SLAST
Travnja 11, 2026, 16:03:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SAŽETAK  (Posjeta: 1300 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 22, 2017, 19:30:52 »

Evo nekakav kratak osvrt na netom završenu sezonu.

Prije svega želim čestitati ekipi CB Martel na osvajanju pehara za 3. mjesto jer samo njih nisam spomenuo  u prijašnjim postovima.

Za divno čudo sve je završeno u zacrtanim rokovima osim one jedne utakmice u 2. Ligi koju sam proglasio neodigranom i to je to. Naš pravilnik predviđa i oduzimanje  jednog boda tim ekipama  kojeg ja na tablicama nisam objavio budući da ne utječe na konačni plasman ekipa tj o trofejima i plasmanu u viši rang. Kako sam već naveo to oduzimanje boda mi stvara problemčiće u programu  pa nisam i iz tog razloga to proveo no ako netko inzistira ja ću to prepraviti flomasterom.

Nadam ste da ste vidjeli  sve statistike pa bih Vas molio da prekontrolirate svoje statuse  i ukažete na pogreške ako su se gdje pojavile budući da je „jedinstvena rang lista“ mjerodavna za  formiranje „zmije „ za  Pojedinačno prvenstvo.

12. PP  bismo trebali odigrati prema planu u siječnju.  Datumi koji se nude su:
14.01.2018. – ne znam koliko ima utjecaja što škola počinje 15. Siječnja pa možda nije zgodno igrati prije početka škole.
21.01.2018. – Ne zna se još kalendar regije , možda će se igrati 2. HL taj dan
28.01.2018. – isto kao i gore

Nova sezona „Proljeće 2018.“ započinje klasično 1. veljače 2018. godine do kada se prijavljuju možebitne nove ekipe, igrači itd. Do tog dana ćemo održati i sastanak pred početak iste.

Na tom sastanku izabrat ćemo i novog voditelja NL,  gdje ću ja vjerovatno biti jedini kandidat kako i priliči okruženju u kojem živimo. Ako mogu političke stranke i nogometne organizacije , možemo i mi.

Svim članovima Nove lige, foruma SLAST.biz i onima koji ga samo posjećuju želim Sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu godinu.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 24, 2017, 15:37:59 »

Sve čestitke Mati na uobičajeno odlično odrađenom vođenju Nove Lige weee weee...
Također čestitke svim ekipama nositeljima pehara i ostalima na izuzetno fer i korektnom  odnosu prema suparnicima tokom prvenstva.Mogu reći da je liga svake sezone igrački jača i zanimljivija od prethodne i da je dostigla zavidan nivo kvalitete igranja...eventualno možda fali malo komentara poslije utakmica, ali mislim da je to stoga što Mata promptno stavi rezultate ne forum tako da odmah možemo pogledati statistike i "tko je koga i sa koliko maznuo" Grin Grin
Što se tiče PP vidjet će se sa Marinom o početku prvenstva tako da bi imali dva termina za odigravanje.
Također se pridružujem čestitkama i želim svima sve najbolje za Božić i Novu godinu postovanje
Evidentirano
stivicj
*

« Odgovor #2 : Prosinca 24, 2017, 20:01:51 »

Čestitke ne samo Mati nego i svi ostalima koji vode Novu ligu,također svim osvajačima pehara . SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA  od ekipe iz KUTA.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Sijenja 10, 2018, 09:33:14 »

Pojedinačno prvenstvo bi se trebalo igrati 28.01.2018. (nedjelja)

Sastanak voditelja ekipa pred nadolazeću sezonu bi održali isti dan.

Propozicije će biti  objavljene naknadno kad se dogovore detalji oko dvorane...za sada je ovo samo informativnog karaktera.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!