SLAST
Kolovoza 04, 2026, 01:29:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (12. kolo)  (Posjeta: 5164 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Travnja 28, 2009, 08:38:43 »

Evo ovako to izgleda iz perspektive u Međimurju:

Ekipa MSTC-Nostra maksimalnim 4:0 porazom u 12. kolu od uvjerljivoga prvaka i novoga prvoligaša Marofa i pobjedom bez borbe nad posljednje plasiranom Mladosti iz Petrinje bodovno se na tablici izjednačila s Mihovljanom, ali su Mihovljančani na kraju osmi, a igrači MSTC-Nostra, zbog dva poraza u međusobnim susretima,s devetoga mjesta moraju u kvalifikacije za ostanak u ligi. Spas za njih bio bi da je osječka Olimpija ID izgubila od Obrtničke škole-Brod iz Slavonskoga Borda i Kutine, ali čudo se nije dogodilo, jer su Brođani uvjerljivo ostavili bodove u Osijeku i tako u pakao kvalifikacija gurnuli MSTC-Nostro.

Rezultati 12. kola: Lokomotiva (Vinkovci) - Kutina 0:4, Olimpija ID - Obrtnička škola-Brod 4:0, Putjane - Mladost (Petrinja) 4:0 bb, MSTC-Nostro - Marof (Zagreb) 0:4 (Kučević - Radočaj 2:3, Tkalec - Knežević 0:3, Magdalenić - Arapović 1:3, Magdalenić/Tkalec - Časl/Knežević 1:3), Lokomotiva - Obrtnička škola-Brod 0:4, Olimpija ID - Kutina 1:4, Putjane - Marof 1:4 (Horvat - Arapaović 0:3, Šantek - Belaj 1:3, Megla - Knežević 0:3, Horvat/Megla - Časl/Knežević 3:0, Horvat - Belaj 2:3), MSTC-Nostro - Mladost 4:0 bb, Mihovljan i Podravka bili su slobodni.
KONAČNA TABLICA
1. Marof 18 18 0 72:13 36
2. Kutina 18 14 4 62:27 32
3. OŠ Brod 18 11 7 51:44 29
4. Podravka 18 11 7 60:48 29
5. Lokomotiva 18 10 8 49:48 28
6. Putjane 18 7 11 46:55 25
7. Olimpija 18 6 12 42:59 24
8. Mihovljan 18 5 13 39:61 23
9. MSTC-No. 18 5 13 40:63 23
10. Mladost 18 3 15 22:64 12

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Travnja 28, 2009, 15:30:51 »

Da, pročitao sam to sada u "Listu Međimurje" gdje imaju podrobnu analizu cijele sezone u 2. HL sa aspekta njihovih klubova Nostro, Putjane i Mihovljan. Ne mislim da je bilo sarkazma na račun OŠB ("...uvjerljivo ostavili bodove u Osijeku...", ..."čudo se nije dogodilo...") koja se sticajem okolnosti ni kriva ni dužna našla u situaciji da odlučuje o tuđoj sudbini.

Da neke stvari razjasnimo. Prvo, mi smo željeli pobjedu protiv Olimpije jer smo imali svoj cilj - osvajanje 3. mjesta. A kako smo uvjerljivo ostavili bodove, vidjeti će se iz zapisnika kad se objavi. Uvjerljiv je samo krajnji rezultat, ali 3 smo meča izgubili 2:3, Damir je u prvom meču ispustio 9:6 u petom setu.

Drugo, kako god da smo prošli, za nekog od kandidata za ostanak se to pozitivno ili negativno odražava. Obzirom da smo izgubili, u Nostru mogu misliti: ma to su Brođani pustili svojim Slavoncima. Da smo pobijedili, onda bi rekli: pederi iz Broda pomažu Nostru iz Čakovca, a nauštrb Slavonaca. To je ta zla kob u kojoj smo se voljom ždrijeba i takvim raspletom situacije našli i iz te kože nismo mogli izaći.

Treće, obje ekipe su naši veliki sportski prijatelji, u Osijeku ponekad igramo prijateljske pripremne utakmice, a zbog glasovitog i famoznog meča s Nostrom iz 2005. godine dobili smo Trofej za fair play HOO-a (pristali igrati s Nostrom iako smo mogli dobiti bez borbe, izgubili taj meč i isključivo zbog toga ispali iz 2. HL). Siguran sam da nam niti jedni niti drugi nemaju bilo što zamjeriti. A niti od jednih niti od drugih nije bilo nikakvih pokušaja da igramo ovako ili onako, a i da je bilo to ne bismo prihvatili ni pod razno.

Četvrto, Nostro si je sam kriv što se našao u takvoj situaciji, a to im se događa iz godine u godinu jer nemaju kvalitetnu i dugoročnu klupsku politiku, ne stvaraju vlastite igrače i tako se stalno provlače. Baš prošle sezone su se u zadnjem kolu pobjedom protiv OŠB dočepali kvalifikacija i ostali u ligi. Mislim da će se opet provući na kvalifikacijama i onda opet muku mučiti kako će ostati u ligi iduće godine.

Treba "zasukati rukave" i raditi s djecom, stvarati ih kao igrače kroz niže lige da bi jednog dana preuzeli igranje u 2. HL. Jednostavno, treba raditi kao OŠB.

« Zadnja izmjena: Travnja 28, 2009, 22:18:01 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #17 : Travnja 28, 2009, 16:45:11 »

Jutros uz kavu lutam bespućima Međimurja i pronađem text o 2 ligi. kava kava
Sistemom pljuni i zalijepi napravim kao i dosad,kad već ima i tablica i tako...
Što se mene tiče nisam ni pomislio insinuirati  ludi ovo što si ti Stjepane opisao.Vidim da je takvih stvari bilo pod temom 3 lige,nisam se ni osvrtao na to jer mi je glupo o tome raspravljati.

Citat:
Uvjerljiv je samo krajnji rezultat, ali 3 smo meča izgubili 2:3, Damir je u prvom meču ispustio 9:6 u petom setu.

I za ovo znam,čak znam i da je kod tog famoznog 9:6 čovjek Damiru iz očaja povukao FH na servis i pogodio neviđenog mrmka  doh doh

Ispričavam se svima vama iz OŠB-a i čitateljima foruma, ako ste i pomislili da sam ja ovo zalijepio iz niskih pobuda.
Moje je mišljenje da je možda taj novinar nešto mislio,ali ne vjerujem da su to igrači Nostra pomislili.
Čak štoviše,ako imaju kvalitet ,proći će kvalifikacije,ma koliko stresne bile.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #18 : Travnja 28, 2009, 22:28:00 »

Ma sve OK Mata, nisam ni mislio da ti nešto insinuiraš, samo si copy - paste iz novina stavio ovdje. Možda je njihov novinar to malo onako zločestije stavio, ali nije vrijedno spomena. Samo sam na ovu temu htio iznijeti stav kluba i svoj osobni o tome kako uvijek treba igrati pošteno pa ćeš proći i kotirati onako koliko vrijediš. Ako je to niži rang, onda ispadamo pa ćemo se nastojati vratiti dogodine, nije smak svijeta ispasti. Uvijek sam za to da se stvari rješavaju za zelenim (ili plavim) stolnoteniskim stolom, a ne za "zelenim" (administrativnim) i uz kojekakve igre i igrice jer se sutra ne bih mogao pogledati u ogledalo.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Travnja 28, 2009, 23:42:43 »

Slažem se i ja sa Stjepanom woohoo postovanje ,a ne insiuniram  biti ce dobro
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #20 : Travnja 29, 2009, 08:22:25 »

Mata je genijalac (iskreno mislim) i zato je u redu da je genijalca Einsteina izabrao za svoj avatar. Usput, i mene podsjeća na Akana...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Travnja 29, 2009, 23:54:59 »

A ja sam bio uvjeren da je to Akkan doh doh doh

Kako sam sklon citatima iz Međimurja ,evo još: blabla blabla

Citat:
S obzirom na glasno najavljene ambicije nekih ekipa iz regionalnih liga gravitirajućih za popunu 2. lige istok, koje će igrati na kvalifikacijama (Vukovar, Željezničar Varaždin), a među njima bi trebala biti i Kos-Kotoriba, ekipa MSTC-Nostra morat će se jako potruditi da na turniru u Varaždinu od 8. do 10. svibnja sačuva status drugoligaša.

Koliko vidim oni tamo još nisu čuli za Četvorku lol lol utek'o baeh baeh
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #22 : Travnja 30, 2009, 08:26:30 »

A po svemu sudeći neće ni čuti...
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!