za stolom za igru. Stjepan je diplomirao na ždrijebovima i neka tu ostane, a prijatelja Antuna, popularnog ast-a bih predložio za prikupljanje sitne kotizacije. Osoba zadužena za prozivanje bi mogao biti Đuka , ali to su samo moji prijedlozi, audicija za ova radna mjesta je otvorena.
Evidentirano
ast
«
Odgovor #7 :
Lipnja 05, 2015, 11:14:12 »
Može, sve može....
Evidentirano
ast
«
Odgovor #8 :
Lipnja 05, 2015, 11:16:12 »
A ne bi ni tebi ništa bilo da to odradiš kako treba i do kraja.
Rekao si da ćeš odraditi još ovu proljetnu sezonu, a ona uključuje i završni turnir, zar ne?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #9 :
Lipnja 05, 2015, 12:10:16 »
http://slast.biz/smf/index.php?topic=1741.15
Na gornjem linku je tema 6. PP , a post broj 19 je moj o pišanju i pušenju
Pred kraj istog posta je napisano i ovo:
Citat:
Nakon prespavane noći i uz kavu odlučio sam se primijeniti onu poslovicu „…jebeš čovjeka koji nije pogazio riječ…“ iako to nije moj moto. Kako jučer nismo pronašli novog Voditelja lige ostati ću na tom mjestu još ovu polusezonu. Ako se netko ponudi ili se pronađe novi čovjek promptno ću odustati. Ako se ne pronađe, ja ću odraditi „otkazni rok“ i privesti sezonu „Proljeće 2015.“ do kraja. Kad napravim rasporede igranja i termine znat ćemo do kad će to biti,
ali bit će sa zadnjim danom ekipnog dijela natjecanja.
7. Pojedinačno prvenstvo želim odigrati sustavom „reket pod ruku“ i ne želim više biti u organizaciji istog.
Smatram da u članstvu Nove lige postoji veliki broj ljudi visoke naobrazbe koji mogu ovaj „posao“ odraditi na isti način ako ne i bolje. Samo trebaju malo podmetnuti leđa.
Mislim da ovo sve govori i da me ne možeš dotjerati pred nekakvo istražno povjerenstvo
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #10 :
Lipnja 05, 2015, 23:54:35 »
Budući se iz priloženog, napisanog i citiranog vidi da je Mata definitivno "bacio koplje u trnje" odnosno "okačio kopačke (rekete) o klin",
a mene "ovlastio" za organizaciju PP-a
te objavio audiciju za neka radna mjesta na PP-u za koje vidim vlada otimačina
, odlučio sam slijedeće:
1) 7. Pojedinačno prvenstvo NL će se održati, preuzimam na sebe kompletnu organizaciju istog, osim u dijelu osiguranja pehara za lige i pehara/medalja za PP što je već sve riješeno (hvala Nožini) te osiguranja uobičajenog pića i ostalog (to još ne znam tko će riješiti, osobno bih volio da toga uopće ne bude zbog kasnijeg nereda koji moraju čistiti oni koji ga nisu napravili).
2) PP će se održati u dvorani OŠB, a kao jedini razuman ili moguć termin vidim nedjelju 21.06. Za nedjelju 14.06. u ovakvim okolnostima jednostavno je premalo vremena, sutra je turnir u Đakovu, a sutra i prekosutra Glavašev memorijal tako da na PP ne stignem ni misliti. Patkov prijedlog za subotu popodne načelno nije loš, ali subota je i u školi radni dan pa takvu mogućnost moramo eliminirati, a mislim i da ja subotom ne bih mogao. U ponedjeljak ću provjeriti i nadam se rezervirati dvoranu za 21.06.
3) Ukoliko s terminom 21.06. bude sve OK i čim dobijem potvrdu za dvoranu, po ovlasti ex Voditelja NL, raspisujem ovdje (na ovom forumu, ali pod novom temom) Poziv i Propozicije za 7. PP NL. Tu će biti sve naznačeno "što, gdje, kada, kako i koliko", uz neke napomene i prijedloge koji će malo odudarati od ustaljene prakse.
4) Na PP-u će se igrati sva 4 uobičajena turnira (grupe, glavni ždrijeb, utješni ždrijeb i parovi), ali drugačijim redoslijedom. Isto iz razloga što ne mogu računati na Matu, a na audiciju se nitko ne javlja pa ću vjerojatno morati sve sam odrađivati, a onda si uzimam za pravo voditi turnir na način koji će mi olakšati vođenje i svu papirologiju tako da sve teče ko po loju.
5) Kompletnu i svu potrebnu papirologiju ću osigurati sam kao i do sada. Na forumu se za vrijeme dok traju prijave neće objavljivati nikakva "zmija" (trenutni raspored grupa) jer se s tim ne kanim iscrpljivati, a ionako se svakom novom prijavom grupe mijenjaju pa u tome baš ne vidim nekakav smisao. Samo će se ažurirati popis prijava (prema rejtingu ili ekipama), a konačne ću grupe napraviti u subotu prije turnira.
6) Sve bih molio za kooperativnost i razumijevanje, ne čekanje zadnjeg trenutka za prijave, a posebno molim da u nedjelju na turnir ne dolaze oni koji se nisu udostojili na vrijeme ili uopće prijaviti. S istekom roka za prijave, nove se više neće zaprimati, vremena će biti sasvim dovoljno, ne kanim raditi "zmiju" odnosno ždrijeb i raspored grupa pa onda sve ponovo mijenjati jer se netko sjetio da bi ipak igrao.
7) Što se tiče sastanka koji je kao potreba spomenut u prethodnim komentarima ... Nama je sada ključno izabrati/naći Voditelja lige koji će raditi posao koji je do sada radio Mata. Znači, obrada svih statistika na forumu - od zapisnika, preko tablica do rang lista i skorova igrača. Zato mislim da bi bilo dobro da se sat vremena prije početka PP sastanu voditelji (ili predstavnici) svih ekipa, da se to raspravi i riješi. Redovni sastanak voditelja (ili predstavnika) svih ekipa treba biti redovno u drugoj polovici kolovoza, a na tom se sastanku ekipe prijavljuju sa svojim sastavima za novu sezonu + eventualne nove ekipe, uplati kotizacija i dalje izabrani Voditelj NL sve na vrijeme pripremi i objavi do početka sezone 01.09. To smo obično znali napraviti u Podvinju i još odigrati egzibicijski turnir. Tada bi i raspravili malo o ovim stvarima koje sam spomenuo u uvodnom postu, imao bih prijedloga i za neke novine u natjecanju i svakako bismo trebali nastojati podići malo prag ozbiljnosti NL. Dakle, svi malo razmislite o "novom Mati" odnosno Voditelju NL, traži se dobrovoljac. I odmah da kažem da ja nikako nisam taj tako da na tu opciju nemojte ni pomišljati, prvo što to ne znam raditi, drugo što nemam vremena voditi svakodnevnu brigu o tome.
8) I na kraju, jasno je da će PP-a biti, ali i jasno je da osobno na njemu neću moći igrati jer se neću moći maknuti od zapisničkog stola jer je vođenje ovakvog turnira za dvojicu bio veliki posao, a za jednog će biti prava tlaka. No, to će biti moj prilog uspješnosti PP-a i NL u cjelini, ali očekujem da se još poneko ponudi i angažira oko NL, kao Voditelj ili na bilo koji drugi način, svaka je pomoć dobrodošla.
Evidentirano
Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj
«
Odgovor #11 :
Lipnja 06, 2015, 11:59:40 »
Što još dodati na ovo , a da nije rečeno...
Pokušati ću redosljedom točaka opisati svoja razmišljanja na Stjepanove prijedloge.
1.U vezi uobičajenog pića i kifli...za kifle svakako jer kada ju pojedeš ne ostavljaš i bacaš "ambalažu pod klupu" pa te boli briga tko će ju poslije pokupiti i vratiti gdje joj je mjesto.Onaj tko želi piti i "napiti" ima obližnje kafiće "po pristupačnim cijenama".Nekolicina ljudi tj. Stjepan,Mata,Antonio itd. je ostajalo (među kojima sam nekad bio i ja) koji su to sve morali pospremati.Velika većina se potiho uvijek izgubi prije "sučevog zadnjeg zvižduka".
Vode će biti "u potocima"... tko želi može si ponijeti mineralnu ili kolu ili čak i pivce u torbi.
SVAKAKO PROTIV IKAKVOG PIĆA(pogotovo alkohol)...tko bude imao primjedbe na ovaj Stjepanov prijedlog neka se javi da će voditi brigu o toj "sitnici " na turniru.
Ako zbog ovog prijedloga bude manje prijavljenih igrača...naigrat ćemo se svakako...prije završiti ,a ovima koji nisu došli bolje je da ostanu u kafićima.
2.Nadam se da će Stjepan uspjeti rezervirati dvoranu za 21.06. i da većina nema ništa protiv ovog datuma.
3.Čekamo...
4.Iskustvo u prijašnjim organizacijama turnira sve govori...ako Stjepanu zašteka tu sam da pripomognem koliko budem u stanju (svakako ću platiti kotizaciju igrao ili ne)
5.Ova "zmija " će mi faliti, ali što je tu je..
6.Mozda bi ovdje trebalo malo fleksibilnosti...ima igrača koji se na služe toliko internetom i "ne vjese" na forumu pa ako ih ne prijave suigrači iz ekipe ili netko drugi jednostavno će doći na početak turnira sa namjerom igrati...takve igrače jednostavno pridodati u grupe gdje bude falio puni broj.Prošlih prvenstava je bilo takvih prijava i "jakih" grupa i nitko se nije bunio...dapače (npr.Drago je iz takve grupe došao do trećeg mjesta).
7.Trenutno najvažnija točka i dva sastanka koja su OBAVEZNA!!!
8.Pod točkom 4. sam iznio svoja razmišljanja...i svakako da će Stjepan igrati ako bude htio...(osobno poslije više od mjesec dana neigranja nisam još fit i za neku ozbiljnu igru)
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #12 :
Lipnja 08, 2015, 14:24:50 »
Danas sam od ravnatelja Obrtničke škole dobio suglasnost za korištenje dvorane OŠB za 21.06. (nedjelja) za odigravanje 7. Pojedinačnog prvenstva Nove lige.
Večeras ću objaviti Poziv i Propozicije za 7. PP Nove lige pod novom temom te dati sve potrebne obavijesti oko prijava i tehničkih detalja kao i sastanka predstavnika svih ekipa ujutro. Na sastanak ću dodatno sms-om pozvati sve voditelje/zamjenike jer ne znam da li svi prate forum ili će vidjeti info na forumu.
Ipak ćemo i na ovom PP-u osigurati uobičajene kifle i piće kao i ranije, taj dio je na sebe preuzeo Nožina, a to se plaća/pokriva iz one kotizacije od 20 kuna za učešće na PP-u. Ostaje mi samo apelirati na savjest svih igrača koji će nastupiti da se ipak drže nekakvog minimalnog kućnog reda, da prazne boce vraćaju u gajbe, a ne da ih ostavljaju kojekuda, da plastične čaše bacaju u koševe za smeće u predvorju kojih ima dovoljno, da se malo pazi da se piće na razlijeva po parketu dvorane, predvorju dvorane ili spremištu za stolove i slično. Vjerujem da to nije problem i da će sve biti OK.
Molim ekipe Kokolo i Bebrina/Šumeće da plate kotizaciju za proteklu ligašku sezonu ukoliko će njihovi igrači nastupiti na PP-u ili da me kontaktiraju na mobitel oko načina plaćanja kako bismo i u tom segmentu zaključili sezonu.
Zahvaljujem Đuki na iskazanoj volji da pripomogne za zapisničkim stolom, svaka je pomoć dobro došla.
Na kraju poruka dosadašnjem Voditelju i alfi i omegi NL za koju izvlačim njegov vlastiti citat: "7. Pojedinačno prvenstvo želim odigrati sustavom „reket pod ruku“ i ne želim više biti u organizaciji istog.". Očekujem da će se držati riječi, ovaj drugi dio je riješen pa prema tome ostaje ti "reket pod ruku" i deri.
«
Zadnja izmjena: Lipnja 08, 2015, 14:25:47 stjepan
»
Evidentirano
stjepan
Moderator
«
Odgovor #13 :
Lipnja 08, 2015, 22:30:56 »
Poziv i Propozicije za 7. PP Nove lige su objavljene pod drugom temom prije nepunih sat vremena. Dakle, od ovog trenutka moguće je prijavljivanje igrača na jedan od navedenih načina. Prijave preko foruma možete ostavljati u novim postovima, nikako ne u postu iza Propozicija (Popis prijava) budući ću ja tu objedinjavati sve prijave da ne dođe do zbrke, nego u postovima iza Popisa prijava.
Komentari i rasprave u svezi 7. PP mogu se odvijati na ovoj temi, a tema "Poziv i Propozicije ..." neka nam služi samo za prijave.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
«
Odgovor #14 :
Lipnja 09, 2015, 06:51:04 »
Osjećam potrebu oglasiti se još jednom po pitanju završene sezone i plasmana u ligama.
Budući da sam u jednom postu napisao da bi vrlo vjerovatno i trećeplasirana ekipa 2. lige BEKRIJE mogla ostvariti plasman u 1. ligu možda sam zbunio svekoliki puk. Sezona je završena i situacija je slijedeća. 1. ligu napuštaju LUTALICE i BROD PLIN, a na njihovo mjesto uskaču POSAVAC I KUTI. Tu naravno nema nikakvih spornih situacija.
Dakle po trenutnom stanju lige broje 9+9 ekipa koje je po pravilniku.
Kako je vrlo izgledno da se gasi ekipa SREDANCI onda je situacija 8+9 što znači da još uvijek ne bi trebalo popunjavati 1. ligu.
Isto tako, imam informacije da se sigurno prijavljuje barem jedna nova ekipa što automatizmom pruža šansu Bekrijama za ulazak u 1. ligu, ali….uvijek taj ALI. Treba pričekati jesenski sastanak i prijave ekipa da bi se to i valoriziralo, jer što ako još netko odustane?
Ovo sam napisao samo iz razloga da ne bude „Mata je rekao u lipnju ovo ili ono…“ . Uvijek je rađeno sve prema pravilniku pa ne sumnjam da će biti drugačije početkom nove sezone.
Krajem prošlog tjedna, voditelj Bekrija mi je prijavio novog igrača za novu sezonu, Vinka Tomakića kojeg sam dodao na spisak igrača pod „Ekipe i igrači“. Prema pravilniku on nema pravo igranja na skorašnjem 7. PP.
«
Zadnja izmjena: Lipnja 09, 2015, 15:19:14 Mata
»
Evidentirano
Str: [
1
]
2
Ispis
« natrag
naprijed »