SLAST
Kolovoza 05, 2026, 05:14:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3 ... 7
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - OŠB Komentari, Informacije  (Posjeta: 18907 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Oujka 07, 2009, 00:18:34 »

Jedan info: Damir Bogdanović nastupio na Pojedinačnom prvenstvu RH za seniore (Zagreb, 06.03.), ali bez većeg uspjeha, nije prošao skupinu te se nije plasirao u glavni turnir. Već duže vrijeme ima povredu ruke koja nikako ne prolazi, ne može trenirati ni igrati punom snagom. Zanimljivost je to da je na ovom prvenstvu igrao protiv našeg reprezentativca i olimpijca Roka Tošića i u prosjeku je osvajao 6-7 poena po setu što nije loše. U klubu se nadamo da će Damir biti spreman za nastavak 2. HL krajem ožujka i početkom travnja kada OŠB igra protiv Marofa u gostima te dočekuje Nostro i Putjane u Brodu...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Oujka 07, 2009, 10:32:36 »

Bez obzira na krajni rezultat ,problem sa ozljedom , konkurencija probranih prvoligaških igrača ,Damiru sve čestitke Police Police...većina bi u ovakvoj situaciji odustala Angel
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Oujka 09, 2009, 22:10:21 »

Ima i na stranicama HSTS-a ali evo u privitku rezultati

* rezultati_0809_ph_seniori_ke.pdf (113.96 KB - (downloada: 409 ).)
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Oujka 20, 2009, 14:24:48 »

Cilj STK "Obrtnička škola - Brod" i aktualne klupske uprave je stvoriti stabilnog drugoligaša uz vlastiti igrački kadar ponikao u našem klubu. Nakon nekoliko pokušaja uspjeli smo na kvalifikacijama u Vukovaru 2005. godine prvi puta ući u 2. HL - istok. No, odmah te 2005./2006. sezone smo ispali iz lige i to za dlaku zbog lošijeg međusobnog omjera s vinkovačkom Lokomotivom, ali još više zbog namještanja rezultata nekih mečeva čime se mi nismo htjeli baviti. Jedan smo meč mogli dobiti bez borbe jer je ekipa iz Čakovca zakasnila, ali nismo to htjeli, čekali smo ih, odigrali i izgubili, u konačnici i ispali iz lige. Zadovoljštinu smo dobili u Trofeju Fair-play HOO-a za tu godinu, a kandidirani smo za isto priznanje kao predstavnik Hrvatske prema Međunarodnom olimpijskom komitetu. Slijedeće smo se sezone (2006./2007.) ekspresno vratili u 2. HL postavivši pri tom rekord svih trećih liga u RH: 1. mjesto, 22 pobjede, 0 poraza, 88:4 meč razlika, dakle u cijeloj sezoni izgubljena tek 4 pojedinačna meča, a u kvalifikacijama za 2. HL osvojeno je 1. mjesto. Prošle 2007./2008. sezone osvajamo 5. mjesto u 2. HL - istok od 10 ekipa i bili smo stabilni tijekom cijele sezone. Ove ćemo sezone taj rezultat popraviti (takva su očekivanja), ispod 5. mjesta nećemo biti, a borimo se za 3. mjesto s Lokomotivom i Podravkom s kojima imamo za sada pozitivan omjer (Podravku smo dobili oba puta, Lokomotivu s visokih 4:1 i vjerojatno će naš meč u Vinkovcima u zadnjem kolu odlučivati o 3. mjestu), iako imamo značajnih kadrovskih (igračkih) problema u proljetnom dijelu sezone (2 od 4 igrača prve ekipe napustila ekipu, a najbolji igrač već 2 mjeseca ima povredu ruke). Dakle, može se reći da smo sada stabilan drugoligaš.

A što se tiče 1. lige, ona nije prioritet pod svaku cijenu, ali ako se ukaže prilika, zašto ne, ali ne na način kako to radi STK Marof ove godine (kupili 3 igrača i prošetali se do 1. lige). Smatramo da imamo kvalitetne igrače za vrh 2. HL i ako dobro složimo ekipu za iduću sezonu, ako nas zaobiđu ozljede i razni drugi problemi, mislim da možemo kandidirati za sam vrh, a ako ne bude neke ekstremno jake ekipe kao što je ove godine Marof, možda bi mogli i do 1. mjesta i 1. HL, a to onda otvara i neke druge mogućnosti.

Zaključno, ambicije uvijek postoje, ali one moraju biti na realnim osnovama i vjerujem da će OŠB jednom i do 1. HL jer naši dečki imaju tu kvalitetu i širinu da to mogu ostvariti...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Oujka 20, 2009, 22:36:03 »

Ekipu su napustili Martinović Anđelko i Kraljević Božidar na polusezoni. Zbog radnih obaveza, posla na terenu i nemogućnosti koliko toliko redovnog i kvalitetnog treniranja, a onda i kvalitete igranja potrebne za razinu 2. lige... Nažalost, moram priznati da nam je to poprilično poremetilo koncepciju ekipe do kraja sezone i zadalo velike probleme u  sastavljanju momčadi. Osobno smatram da su se dečki ipak trebali malo žrtvovati za klub, izgurati (odigrati) sezonu do kraja pa onda prestati, a ne ovako, no, to je long story... 
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Oujka 20, 2009, 22:41:10 »

Tko sada igra u 2. ligi uz Damira i Tomislava?
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Oujka 20, 2009, 23:16:00 »

Imamo kvalitete i potencijala za 2 ekipe u 2. ligi, no, propozicije nam to ne dozvoljavaju. "zg" je lider ekipe koja je vodeća u 3. HL, a s njim igraju 2 mlađa kadeta (12 godina) Ivan Garić i Filip Jurković te junior Ivan Janč i spektakularno osvajaju jaku seniorsku 3. ligu. Danas saznajemo da nam neće dozvoliti da odigramo kvalifikacije za popunu 2. HL, čak niti da igramo izvan konkurencije jer svakako ne možemo ući (zbog toga što već imamo ekipu u 2. HL) jer bi to kao utjecalo na regularnost kvalifikacija ...

Tko sada igra u 2. ligi uz Damira i Tomislava?
Dakle, sada je uz Damira i Tomislava u 2. HL prekomandiran Adam Smuda, no, ni s time nemamo dovoljno igrača jer Damir muku muči s povredom. No, nadam se da će stisnuti zube kao što je to napravio protiv Podravke ušavši kao zamjena u odlučujući 7. meč kojeg je dobio i donio nam vrlo značajnu pobjedu. Mislim da slijedeće subote protiv Marofa neće moći nastupiti pa ćemo morati opet nešto iskemijati... Najvažniji su nam mečevi druge subote (04.04.) kada dočekujemo Nostro i Putjane iz Čakovca gdje bi nas pobjede približile konačnom 3. mjestu što bi bio iskorak u odnosu na prošlu sezonu. No, bez Damira će to jako teško ići pa se svi u klubu nadamo da će do tada ipak moći zaigrati...
Evidentirano

damir1988
*
Klub: STK Obrtnička škola

« Odgovor #7 : Oujka 20, 2009, 23:39:22 »

pž jel ti pratis ošb ili samo onako Grin Wink
Evidentirano

honda
*
Klub: .....

« Odgovor #8 : Oujka 21, 2009, 00:02:12 »

dobra večer društvo staro,uključio bih se u raspravu
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Oujka 21, 2009, 00:24:18 »

Citat:
dobra večer društvo staro,uključio bih se u raspravu

Samo deri Wink

Citat:
Anđelko Martinović i Božidar Kraljević, NISU napustili klub zbog terena ili radnih obaveza već zbog neslaganja sa trenerom!!!??!!

Oho  Huh?  obojicu poznajem iz viđenja,djeluju mi kao strašni pozitivci,uvijek spremni za šalu.
Onda trener nije šaljivdžija Angry Sad
Evidentirano

honda
*
Klub: .....

« Odgovor #10 : Oujka 21, 2009, 00:31:38 »

Ne nije to prijatelju!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Oujka 21, 2009, 00:53:02 »

Vidi prijatelju Honda!
Ja vjerujem da će se Stjepan javiti ,sigurno sad spava.
Priznajem da je i meni žao što je tako neugodna situacija za tu dvojicu momaka.
OŠB je klub,mislim i jedini u Brodu sa svojim igračima u tako visokom stupnju natjecanja.Šteta je da je došlo do nesuglasica,ali ne mogu ništa reći kad ne znam odnose u klubu.
Ponavljam,velika šteta!!!
Evidentirano

damir1988
*
Klub: STK Obrtnička škola

« Odgovor #12 : Oujka 21, 2009, 09:23:40 »

ovdje i automobilizam u stolnom tenisu.. :Dhonda vlada
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #13 : Oujka 21, 2009, 10:45:29 »

Čekam ali izgleda nikako da dočekam!
Volio bih da mi Stjepan još jedan put napiše zašto su ona dvojica otišla!?!
I volio bih da mi odgovori na pitanje da li on uopće vjeruje u to što je napisao!
Kada ZNA da to nije istina!!
Čuj "honda", ti očito sve znaš, zašto onda pitaš kad je evidentno da si dobro upućen u problem ?
Drugo, u jednom prethodnom postu sam napisao da je to "...long story". Zašto bih ja ovdje trebao iznositi neke stvari koje spadaju u sferu međuljudskih odnosa na relaciji trener-igrač ili igrač-igrač kad je to njihova osobna stvar? Kao tajnik ovoga kluba često moram i sam balansirati u tim odnosima i to znaju i trener i igrači, a vjerojatno i većina na forumu jer se svi znamo.
Treće, svi su mi igrači, uključujući i Božu i Đuku koji su nas sad napustili, osobno jako dragi, dobri su ljudi i dečki, no, u životu nekad pogrešiš pa ti poslije bude žao. Smatram da, bez obzira na sve probleme u odnosima, nisu usred sezone trebali napustiti klub i tako ostale suigrače, upravu, trenera i klub u cjelini dovesti u vrlo neugodan položaj ili kako se kaže "ostaviti na cjedilu". A ne tražiti razgovor sa upravom, predsjednikom ili tajnikom kluba prije toga da se vidi možemo li što pomoći... Tu su me osobno jako razočarali, ali mi smo i dalje u prijateljskim odnosima, osobno sam poslije razgovarao sa Božom, dugo, i zaključio da su problemi na koje se ona žalio zapravo vrlo banalni i rješivi razgovorom. No, vruća glava ponekad reagira tako da napravi više štete nego koristi i onda je stvari teško popravljati...
Četvrto, naš trener nije baš neki idiot kako ga ti praktično opisuješ, ali ima mana i nedostataka kao i svaki čovjek uključujući "honda" tebe, mene i sve dečke s foruma. Na takvim nedostacima treba poraditi svako na sebi. Smatram da ljudska riječ i razgovor hladnih glava može puno pomoći. Nažalost, dečki koji su otišli nisu iskoristili priliku i razgovarali s nama iz uprave kluba, možda bi se neke stvari riješile...
Peto, bez obzira što je forum takav da se može anonimno komunicirati, nikad se nisam skrivao iza nekog pseudonima, ovdje svi znamo tko je tko i ovo što ja pišem čitaju i Bogdanović i Dabić (i komentiraju), a siguran sam i Kraljević i Martinović. Potpisujem sve što sam rekao. Sinoć kad ste chatali, otišao sam spavati, ali evo, oglasio sam se svojim stavom i promišljanjima na koja imam pravo kao i svatko drugi što ima pravo na svoj stav.
Zaključno, žao mi je jako zbog ove situacije i to osobno jer osobno puno radim za klub, možda i više nego bih trebao, kao da je moj privatni, a nije. Sve zbog ovih dečki, ali i malaca koji nadolaze jer želim da budemo još bolji i uspješniji što je normalna sportska i ljudska ambicija. Pozdrav. 
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #14 : Oujka 21, 2009, 12:14:41 »

Pozdrav ekipi!

evo da se i ja ukljucim u ovo sve, posto sam i ja dugogodisnji ljubitelj stolnog tenisa. Police Mislim da je sve ovo lijepo da komuniciramo i da iznosimo svako svoje stavove, misljenja i komentare. Sto se tice boze i andjelka, znamo svi kolko nam ne dostaju i fale, Sad ali sve ovo sto je bilo, bilo je, proslo je i trebamo i dalje se druziti i trenirati. Smiley Bilo je tu svega i nesuglasica s trenerom i svadje izmedju igraca (dario i andjelko, hehe.... moram malo. Nadam se dario da se ne ljutis)  Wink treba sve zaboraviti, naravno ono sto nije valjalo treba pokusati ispraviti, ono sto se moze ispraviti, treba ispraviti, a ono sto se ne moze ispraviti, a i to ce se jednog dana ispraviti.
Mislim da nakon svega ovoga zaista treba cijeniti stjepanov rad za klub, isto tako i uprave i sada to konacno lici na jedan pravi klub.

Jos jednom pozdrav cijeloj ekipi na forumu a pogotovo mojim suigracima Bozi, Damiru, Andjelku i Dariju.  8)
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 7
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!