Ne moram više pisati duge postove o turniru. Samo napravim copy/paste od prošlog turnira i malo izmijenim

...Čestitke na još jednom izvrsno odrađenom turniru. Dvojac Mata - Stjepan postao je sinonim za besprijekorno vođenje turnira. Ne smijemo zaboraviti niti ostale koji se brinu o hrani i piću.
Turnir je protekao u uzbudljivim mečevima punih neizvjesnosti i preokreta.
Neizvjesno je bilo i u igri parova gdje smo imali pomalo neočekivano finale. Par Bobinac-Sarajčić pokazao je najbolju igru i zasluženo slavio. Neočekivano samo za one koji malo slabije poznaju STK Sibinj i njihovog trenera Đuku.
Ovo je zasigurno bilo prvenstvo s najviše iznenađenja... Od 4 nositelja nitko se nije uspio plasirati u polufinale. (Robi, Domac,Rosi, Darko)
Kako sam na proteklim prvenstvima obično završavao nastup među 8 ili 16 igrača nisam se previše nadao niti ovaj puta, ali uz prerano ispadanje favorita i uz dozu sportske sreću uspio sam doći do kraja....
Jularić je tijekom cijelog turnira pokazao najbolju igru nanizavši Vuletića, Bablera, Klobučara i Nožinu, poveo 2-0 u finalu ali uspio sam okrenuti na 3-2.
Dijelom za to zasluge ima i nova Stiga Calibra LT spin 2.0. Najbolja guma s kojom sam igrao do sada, barem za mene... Igra sama

Normalno zahvala i STK OŠB na ustupanju dvorane, kao i Kazi na izvrsnim slikama.