SLAST
Lipnja 05, 2026, 19:47:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: REZULTATI 7. Pojedinačnog prvenstva Nove lige  (Posjeta: 2233 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Lipnja 21, 2015, 17:23:53 »

Danas je u dvorani OŠB odigrano 7. Pojedinačno i parovno prvenstvo NL na kojemu su nastupila 32 igrača. Sve je proteklo u fer i sportskoj borbi, a turnir je dodjelom pehara i medalja završio oko 16,30 sati, otprilike kako je i planirano. Detaljnije izvješće kao i sve rezultate turnira odnosno bilten dat ću kasnije kad sve stignem prirediti, a sada za one koji nisu mogli danas doći te one koji su otišli ranije dajem samo pregled osvajača odličja:

POJEDINAČNO - glavni turnir

1. ČANIĆ Domagoj (Sibinj)
2. KLOBUČAR Robert (Exteh)
3. MARKOVČIĆ Vjekoslav (Alibi)
3. NOŽINA Antonio (CB Martel)

POJEDINAČNO - utješni turnir

1. JULARIĆ Ivan (Posavac)
2. ARBANAS Darko (Alibi)
3. SARAJČIĆ TONI (Sibinj)
3. PUŠKARIĆ Tomislav (Sibinj)

PAROVI - jedinstvena kategorija

1. NOŽINA Antonio/DERVIŠEVIĆ Zlatan (CB Martel/Alibi)
2. ARBANAS Darko/KLOBUČAR Robert (Alibi/Exteh)
3. ČANIĆ Josip/ČANIĆ Domagoj (Sibinj/Sibinj)
3. BERAKOVIĆ Mladen/ŽUPAN Robert (Spin/Spin)

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Lipnja 21, 2015, 19:43:10 »

POJEDINAČNO - glavni turnir

1. ČANIĆ Domagoj (Sibinj)

2. KLOBUČAR Robert (Exteh)

3. MARKOVČIĆ Vjekoslav (Alibi)

3. NOŽINA Antonio (CB Martel)

POJEDINAČNO - utješni turnir

1. JULARIĆ Ivan (Posavac)

2. ARBANAS Darko (Alibi)

3. SARAJČIĆ TONI (Sibinj)
3. PUŠKARIĆ Tomislav (Sibinj)

PAROVI - jedinstvena kategorija

1. NOŽINA Antonio/DERVIŠEVIĆ Zlatan (CB Martel/Alibi)

2. ARBANAS Darko/KLOBUČAR Robert (Alibi/Exteh)

3. ČANIĆ Josip/ČANIĆ Domagoj (Sibinj/Sibinj)

3. BERAKOVIĆ Mladen/ŽUPAN Robert (Spin/Spin)
« Zadnja izmjena: Lipnja 21, 2015, 19:55:46 Domacc » Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Lipnja 21, 2015, 22:37:22 »

Nakon ove fotogalerije, upravo je iz tiska izašao i BILTEN turnira sa svim rezultatima ...  kava

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Lipnja 22, 2015, 10:46:02 »

Čestitka Stjepanu na expresnom biltenu, a i "katici" za sve na turniru...zadivljujuće kako se čovjek snalazi u papirima i žrijebanju tako da je sve teklo kao po loju.
Ja sam dodavao kemijske i gužvao papiriće te ih nosio u koš Grin Grin...i k tome mi je predao meč u 1/16 zbog papirologije koji je mogao biti jako neizvjestan jer je Stjepan sa novom kombinacijom trava i više nego ozbiljan protivnik.

Sam turnir je ispunio očekivanja i mislim da je bilo odličnih partija na vrlo visokom igračkom nivou...Domacc se u nekoliko mečeva morao iznova dokazivati i upotrebljavati sav repertoar da bi ostao u igri do kraja...Robert opet odličan , ali se vidjelo u finalu pogotovo u petom setu da nedostaje snage kada je početne dvije serve poklonio Domccu i onda su kola krenula nizbrdo(video slijedi)...Antonio me svaki put iznenadi nevjerojatnom lucidnošću i kvalitetom igre,melje sve pred sobom....šteta što su Domacc i on morali ukrstiti rekete u polufinalu....izvrstan meč koji je snimljen pa će se moći vidjeti.Vjeko kao staro vino...jedini dvostruki spiner od svih brodskih stolnotenosača bez obzira na godine došao do polufinala gdje je izgubio od Roberta.
Ostali igrači manje -više zasluženo osvojili trenutni plasman...i da ne zaboravim briljantnu pobjedu našeg Kaze Buljana nad Darkom kojom ga je izbacio iz glavnog ždrijeba...naravno i dva mlada poletarca Tomislava i Tonija koji su osvojili medalje u utješnom...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Lipnja 22, 2015, 23:51:37 »

Odigravanjem 7. Pojedinačnog prvenstva NL, spuštena je zavjesa na još jednu uspješnu sezonu NL.  Nema price Uz manje probleme oko odigravanja nekih utakmica u ligi, ista je ipak završena regularno, a jučer su podijeljeni pehari trojim najboljim ekipama u 1. i 2. ligi.  champion Smatram uspješnim i jučerašnji turnir jer nije bilo nikakvih posebnih problema niti u pripremi niti u organizaciji i realizaciji istog. Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali igrački, a posebno onima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji turnira. Nožina je odradio veliki dio posla, riješio je sve pehare i medalje za ligu i za PP, a također se pobrinuo za kifle i piće  pice koje je, zbog nemogućnosti nabave hladnjaka, dovozio u dva navrata, ujutro i kasnije, kako bi bilo prohlađeno na optimalnu temperaturu.

Značajno su mi u vođenju turnira pripomogli Đuka i Domacc. Đuka mi je asistirao prilikom ždrijeba i ne samo gužvanjem papirića,  clsdtopic prikupljao je prijave za parove i bio je stalno pri ruci, pokrivao je zapisnički stol da bih ja mogao odigrati barem grupu, a usput mi je bio i sekundant u meču protiv Akkana vrlo korisnim savjetima.  pet Također je i sve zabilježio foto i video kamerom TV Sibinj.  Zato sam ga odlučio nagraditi puštanjem meča  sram u glavnom turniru budući nas je ždrijeb spojio u prvom kolu (iako smo taj ždrijeb radili nas dvojica).  idiot Šteta što sam morao pustiti jer mi se ždrijeb baš otvorio - Đuka pa Patak pa Domacc i eto mene u polufinalu,  lol a tko zna što bi bilo do kraja. Šalu na stranu, ali zaista mi je bilo nemoguće igrati u glavnom turniru jer je tad baš nastao pakao - paralelno smo igrali praktično tri turnira: parovi su ulazili u završnicu, utješni smo derali punom parom i polako počinjali s glavnim turnirom kako su pojedini parovi ispadali i čim se moglo upariti nekoga da igra pojedinačne mečeve 1. kola. Nisam mogao podići glavu, a kamoli otići igrati s Đukom što bi, s obzirom s čim i kako igramo, vjerojatno potrajalo 45 minuta, hehe ...  kokice Uhvatio sam se one - kad je muka, ajde Đuka (igraj stolni tenis). Domacc je bio zadužen za rezuckanje pojedinačnih zapisnika što je odradio vrlo kvalitetno pa će takve stručne poslove raditi i ubuduće.  kk Zapravo, pohvalu zaslužuje kompletna sibinjska ekipa jer su ostali do kraja odnosno do zatvaranja dvorane  dobro pri čemu su pomogli oko čišćenja i kupljenja ponešto smeća kojeg uvijek ostane iako moram istaknuti da je toga bilo bitno manje nego u ranijim slučajevima.  klanjanje

Sa sportskog aspekta, bio je to još jedan kvalitetan turnir na kojemu nije nedostajalo uzbuđenja i iznenađenja. Iako smo imali 34 prijave i 9 priređenih grupa, pred sam početak dolazi info da ne mogu doći Soltoković (Posavac) i Vuleta Ivan ml. (Vrba). To nam je malo poremetilo ždrijeb, ne toliko u Soltokovićevoj grupi s 4 igrača koja je ionako bila jaka, već u grupi u kojoj je trebao igrati Vuleta ml. jer je to bila grupa s 3 igrača. Posegnuli smo prebacivanjem Sigurnjaka iz zadnje gornje grupe sa 4 igrača u tu grupu da ujednačimo grupe i tako je na kraju odigrano. Šteta, da smo to znali u subotu navečer, imali bi idealnu situaciju sa 32 igrača i 8 full punih grupa i oba puna kostura u glavnom i utješnom turniru od osmine finala. Ovako smo imali malo poteškoća sa ćoškastim ždrijebom zbog 9 grupa jer se moralo igrati pretkolo s dva para drugoplasiranih, ali smo to ipak sve uspješno riješili.

U grupnoj fazi nije bilo nekih iznenađenja i papirnati su favoriti uglavnom prošli dalje. U grupi 6 se stvorio krug između Mršića, Darka Arbanasa i Kaze Buljana u kojoj je izvisio Darko s najslabijom set razlikom čime je završio u utješnom turniru. U "skupini smrti" (grupa 9) dalje su prošli Vjeko i Rosi, a u utješno je morao Jularić, na Ivanu se vidi da nije dugo igrao i da nije na razini na kojoj zna biti. Kad se pogleda tko je igrao utješno finale (Jularić - Arbanas), zapravo se može zaključiti koja je ukupna razina i jačina našeg PP-a. A moglo se lako desiti da finala ne vide ni Darko ni Jularić jer su obojica, "na guzove" sa po 3/2 u polufinalima jedva dobili mlade Sibinjce Sarajčića i Puškarića...

U glavnom je turniru bilo svega, ukoliko se na ovoj razini uopće nešto može nazvati iznenađenjem. Odmah u 1/8 finala pada prvi nositelj turnira Robert Župan koji sa 2/3 gubi od Tihe Sigurnjaka. Istu je sudbinu za dlaku izbjegao i drugi nositelj Domacc koji s 3/2 dobija Rosija u fiksu petog seta da bi otišao do kraja i osvojio svoj treći pojedinačni naslov na PP-ima. Također treba istaknuti i Vjeku koji se pobjedama protiv Veselka i Sigurnjaka (u skupini još dobio i Rosija) zasluženo plasirao u polufinale. I finale je bilo kako priliči - u 5 setova. Domacc je poveo protiv Roberta Klobučara 2/0 i izgledalo je da će to okončati u 3 seta. Onda se malo opustio pa dobio po prstima i sve je otišlo u peti set koji Robert počinje sa dvije vlastite promašene serve. Iako se Domacc odvaja, Robi i to sve stiže, ali s nekoliko neprisiljenih pogrešaka prosipa završnicu meča i Domacc pobjeđuje.

Prva 4 mjesta u parovima su osvojila prva 4 nositelja po rankingu. Par Nožina/Akkan najbolji iako su teško prošli u finale 3/2 polufinalnom pobjedom protiv para Čanić/Čanić. Nakon 5 uzastopnih naslova para Domacc/Zorko, dobili smo nove laureate u parovima.   Dobili bismo i novog pojedinačnog prvaka da se Domccu pokvario sat i da se prijavio pola sata poslije, a ne prije isteka roka za prijave...  kk

I to bi bilo to, sada valja malo "objesiti kopačke o klin", odmoriti se od stolnog tenisa, a onda pred jesen iza Velike Gospe krenuti u organizaciju 8. ligaškog izdanja NOVE LIGE...  amen  
« Zadnja izmjena: Lipnja 22, 2015, 23:59:07 stjepan » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #5 : Lipnja 24, 2015, 07:47:07 »

Čestitke osvajačima pehara i medalja na pojedinačnom prvenstvu. Cijeli turnir je tekao kao po špagi, pod vodstvom Stjepana i ekipe iz Sibinja  klanjanje
Bilo je izvrsnih mečeva, neizvjesnih do samog kraja. Zaslužena pobjeda Domca, koji je tijekom cijelog turnira pokazao smirenost u najtežim situacijama. A mogao je zapeti već u osmini finala protiv Rosija koji je imao jednu meč loptu u petom setu. Ekipa iz Spina je nakon podizanja pehara za prvo mjesto je uredno ispala prije polufinala.... Angry
U osmini finala nesretni ždrijeb je spojio Ivana i mene, Župana i Tihu pa smo se poizbacivali međusobno. U četvrtfinalu Tiho je nakon toga izgubio od Vjeke a ja po 150-ti puta od Nožine.
Nadam se da će Mata kada vidi ove komentare o organizaciji turnira reći: " e nećeš razbojniče" , te će se za organizaciju slijedećeg pojedinačnog prvenstva prijaviti već danas... Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Lipnja 25, 2015, 22:27:38 »

Što napisati, a da nije već napisano?  nema pojma

Prije svega iskreno čestitam svim osvajačima odličja, kako na turniru tako i još jednom svim ekipama koje su osvojile prestižne trofeje.
Domacc je uskočio u zadnji vagon, posrao se po zmiji  Tongue koju je zakomplicirao (grupa 9) i onda na kraju još i osvojio turnir. Po onoj latinskoj ili čijoj već…veni – vidi – wc. No treba biti realan i reći da bi bilo još gore da je došao ujutro pa uskočio u neku grupu iz četvrtog šešira.  Cool

Robert…. stari vuk, zimus 3. mjesto, u nedjelju 2. mjesto. Ako je to nekakav slijed onda je na zimu on prvak. 
Vjeko…svaka čast,  kapa do poda kao i za Antonia    koji je već godinama blizu i pitanje je dana kad će osvojiti turnir.

Iskreno mi je drago da je sve proteklo u redu kako i dolikuje, a moram napisati da ništa drugo nisam ni očekivao. Koliko vidim čak je i smanjeno smeće što zasigurno treba zahvaliti i sloganu ovogodišnjeg turnira „…više cvijeća, manje smeća…“. Uopće nisam sumnjao u Stjepanove organizacijske sposobnosti koje su popraćene s logistikom od strane Nožine i dvojice Čanića. Iako je gore iznesen nekakav banalan razlog za predaju meča ja sam uvjeren da je to Stjepan napravio da turnir završi u predviđenoj satnici.  lol Jer da nije to bi ga izjedalo do slijedećeg PP-a. Ocijenio je da bi on i Đuka mogli „čvakati“ dosta dugo što bi poremetilo satnicu i odlučio je baciti reket u trnje.

Pomalo sam „razočaran“  sram nastupom mojih, sada već bivših suigrača. No ne može se subotom „ganjat' suknje, kitit' svatove…“   pice , a onda ujutro igrati na visokom nivou. Uredno sam ih ispratio riječima „pamet u glavu“ no nije vrijedilo. Dao sam im po litru hladne vode, „radne knjižice“ (sportske iskaznice) i rekao im da se snalaze u budućnosti. Dobar rezultat bi ih mogao izbaciti u orbitu, ali izgleda da ih je baš to sputalo.  No valjda će biti  bolje drugi put.

kaže Bera:

Citat:
U osmini finala nesretni ždrijeb je spojio Ivana i mene, Župana i Tihu pa smo se poizbacivali međusobno.

E moj Bera…. može se to i drugačije gledati. Možda vas je ždrijeb i spasio ovakvim rasporedom pa ste imali dvojicu sigurnih u ¼ finalu. Mogli ste svi ispasti u 1/8 finala da je bilo drugačije.  lud?!

U četvrtak pred PP, sjedim na kavi sa Berom i Županom. Slušam kako se dogovaraju za parove. Vidim im u očima da kane osvojiti …. neće biti Zorka i Domcca i otvara se prilika. Mislim si ja…“ e moji dečki, s vama sjedi bivši prvak, čovjek koji zna kako se to osvaja, ali neće oni pitati za savjet“. A dobro, osvojit' će drugi put.  baeh
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!