Evo prošli su Božićni i novogodišnji blagdani,

a siječanj je mjesec u kojemu se tradicionalno igra Pojedinačno (i parovno) prvenstvo Nove lige, sad već jubilarno 10. po redu. Zato sam otvorio ovu temu da malo prodiskutiramo "što, gdje, kada i kako".
Na početku svim članovima NL, ekipama i igračima, želim sretnu i zdravu Novu 2017. godinu te puno uspjeha i stolnoteniskih pobjeda (osim kad sam ja s druge strane stola

)
Mjesto odigravanja 10. PP-a mislim da nije upitno i da će dvorana OŠB i ovoga puta biti dobar domaćin i organizator zajedno s ekipom koja već ima dosta "utakmica u nogama" što se tiče same organizacije i logistike. Kao i obično, na sebe preuzimam obavezu dogovora i rezervacije dvorane za termin za koji se dogovorimo. Kupljene su i sve sportske nagrade i priznanja koja se dijele na PP-u: po 3 pehara za 3 prvoplasirane ekipe u 1. i 2. ligi u ligaškom natjecanju u sezoni "Jesen 2016.", zatim 4 pehara za prva 4 mjesta na PP-u, 4 medalje za najuspješnije u utješnom dijelu turnira te komplet od 8 medalja za 4 najbolja para na PP-u. Dakle, u tom je segmentu sve spremno.
Potrebno je dakle definirati termin odigravanja 10. PP-a. Do sada smo turnir uvijek igrali nedjeljom i predlažem da tu praksu ne mijenjamo jer mislim da većini nedjelja kao neradni dan najbolje odgovara, ali i zbog škole (dvorane) u kojoj tijekom subote zna često biti nekih aktivnosti. U nedjelju 08.01. je turnir u Starom Petrovom Selu na kojemu nastupi i do 30-ak igrača naše lige pa taj termin definitivno nije opcija. Također, budući su školski praznici do 15.01. (škola počinje 16.01.), zbog grijanja ne bismo koristili niti termin 15.01. Mislim da bi treća nedjelja 22.01. bila dobar termin, za organizaciju je dovoljno vremena, a da rezervni termin bude nedjelja 15.01. Tu imamo nepoznanicu oko kalendara Slavonske regije - zapad koji još nije objavljen za proljetni dio sezone pa ne znamo kada se nastavlja 2. HL u kojoj nastupa dosta igrača NL (u ekipama OŠB Veterani, Sibinj i Posavac), a ova se liga igra nedjeljom i lako je moguće da starta baš 22.01.
Evo rasprava je otvorena pa svoja razmišljanja iznosite ovdje, a za sve ima još dosta vremena i mislim da neće biti nikakvih problema čim se ove neke nepoznanice saznaju.