SLAST
Kolovoza 04, 2026, 03:11:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (11. kolo)  (Posjeta: 10617 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #30 : Travnja 07, 2009, 13:42:07 »

Ali zato mi imamo Yoo See Đuku i Domcca pa objave video da vas cijeli svijet vidi Grin Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #31 : Travnja 07, 2009, 13:56:01 »

Tu si u pravu 100 %, a dečkima svaka čast. Ubuduće će imati besplatan ulaz, a dobiti će i PRESS akreditacije...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #32 : Travnja 07, 2009, 14:15:45 »

To te ja pitam  Grin Grin Grin Grin...još kad ga ulickamo (Domacc Angel)...
Evidentirano
damir1988
*
Klub: STK Obrtnička škola

« Odgovor #33 : Travnja 07, 2009, 21:49:01 »

To su bila vremena kad se trebalo itekako borit...danas nema draži..samo odrađivanje do kraja...3.mjesto nosi isto kao i 5. nažalost
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #34 : Travnja 07, 2009, 21:58:01 »

Da, u pravu si, moglo bi tako biti. Mi smo eto bezbrižni i rasterećeni, a kad se sjetim one godine kada smo ispadali iz lige, u zadnjem kolu mi tučemo Nostro u Čakovcu, a Bjelovar pušta Lokomotivi 100 %. Na kraju mi i Lokomotiva imamo isti broj bodova, ali mi ispadamo zbog lošijeg međusobnog omjera, a Lokomotiva kroz kvalifikacije ostaje... Eto, Damir i Tomi su igrali i tada i znaju kako im je bilo, ja nisam bio na tom zadnjem gostovanju, ali sam stalno ispitivao mobitelom šta se zbiva, to je tako.

A što se tiče rezultata od subote, imam sve zapisnike u originalu, dobio sam od Šešelje, ali još nisu stavljeni na web stranicu HSTS-a, a ne znam ni kad će. Mogu ti ih proslijediti e-mailom da malo proučavaš. Kod Olimpije se Selak vratio u ekipu, shvatili su da je vrag odnio šalu, no, Selak je sve mečeve izgubio uključujući i odlučujući sedmi protiv Mihovljana (od Bujana). Za Lokomotivu je Tominac dobio sve što je igrao (3/0), a Davor Lončar je imao 3/1 (izgubio samo od Danijela Lončara), mali Kozić je naravno sve izgubio.
« Zadnja izmjena: Travnja 08, 2009, 15:06:50 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #35 : Travnja 07, 2009, 22:07:51 »

Dečki gledajte stvari pozitivno Wink
Sreća je pa ne morate misliti o opstanku,a mečeve nemojte odrađivati nego još više raditi na rutini pobjeđivanja,jer danas-sutra trebat će vam neke rutinske pobjede možda i u borbi za 1 mjesto 2 lige Angel Angel

Pogotovo to vrijedi za Adama i Daria (po abecedi) mada su oni već u subotu pokazali da mogu gubiti i 8:3 i 9:3 i sve to okrenuti na užas protivnika Tongue Tongue i kako kaže Pervan u reklami "i navijača" Laugh Laugh Laugh
Evidentirano

damir1988
*
Klub: STK Obrtnička škola

« Odgovor #36 : Travnja 07, 2009, 23:10:00 »

a ne znam protiv olimpije cu igrat a vinkovci nemam pojma jos....moram vidjet
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #37 : Travnja 08, 2009, 08:19:36 »

To su bila vremena kad se trebalo itekako borit...danas nema draži..samo odrađivanje do kraja...3.mjesto nosi isto kao i 5. nažalost

Nije Damire isto 3. i 5. mjesto. 3. mjesto klubu donosi više bodova i više novca iz proračuna jer je stupanj natjecanja i osvojeno mjesto na kraju sezone jedan od kriterija koji se boduju.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #38 : Travnja 08, 2009, 08:21:45 »

A osim toga, stvar je i sportskog prestiža da napravimo bar za mjesto bolji plasman od prošle sezone. Naravno da nam sada ništa nije "pod mus" kako se kaže, ali možemo se potruditi i pokušati...
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #39 : Travnja 08, 2009, 09:19:31 »

Ma sve je OK, ja sam uvijek ambiciozan (ne bolesno i ne nerealno) i želim da klub postigne maksimumalan rezultat i to gledam sa svih aspekata pa i financijskog. Kada smo na početku sezone planirali za cilj ostanak u ligi jer ste svi postali studenti i otišli iz Broda što su bile potpuno nove okolnosti, sjećam se da je Božo spominjao da bi nam 6 pobjeda trebalo biti dosta. Čovječe, mi danas imamo 10 pobjeda i to 2 utakmice prije kraja i završiti ćemo na preko 50 %, što bi više... Ali nitko nam ne brani da ipak pokušamo i ovaj već odličan doseg još dodatno popraviti ...

Dario, poslao sam ti rezultate na e-mail adresu koju si ovdje ostavio.
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #40 : Travnja 08, 2009, 14:06:40 »

Pitanje za Stjepana - Kada se ove godine igra Memorijalni turnir Toni Glavaš ?
Važno mi je kako se nebi poklopilo Pojedinačno prvenstvo SLAST-a sa ovim turnirom na koji planiram dovesti moje klince i pomagati im savjetima.
Pojedinačno prvenstvo SLAST-a bi trebalo biti 7. lipnja 2009. Molim za što bržu informaciju.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator

« Odgovor #41 : Travnja 08, 2009, 15:05:20 »

Nije još određen datum Memorijala, moramo vidjeti sa Tonijevim roditeljima. Uglavnom biti će u tom vikendu ili vikendu prije. Klubu bi bolje odgovarao taj vikend jer je vikend prije Kup grada Rijeke na koji tradicionalno idemo s djecom od najmlađih kadeta do kadeta. Znati ćemo uskoro, za oko 2 tjedna ćemo imati Izvršni odbor i pokrenuti organizaciju. U svakom slučaju, javim ti čim se bude znalo.
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!