SLAST
Travnja 11, 2026, 16:04:35 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: POZIV I PROPOZICIJE ZA 10. POJEDINAČNO PRVENSTVO NOVE LIGE  (Posjeta: 5061 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Sijenja 30, 2017, 07:44:31 »

Prijatelju ma k'o to može platit' ?

Taj osjećaj da veliki broj ljudi željno iščekuje objavu svih rezultata…kako oni koji su nastupili, a tako i oni koji nisu bili u mogućnosti nazočiti tijelom. NEPROCJENJIVO!!!
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Sijenja 30, 2017, 08:29:03 »

Matu i Stjepana bi trebalo klonirati Grin Grin...jucer je kao i prijasnjih godina sve proteklo besprijekorno i sve za 5 haha....
I da pohvalim naseg Kazimira Buljana sto je uvelicao ovaj prvi memorijal "Stjepan Hinek" svojim fantasticnim likovnim uradcima...kako kaze Mata "k'o to moze platit".
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Sijenja 30, 2017, 13:24:12 »

Što se tiče Stjepana i Mate, tu se i ja slažem pa neka klonovi rade, a oni neka igraju  dijete srece
Za Kazu nisam ni znao da je osim što je umjetnik u stolnom tenisu i umjetnik pravi. Radije bih da mi on pokloni ili da osvojim njegovo umjetničko djelo nego neku medalju. To se dade lijepo objesiti   weee da se vidi, a medalje...ah...završe u ladici.
I još bih pohvalio Kazu za njegovu veličanstvenu igru u utješnom finalu koje je moglo ići ravnopravno uz glavno finale. Toliko spinova izvući jednom Jurkanu...ja se ne sjećam da sam tako nešto ikad vidio. Svaka čast.  klanjanje klanjanje

Za kraj bih dodao da bi trebali razmisliti i ne samo razmisliti, nego i uvesti pravilo da se voditeljima turnira i onima koji brinu da se ima što jesti i piti odredi financijska nadoknada za trud i troškove koje imaju oko svega toga. Koliki bi to bio iznos, o tome možemo razgovarati jer je jučer sve brzinski plaćeno i krenulo se na igru. Nije fer da se mi zabavljamo, a drugi da rade za nas samo zato što i oni vole stolni tenis. Dovoljno je i to što dvoranu dobijemo besplatno. Koliko vidim, novaca ima.
« Zadnja izmjena: Sijenja 30, 2017, 13:31:10 ReBus » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #18 : Sijenja 30, 2017, 19:03:26 »

Ne moram više pisati duge postove o turniru. Samo napravim copy/paste od prošlog turnira i malo izmijenim  Smiley
...Čestitke na još jednom izvrsno odrađenom turniru. Dvojac Mata - Stjepan  postao je sinonim za besprijekorno vođenje turnira. Ne smijemo zaboraviti niti ostale koji se brinu o hrani i piću.
Turnir je protekao u uzbudljivim mečevima punih neizvjesnosti i preokreta.
Neizvjesno je bilo i u igri parova gdje smo imali pomalo neočekivano finale. Par Bobinac-Sarajčić pokazao je najbolju igru i zasluženo slavio. Neočekivano samo za one koji malo slabije poznaju STK Sibinj i njihovog trenera Đuku.
Ovo je zasigurno bilo prvenstvo s najviše iznenađenja... Od  4 nositelja nitko  se nije uspio plasirati u polufinale. (Robi, Domac,Rosi, Darko)
Kako sam na proteklim prvenstvima obično završavao nastup među 8 ili 16 igrača nisam se previše nadao niti ovaj puta, ali uz prerano  ispadanje favorita i uz dozu sportske sreću uspio sam doći do kraja....
Jularić je tijekom cijelog turnira pokazao najbolju igru nanizavši Vuletića, Bablera, Klobučara i Nožinu, poveo 2-0 u finalu ali uspio sam okrenuti na 3-2.
Dijelom za to zasluge ima i nova Stiga Calibra LT spin 2.0. Najbolja guma s kojom sam igrao do sada, barem za mene... Igra sama Smiley
Normalno zahvala i STK OŠB na ustupanju dvorane, kao i Kazi na izvrsnim slikama.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Sijenja 30, 2017, 21:12:31 »

Uneseni su bodovi s jučerašnjeg turnira i ažurirana zajednička rang lista:

http://slast.biz/smf/index.php?topic=1986.0

Isto tako ažurirane su tablice "kroz godine" na ovom linku:

http://slast.biz/smf/index.php?topic=1604.0
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Sijenja 30, 2017, 23:21:52 »

Možda je red da i ja dam nekakav osvrt na turnir. Iako sam osobno uručio trofeje i čestitao laureatime, evo i ovim putem im svima čestitam još jednom.
Činjenica je da su se ovaj put, uz neke standardne osvajače odličja, ušuljali i neki novi klinci Bera, Jularić i Joca Štivić, a u utješnom Joca Dikanović, Ivan Vuleta, Kazo Buljan.
Par Bobinac / Sarajčić me oduševio. Iz pretkola do pobjede…igrali su meč po meč bez prestanka.
Pisati velike opservacije nema smisla, bilten je mjerodavan i tamo se može vidjeti koliko je velikih mečeva odigrano i koliko je znoja proliveno za svaku pobjedu.
Osobno mislim da je turnir protekao u najboljem redu bez ikakvih problema ili ih ja nisam primjetio.Vjerujem da bi i naš Stjepko, kojem smo posvetili ovaj turnir, bio zadovoljan.
Što reći za Kazu? Čestitati, zahvaliti ili se samo diviti njegovim slikama. Kapa do poda!
Zapisnički stol i logistika. Zahvaljujem na pohvalama, ali moram reći da u svemu tome promakne istaknuti doprinos samozatajnog Antonia koji odradi veliki dio posla koji se ne vidi (trofeji, piće, kifle…). Ili Đuku…čovjek je zaradio giht, gift ili kako već dok je izrezivao papiriće.
A Stjepan & Mata? Pa „samo“ radimo prema pravilniku, bez ikakvih ustupaka, pošteno. Drugačije niti ne znamo. Moram priznati da se osjećam moćno kad viknem „Bera i Tiho, stol broj 3. „ a njih dvojica šutke bez pogovora uđu u arenu….neprocjenjivo.
Eto…5 godina od osnutka, 10 sezona, 10 prvenstava, a već za dva dana kreće i 11-ta sezona. Valja pripremiti bojice, tablice, statistike i što sve ne.
Ja i ne pitam….ima li netko želju, volju da preuzme ovu igru brojki i slova? Ako ima neka me slobodno kontaktira
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!