SLAST
Kolovoza 04, 2026, 02:24:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (12. kolo)  (Posjeta: 5165 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Travnja 20, 2009, 21:19:50 »

Nakon što je jučer završena 4. HL, iduću subotu (25.04.) završava se i ovogodišnja sezona u 2. HL - istok.

STK Obrtnička škola - Brod uspješnu će sezonu završiti (nadam se uspješno) gostovanjima u Osijeku kod STK Olimpija Integra Dundović (11,00 sati) i u Vinkovcima kod STK Lokomotiva (17,00 sati). Sve su varijante poznate, na kraju ćemo, ovisno o subotnjim rezultatima, osvojiti 3., 4. ili 5. mjesto. S jednom pobjedom smo najmanje 4., a lako moguće i 3. S obje pobjede smo sigurno 3., a s oba poraza sigurno 5..

Postoje razne varijante s 1 pobjedom jer smo prije zadnjeg kola poravnati s Lokomotivom s kojom baš i igramo. Ako mi dopodne dobijemo Olimpiju, a Lokomotiva izgubi od Kutine, onda smo mi sigurno 3. na kraju bez obzira na rezultat meča s Lokomotivom jer bi u tom slučaju bili u krugu s Lokomotivom i Podravkom gdje smo mi najbolji. Ako i mi i Lokomotiva dobijemo prve mečeve ili oboji izgubimo prve mečeve, popodne odlučujemo tko će biti 3.. Ako mi izgubimo, a Lokomotiva dobije prvi meč, tada nas samo pobjeda popodne protiv njih vodi na 3. mjesto.

Ali to su sve puste kombinacije i ne želimo se baš previše opterećivati s njima jer smo ionako već postigli odličan rezultat. Sportski se nadati da ćemo ga u subotu još dodatno potvrditi. Siguran sam da će svi dečki biti motivirani i spremni za subotu dati sve od sebe pa kako ispadne. Na raspolaganju su sva četvorica (pada mi na pamet izraz "velika četvorka" svojevremeno iz nogometa), Damir, Dario, Tomi i Adam spremaju se za subotu staviti "točku na i" turbulentne, ali i uspješne sezone. 
 amen
« Zadnja izmjena: Travnja 20, 2009, 21:21:51 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #1 : Travnja 21, 2009, 23:53:49 »

Komentari, prognoze, očekivanja ?... Gdje su moji, nešto su se utišali, valjda samo uče i treniraju ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Travnja 22, 2009, 00:01:46 »

Ja Stjepane evo gledam u grah i vidim neke čudne stvari pa bih se suzdržao komentara.. kokice...ili ipak...

Vidim da vam navijači Olimpije prave "sačekušu" s kamenjem  lol lol, a ni Lokosi vas ne dočekuju dobronamjerno  raketar raketar

Dakle napravite dobru psihološku pripremu ...i nema  predaja predaja

Prognoziram dvije glatke pobjede OŠB-a od 4:3  amen
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Travnja 22, 2009, 00:06:08 »

O, nije trebalo dugo čekati ... A uz to i dobra prognoza i to od dokazanog eksperta... Kad se ono ujutro otvaraju kladionice ?
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Travnja 22, 2009, 00:19:27 »

Također pozdrav tebi iz Broda. Sretno na ispitu. A za subotu se ne brini previše, gledaj to ovako: idemo neopterećeni na cjelodnevni izlet u istočnu Slavoniju. Malo potprašimo Osječane pa na jedan fini ručak. Onda malo potprašimo Vinkovčane pa light večerica. Onda vi igrači u život ("Groznica subotnje večeri" - John Travolta i Olivia Newton John, gledali ?), a mi stariji ... u ništa.

Prati li se ovaj forum na istoku RH ?
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Travnja 22, 2009, 00:44:13 »

Citat:
Prati li se ovaj forum na istoku RH ?

Pa Stjepane sačekuša vam ne gine  doh cheer

Dosta članova ovog foruma (ne baš aktivnih) ima dodirnih točaka s Olimpijom biti ce dobro biti ce dobro Lee,Zokz,Drma dj,Dundo...itd

Zatim ima jedan forum osječki,na koji sam i sam znao staviti rezultate,pogotovo kad ste dobili ove protivnike .
Mada je skroz neaktivan (forum),ali evo linka pa pogledaj:

http://www.pingponghr.com/forum/index.php

Sa guštom ću iskopirati ili također staviti link na taj forum ovog što si izrekao tj napisao  baeh biti ce dobro lol lol lol
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Travnja 22, 2009, 23:02:40 »

Bit će gusto protiv Olimpije... Olić i Buljubašić su do pretprošlog kola igrali uglavnom s jednim klincem tako da nisu bili opasni ali ako bude igrao i Selak bit će gusto ali budući nije u treningu prognoziram 4-2 za OŠB.
Protiv Lokomotive bit će kudikamo teže, Lončar  i Tominac su paklen par, u punom treningu a trećeg igrača ne znam, ali predviđem da Dario dobiva 7 meč za 4-3.
A onda proslava 3 mjesta i Groznica subotnje večeri, ali sumnjam da su oni gledali ovaj film budući je snimljen 1977, i ja ga se slabo sjećam ali misli da u Groznici nije glumila Olivia Newton John negu u Briljantinu...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #7 : Travnja 23, 2009, 09:54:45 »

Kad vidim one rezove i podrezove ,nema zime za OŠB kava leti
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Travnja 25, 2009, 22:15:32 »

U zadnjem, 12. kolu 2. HSTL - istok OŠB postigla slijedeće rezultate:

OLIMPIJA - OŠB   4:0
LOKOMOTIVA - OŠB  0:4

Na kraju je OŠB osvojila konačno 3. mjesto u ligi što je za nas rezultat iznad očekivanja. Čestitam svim igračima (ukupno 7) koji su tijekom sezone igrali za OŠB i dali svoj doprinos ovom uspjehu.

A to su slijedeći dečki: Bogdanović Damir (16/8), Klaić Tomislav (15/8), Smuda Adam (3/4), Dabić Dario (2/2), Kraljević Božidar (2/8), Klaić Jakov (0/1) i Martinović Anđelko (0/4). Razne kombinacije parova imale su ukupni omjer 8/9.
« Zadnja izmjena: Travnja 27, 2009, 00:11:50 stjepan » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Travnja 25, 2009, 22:34:32 »

Svak čast dečkima, na godinu korak više i kvalifikacije za 1. ligu... pehar
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #10 : Travnja 25, 2009, 22:52:55 »

Samo prvaci 2. HL ulaze u 1. HL, ne igraju se nikakve kvalifikacije za 1. HL. Dakle, na godinu u 1. HL bez kvalifikacija ...

Inače su današnji mečevi bili dosta čudni i rezultati ne govore puno. Protiv vrlo našpanane Olimpije kojoj se radilo o ostanku 3 smo meča izgubili sa 2:3 (Damir od Olića, Tomi od Buljubašića i par Damir/Tomi od Olića/Buljubašića) i jedan sa 1:3 (Dario od Selaka). Sve izjednačeno, a sve otišlo na njihovu stranu, tako da konačni rezultat nije baš realan, ali to je stolni tenis. Popodne smo lako dobili Lokomotivu koja je igrala bez glavnih igrača (pobjede Smude, Tomija i Darija te para Tomi/Damir sve sa po 3:0), a to je opet njihov problem, a nama dobro došlo da osvojimo ipak zasluženo 3. mjesto.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Travnja 25, 2009, 23:02:38 »

Evo pridružujem se i ja čestitkama za uspješno završenu sezonu! klanjanje klanjanje

Gledao sam oba meča (STV i VTV su imale direktan prijenos,a ima repriza sutra oko pola noći baeh biti ce dobro) i slažem se sa Stjepanom da je prvi meč otišao na stranu Olimpije iako je bio jako neizvjestan...
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #12 : Travnja 26, 2009, 19:16:20 »

Iskrene čestitke za uspjeh OŠB u 2. Ligi.  Osvajanje 3 mjesta je velika stvar, barem po meni.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Travnja 26, 2009, 21:01:12 »

Pridružujem se čestitkama  weee weee i nagodinu u prvu ligu woohoo
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #14 : Travnja 27, 2009, 00:14:05 »

A ja se također zahvaljujem svima na čestitkama u ime onih ostalih iz logistike.
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!