SLAST
Kolovoza 04, 2026, 06:41:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (11. kolo)  (Posjeta: 10638 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Travnja 04, 2009, 23:24:32 »

Evo svih rezultata 11. kola 2. HL - istok:

OŠB - NOSTRO                  4:3
OŠB - PUTJANE                  4:2
KUTINA - PUTJANE             4:0
KUTINA - NOSTRO              4:0
PODRAVKA - LOKOMOTIVA   4:2
PODRAVKA - OLIMPIJA        4:2
MIHOVLJAN - OLIMPIJA       4:3
MIHOVLJAN - LOKOMOTIVA  3:4

Dakle, po 2 pobjede ekipa iz vrha (OŠB, Kutina i Podravka). U važnom meče i za OŠB u borbi za 3. mjesto Podravka dobila Lokomotivu. Samo jedna pobjeda gostiju. U derbiju začelja Mihovljan dobio Olimpiju. 3 se ekipe bore za izbjegavanje kvalifikacija za opstanak (Olimpija, Mihovljan i Nostro), a 3 za poredak od 3. - 5. mjesta (Podravka, OŠB i Lokomotiva). Ostalo je sve jasno: Marof novi prvoligaš, Kutina 99 % druga, Putjane ne mogu ni ispasti ni napredovati bolje od trenutnog 6. mjesta, aMladost (Petrinja) ispada u 3. HL. Preostale će se dvojbe riješiti u zadnjem kolu (za 3 tjedna).
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Travnja 04, 2009, 23:46:34 »

Bravo Stjepane!
Još nas počasti i tablicom,makar i razbacanom i sve 5 Tongue

Čestitam i dečkima na pobjedama.Prvi meč nisam gledao,ali očigledno je iz opisanog da su momci skloni zezanciji.
Adam vas je držao na tihoj vatri Tongue
Dario također gubio 9:3 drugi pa preokret protiv Markićevog ljubimca Angel
Tomi nam je pokazao vještinu pogađanja istog ruba stola kod servisa nekoliko puta Laugh Laugh
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #17 : Travnja 04, 2009, 23:58:35 »

Tablica 2. HL - istok nakon 11. kola:

1.Marof16/064:1232
2.Podravka11/760:4829-sve odigrali
3.Kutina12/454:2628
4.OŠB10/646:4026(1/0)
5.Lokomotiva10/649:4026(0/1)
6.Mihovljan5/1339:6123-sve odigrali
7.Putjane6/1041:5122
8.Olimpija5/1137/5521
9.Nostro4/1236:5920
10.Mladost3/1322:5612(-7)

Tablica se vidljivo polarizirala na prvih 5 i drugih 5 ekipa.

OŠB će na kraju biti 3., 4. ili 5. Kutinu na 2. mjestu ne možemo uhvatiti ni da mi zadnje 2 dobijemo, a oni izgube jer smo lošiji međusobno.

Ako OŠB izgubi obje zadnje utakmice, završiti će na 5. mjestu. Ako OŠB dobije u zadnjem kolu 1 meč (u gostima kod Olimpije i Lokomotive) i to bilo koji, sigurno će biti bolja od Podravke koja je već sve odigrala odnosno majmanje 4.. Ako ta 1 pobjeda bude protiv Lokomotive onda je OŠB sigurno 3. jer bi imala bolji međusobni omjer.  

« Zadnja izmjena: Travnja 05, 2009, 00:05:35 Domacc, Razlog: tablicu izravnao » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Travnja 05, 2009, 00:02:53 »

Još da pitam,koje su mjesto prošle sezone zauzeli Marof i Kutina?
Ako me sjećanje dobro služi "...tko bi doli  sad je gori..."
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #19 : Travnja 05, 2009, 00:09:10 »

Točno. Prošle sezone to su bile zadnje 2 ekipe u ligi. Kutina je bila zadnja 10., ali im je status spasila druga ekipa koja je bila 1. u 3. HL i igrala kvalifikacije za 2. HL. Na njima je Kutina 2 bila 3. i nije ušla u 2. HL, ali je onda Vodovod Mlađi uzrasti (druga ekipa prvoligaša Vodovoda iz Osijeka) odustao od 2. lige tako da je na "mala vrata" Kutina ipak ostala. Marof je bio predzadnji 9., a u tim istim kvalifikacijama osvojio je 1. mjesto i izborio ostanak u ligi. Ali, kao što znaš, to je bila sasvim druga ekipa.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Travnja 05, 2009, 16:39:53 »

Citat:
A navijači, volio bih da su malo žešči

Nemoj tako,meni su svu pirotehniku oduzeli još na ulazu u grad Tongue , a sudac mi je ponovo očima sugerirao da ću letjeti van ako se ne smirim Embarrassed Embarrassed
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #21 : Travnja 05, 2009, 16:49:45 »

Mata ,ti i Damir ste bili najglasniji i mislim da ti je malo falilo da te glavni sudac (Z.Z.) odstrani iz gledališta  Lips Sealed,tebe zbog ometanja ostalih,a njega zbog navijanja za Putjane 8) 8)
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #22 : Travnja 05, 2009, 19:04:44 »

Stjepane, za trece mjesto, dobije li se pehar.

Ne, samo prvaci drugih liga dobijaju pehar. Za taj ćemo se pehar morati pomučiti nagodinu.

A navijači, volio bih da su malo žešči.

Da, premalo je bilo navijača. Naši klinci su trebali biti tu osim onih koji su igrali. Moramo na tome poraditi u klubu. Znalo je prije biti znatno više navijača, igrača i djece iz drugih gradskih klubova, možda su se svi već malo umorili od stolnog tenisa ove sezone ...
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #23 : Travnja 06, 2009, 07:25:08 »

Čestitke dečkima na dvije pobjede od mene i STK Brod. ZG je dostojno prezentirao Ligu SLAST i njezinu kvalitetu. Grin
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator

« Odgovor #24 : Travnja 06, 2009, 08:22:26 »

A jel postoji i ova opcija između nas i Lokomotive, a to je : Lokomotiva izgubi od Kutine prvi meč, mi  pobjedimo Olimpiju, znači mi smo jedan bod u prednosti. I da mi nekim čudom  izgubimo najmanje 4:2 od Lokomotive Laugh Laugh, mi smo tada treći, jer ćemo imati bolji međusobni skor od njih.

Točno tako. I to je opcija za 3. mjesto. Ili ako izgubimo od Olimpije, onda nam samo pobjeda nad Lokomotivom donosi 3. mjesto bez obzira na rezultat meča između Lokomotive i Kutine. Sigurno je da bismo s 2 poraza bili 5. na kraju, s 1 pobjedom najmanje 4. (pretičemo Podravku), a u navedenim opcijama i 3. S tim da Olimpiji jako gori jer im treba 1 pobjeda koja im donosi opstanak, a s 2 poraza sigurno idu u kvalifikacije. Sudeći po subotnjim rezultatima (ne znamo ko je igrao), iako su obje izgubili, čini se da su se malo digli u formi. 
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #25 : Travnja 06, 2009, 12:28:49 »

Ono što sam vidio u popodnevnom meču...kako je Dario "ubio" malog Horvata,a ostali dečki igrali koliko je trebalo Police Police ,mislim da je treće mjesto sasvim realna opcija...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Travnja 07, 2009, 10:31:27 »

Izvor Međimurski list: Angel Angel

2. HRVATSKA LIGA ISTOK (M) - 11. KOLO

Iako su gotovo cijelo prvenstvo tavorili na dnu prvenstvene tablice igrači Mihovljana dočekali su svojih pet minuta i pobjedom od 4:3 u svojoj pretposljednjoj utakmici prvenstva protiv osječke Olimpije ID osigurali opstanak u ligi. U neizvjesnom susretu Mihovljančani su poveli 3:1, ali im je tek u odlučujućoj sedmoj partiji pobjedu donio Nino Bujan. I njihov drugi subotnji susret, protiv vinkovačke Lokomotive, koji su izgubili istim rezultatom, bio je isto tako neizvjestan, s tom razlikom što Bujan u odlučujućoj partiji nije bio tako uspješan kao protiv Osječana. Ekipe MSTC-Nostra i Putjana su, na žalost, izgubili sva četiri susreta na gostovanju kod Obrtničke škole-Brod u Slavonskom Brodu i kod Kutine. I dok Putjančanima porazi nisu nanijeli nikakvu štetu, igrali su čak i bez prvog igrača Borisa Preksavca, ekipi MSTC-Nostra produžili su neizvjesnost njihova statusa do posljednjega kola, koje je na rasporedu u subotu 25. travnja. Iako imaju već sigurna dva boda protiv suspendirane Mladosti iz Petrinje, teško je očekivati da mogu išta napraviti protiv vodećega Marofa. A da su bili koncentriraniji u susretu protiv Brođana, kojega su izgubili s 4:3, ne bi ovisili o ishodima susreta Olimpije ID, koja u svojoj dvorani igra protiv Kutinjana i Brođana. Jer, ako Osječani oba susreta izgube MSTC-Nostro ostaje u ligi, a ako izbore makar jednu pobjedu, naša ekipa će u kvalifikacije za opstanak.
Rezultati: Kutina - Putjane 4:0 (F. Runjić - Megla 3:Č1, M. Runjić - Horvat 3:1, Džaferović - Šantek 3:0, Runjić/Runjić - Horvat/Megla 3:0), Obrtnička škola-Brod - MSTC-Nostro 4:3 (Klaić - Magdalenić 3:1, Smuda - Tkalec 0:3, Bogdanović - Kučević 0:3, Klaić/Smuda - Magdalenić/Tkalec 3:2, Klaić - Tkalec 2:3, Bogdanović - Magdalenić 0:3, Smuda - Kučević 3:2), Podravka (Koprivnica) - Lokomotiva (Vinkovci) 4:2, Mihovljan - Olimpija ID 4:3 (N. Mikac - Buljubašić 3:0, Bujan - Olić 2:3, Marušić - Selak 3:1, Marušić/Mikac - Buljubašić/Olić 3:1, Mikac - Olić 1:3, Marušić - Buljubašić 1:3, Bujan - Selak 3:0), Kutina - MSTC-Nostro 4:0 (Džaferović - Tkalec 3:0, M. Runjić - Magdalenić 3:1, F. Runjić - Kučević 3:1, Runjić/Runjić - Magdalenić/Tkalec 3:2), Obrtnička škola-Brod - Putjane 4:2 (Klaić - Megla 3:0, Dabić - Horvat 3:0, Bogdanović - Šantek 3:0, Klaić/Smuda - Horvt/Megla 2:3, Klaić - Horvat 0:3, Bogdanović - Megla 3:1), Podravka - Olimpija ID 4:2, Mihovljan - Lokomotiva 3:4 (N. Mikac - Kozić 3:1, Bujan - Tominac 1:3, Marušić - Lončar 1:3, Marušić/Mikac - Lončar/Tominac 3:1, N. Mikac - Tominac 0:3, Marušić - Kozić 3:0, Bujan - Lončar 0:3.
TABLICA
1. Marof 16 16 0 64:12 32
2. Podravka 18 11 7 60:48 29
3. Kutina 16 12 4 54:26 28
4. Lokomotiva 16 10 6 49:40 26
5. OŠ Brod 16 10 6 47:40 26
6. Mihovljan 18 5 13 39:62 23
7. Putjane 16 6 10 41:51 22
8. Olimpija 16 5 11 37:55 21
9. MSTC-N. 16 4 12 36:59 20
10. Mladost 16 3 13 22:56 12
Parovi 12. kola, subota 25. travnja - u 17 sati: Lokomotiva - Kutina, Olimpija ID - Obrtnička škola-Brod, MSTC-Nostro - Marof; u 17 sati: Lokomotiva - Obrtnička škola-Brod, Olimpija ID - Kutina, Putjane - Marof, Mihovljan i Podravka su slobodni.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #27 : Travnja 07, 2009, 13:06:12 »

Mata, uporan si u čitanju Međimurskih novina, a i sam katkad odem na njihovo on-line izdanje, posebno kada sam bio na bolovanju, a oni imaju rezultate i tablice objavljene prije HSTS-a. Evo, npr. na HSTS-u prije ovog kola nisu bili objavljeni rezultati i tablica od prošlog kola (kada smo igrali protiv Marofa) što baš nije u redu. Dobro, ja saznam rezultate već u subotu navečer od kolega iz klubova telefonom pa vidim kako stvari stoje. Ali npr. kad ne vidiš zapisnike (tko je s kime i kako odigrao), ne znaš baš puno, a trenera moram opskrbiti svim mogućim podacima jer je za pripremu meča i određivanje taktike odnosno postave sve bitno.

Stolni tenis je iznimno popularan u Međimurju, to je tradicija i ne treba čuditi da mu i medijski daju dosta prostora, daju dosta opširne rezultati i analize i to je za svaku pohvalu. Pokušavam bar približno napraviti to i kod nas, redovno svim lokalnim medijima ponedjeljkom dostavljam dosta opširnu informaciju o rezultatima i aktivnostima STK OŠB kao i najavu za slijedeći vikend, dosta se toga i objavi, ali to još uvijek nije to. Evo, u subotu nije bio nitko iz medija, a ne znam baš da je u 11,00 sati kad je bio prvi meč još bilo kakvih sportskih događanja...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Travnja 07, 2009, 13:22:14 »

U stvari sam ja tražio rezultate 1 lige i zalijepio ih pod temom 1 liga.
Ovo sam onako usput stavio kad je već bilo tamo,iako smo manje više upoznati sa 2 ligom iz tvojih izvora.

Učinilo mi se zanimljivo prenijeti njihovo razmišljanje o raspletu 2 lige.
A pokušao sam,ali nema nigdje,pronaći i text gdje se osvrću na pobjedu "trećeligaškog" igrača Dabića nad njihovom zvijezdom Horvatom 8) 8)

Citat:
Evo, u subotu nije bio nitko iz medija, a ne znam baš da je u 11,00 sati kad je bio prvi meč još bilo kakvih sportskih događanja...

Nažalost,takav je tretman u odnosu na neke "velike" sportove gdje se suci ganjaju po poljima  Huh? Huh? Huh?
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #29 : Travnja 07, 2009, 13:29:51 »

Citat:
Evo, u subotu nije bio nitko iz medija, a ne znam baš da je u 11,00 sati kad je bio prvi meč još bilo kakvih sportskih događanja...

Nažalost,takav je tretman u odnosu na neke "velike" sportove gdje se suci ganjaju po poljima  Huh? Huh? Huh?
[/quote]

A mene su npr. u subotu popodne, između 2 meča, zvali sa Radio Čakovca i pitali za rezultat našeg meča s Nostrom i to objavljuju već tijekom toga dana na svom radiju, u lokalnim sportskim vijestima. Mi se možemo samo onako zafrkavati na forumu o TV prijenosu i sličnim forama...
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!