SLAST
Veljaèe 02, 2026, 02:32:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2. HRVATSKA LIGA - ISTOK 2009/2010.  (Posjeta: 4236 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 28, 2009, 13:03:53 »

Za ljubitelje kvalitetnog stolnog tenisa dajem pregled susreta 2. HL, u kojoj nastupa i naša OŠB.
Već 10. listopada u Brodu se igra susret 2. Lige, pa dođite i pogledajte !!

2. HL  - MUÅ KI - ISTOK

1. KOLO
subota, 10.10.2009.
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - ŠENKOVEC
17.00 LOKOMOTIVA - VUKOVAR '91
17.00 KUTINA - PODRAVKA
17.00 MSTC-NOSTRO - MIHOVLJAN
17.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ

2. KOLO
subota, 31.10.2009.
11.00 LOKOMOTIVA - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
11.00 VUKOVAR '91 - OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD
11.00 KUTINA - MIHOVLJAN
11.00 PODRAVKA - MSTC NOSTRO
………………………………………………………………………………..
17.00 LOKOMOTIVA - OBRTNIÄŒKA Å KOLA Å KOLA-BROD
17.00 VUKOVAR '91 - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
17.00 KUTINA - MSTC-NOSTRO
17.00 PODRAVKA - MIHOVLJAN

3. KOLO
subota, 07.11.2009.
11.00 OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD - PODRAVKA
11.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - KUTINA
11.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - VUKOVAR '91
11.00 Å ENKOVEC - LOKOMOTIVA
………………………………………………………………………….
17.00 OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD - KUTINA
17.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - PODRAVKA
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - LOKOMOTIVA
17.00 Å ENKOVEC - VUKOVAR '91

4. KOLO
nedjelja, 28.11.2009.
11.00 KUTINA - Å ENKOVEC
11.00 PODRAVKA - IGEA ŽELJEZNIČAR
11.00 MSTC-NOSTRO - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ
11.00 MIHOVLJAN - OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD
…………………………………………………………………………….
17.00 KUTINA - IGEA ŽELJEZNIČAR
17.00 PODRAVKA - Å ENKOVEC
17.00 MSTC-NOSTRO - OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD
17.00 MIHOVLJAN - OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ

5. KOLO
subota, 05.12.2009.
11.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - MIHOVLJAN
11.00 Å ENKOVEC - MSTC-NOSTRO
11.00 LOKOMOTIVA - PODRAVKA
11.00 VUKOVAR '91 - KUTINA
…………………………………………………………………………………………..
17.00 IGEA ŽELJEZNIČAR - MSTC-NOSTRO
17.00 Å ENKOVEC - MIHOVLJAN
17.00 LOKOMOTIVA - KUTINA
17.00 VUKOVAR '91 - PODRAVKA

6. KOLO
subota, 12.12.2009.
11.00 MSTC-NOSTRO - VUKOVAR '91
11.00 MIHOVLJAN - LOKOMOTIVA
11.00 OBRTNIÄŒKA Å KOLA-BROD - Å ENKOVEC
11.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - IGEA ŽELJEZNIČAR
……………………………………………………………………………………………
17.00 MSTC-NOSTRO - LOKOMOTIVA
17.00 MIHOVLJAN - VUKOVAR '91
17.00 OBRTNIČKA ŠKOLA-BROD - IGEA ŽELJEZNIČAR
17.00 OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ - ŠENKOVEC
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Rujna 28, 2009, 15:02:00 »

JoÅ¡ su 2 tjedna do starta, ali dobro je da si stavio Äitav raspored pa se može vidjeti kada se igra. Prvo kolo ćemo vjerojatno dogovoriti s Olimpijom da se igra u 11,00 sati jer se u 1. kolu igra samo 1 utakmica pa je bilo pravilo da se dogovori ovaj prijepodnevni termin. O tome ću ovdje na vrijeme izvijestiti u najavi u tjednu igranja.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Listopada 02, 2009, 09:06:46 »

Olimpija i Lokomotiva skrivaju adute preko HSTS-a te nema njihovih klubova na listi  Huh? Huh?
Sad kad Olimpija uleti u subotu sa 3 Kineza lol lol
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Listopada 02, 2009, 13:20:23 »

U pravu si Mata na neki naÄin. Ogledalo rada HSTS-a vidi se i iz toga da joÅ¡ nema objavljenih registracija klubova i igraÄa nacionalnog ranga (mislim na 1. i 2. HSTL), takoÄ‘er odigrano je 1. kolo 1. HSTL, a pod "Hrvatske lige" joÅ¡ niÅ¡ta od izvješća, zapisnika, tablice, skorova itd.

A Å¡to se tiÄe Olimpije, neće baÅ¡ u subotu kod nas istrÄati s Kinezima, ali hoće s deÄkima iz Marofa koji su lani poharali ovu ligu ... MeÄ smo definitivno dogovorili za 11,00 sati (subota, 10.10.) kao Å¡to sam prethodno najavio. OpÅ¡irnija najava ove lige idući tjedan.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #4 : Listopada 06, 2009, 14:49:35 »

Evo danas osvanula i Olimpija Integra na službenim stranicama,Arapović,Belaj....nema tog opasnog Krivić Jakova koji je joÅ¡ u Vodovodu,ako do subote ne prijeÄ‘e Tongue Tongue....a mislim da joÅ¡ nema Lokomotive  Huh?
Evidentirano

Travar

« Odgovor #5 : Listopada 06, 2009, 14:53:24 »

Mata, ovaj tvoj avatar je dobra provokacija sa nekakvom porukom !   dijete srece srednjaci weee
Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #6 : Listopada 06, 2009, 15:48:39 »

Poruka  za majstora sa slike je da se ukljuÄi na forum gdje ga dugo svi oÄekujemo,i nadam se da se ne ljuti  Tongue

A Äuj...dosta mi je stavljanja bakica i djedica...ili nekih Kineza...odluÄio sam staviti sliku najboljeg igraÄa kojeg sam uspio pobijediti...on je Mount Everest moje karijere i jedan od rijetkih igraÄa boljih od mene da se nije izvlaÄio nakon meÄa pijanstvom,nespavanjem i  blabla blabla ...nego poÅ¡teno Äestitao i priznao da sam ga obrijao na suho  lol lol Å¡to i nije baÅ¡ nježno Tongue Tongue zato pozdrav Gigiju sa željom da napiÅ¡e i on koju pametnu na ovom forumu postovanje

Da ne odem previÅ¡e s teme,pozivam i naÅ¡e Älanove iz prve ekipe OÅ B da se vrate na forum da im damo podrÅ¡ku za subotu i kasnije meÄeve  Table Tennis po imenima iz Osijeka oÄekuje ih gadan meÄ borba,ali u sportu je sve moguće  rocker
« Zadnja izmjena: Listopada 06, 2009, 15:55:52 Mata » Evidentirano

foggy

« Odgovor #7 : Listopada 06, 2009, 21:12:44 »

Mata, eto nisam se duže vrijeme javio ali ovaj avatar me isprovocirao! biti ce dobro
Ti si genijalac! gitara rocker

A Å¡to se Lokomotive tiÄe, ne treba se niko bojati nikakvih iznenaÄ‘enja! kokice
Samo mladunci koji su se igrom sluÄaja zatekli u drugoj ligi, željni igre ali u prejakoj konkurenciji.
Ne teba im ubiti volju za igrat stolni tenis!
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Listopada 07, 2009, 00:21:32 »

Dakle, konaÄno u subotu starta 2. HSTL-istok u, Äini se, nikad jaÄem i izjednaÄenijem sastavu. Puno se ekipa znaÄajno pojaÄalo i ove se sezone može oÄekivati vrlo zanimljiva borba za vrh, a biti će zanimljivo i u drugom, donjem dijelu tablice.

Nekoliko je favorita za ulazak u 1. HSTL, a po meni to su:

- OLIMPIJA INTEGRA DUNDOVIĆ (Osijek) sa kompletno novom ekipom ove sezone. PojaÄani su sa Arapovićem i Belajem iz Marofa (koji se lani superiorno proÅ¡etao ligom, a sada sa ToÅ¡ićem, Japecom, Draganom Kneževićem i Kinezom Jia Zengom žare i pale Europom) te Edinom Hadžićem (navodno bivÅ¡i BIH reprezentativac). Prvu Äetvorku zaokružuje Tominac koji je lani igrao za Lokomotivu. ProÅ¡logodiÅ¡nja udarna trojka Selak, BuljubaÅ¡ić i Olić Äini se da će biti u drugom planu.
- MSTC NOSTRO (ÄŒakovec) koji se uvijek borio za ostanak, ove godine sigurno neće za ostanak nego za vrh. Doveli dva vrhunska igraÄa, Džaferovića iz Kutine i RadoÄaja iz Marofa, za treće mjesto u ekipi figuriraju Posavec, KuÄević i Magdalenić. StraÅ¡na ekipa.
- ŠENKOVEC (Šenkovec) prošlogodišnji prvoligaš također ima vrlo jaku trojku: neugodni defanzivac Barić, zatim Jurinec te mali Horvat iz Varaždina (kadet) koji je lani igrao za Putjane.
- IGEA ŽELJEZNIÄŒAR (Varaždin) je novi ligaÅ¡ koji je na mala vrata uÅ¡ao u 2. HL odustajanjem Putjana. No, složili su dobru ekipu: PetriÄević (doÅ¡ao iz Å enkovca, bio tamo prvi igraÄ), Preksavec iz Putjana (stalno u vrhu 2. HL po postotku pobjeda) i Mataija.
- PODRAVKA (Koprivnica) s odliÄnim Danijelom LonÄarom pojaÄala se Krunoslavom Belićem, a tu su i KovaÄević i JuraÅ¡ić, biti će ih teÅ¡ko pobijediti.

To je po meni 5 ekipa koje su se evidentno i znaÄajno pojaÄale i koje će se boriti za vrh osnosno 1. HL. Ostale ekipe su u istom ili slabijem sastavu nego lani:

- KUTINA (Kutina) je ostala bez izvanrednog Džaferovića, ali i braća Runjić su izvanredni i biti će težak zalogaj svima. No, bez Džafera neće obraniti lanjsko 2. mjesto.
- MIHOVLJAN (Mihovljan) sa istim igraÄima kao i lani: Bujan, MaruÅ¡ić, Matotek te Nikola i Robert Mikac. Lani se jedva spasili ispadanja odnosno igranja kvalifikacija.
- VUKOVAR 91. (Vukovar) je novi ligaš, a u kadru imaju Tomića, Šverera, Stanojevića i Horvata. Cilj će im biti opstanak.
- LOKOMOTIVA (Vinkovci) joÅ¡ nema objavljene registracije igraÄa, ali prema saznanjima igrati će s "klincima" Å¡to bi trebalo znaÄiti sigurno zadnje 10. mjesto odnosno ispadanje.

Da, ostala je joÅ¡ OÅ B. Sastav je isti onaj koji je zavrÅ¡io proÅ¡lu sezonu, dakle Bogdanović, Klaić, Dabić i Smuda, a u priÄuvi je i Latinović. Å to možemo oÄekivati od ove sezone ? U ovakvoj konstelaciji snaga i obzirom na Äinjenicu da svi igraÄi studiraju izvan Broda (na idućoj skupÅ¡tini mijenjamo ime u STK Student servis), objektivno možemo oÄekivati sredinu tablice. Smatram da smo sigurno jaÄi i bolji od Lokomotive, Vukovara i Mihovljana. S Kutinom i Podravkom sigurno se možemo ravnopravno potući, a ne bih se predao ni protiv Olimpije i ŽeljezniÄara, možda su samo Nostro i Å enkovec objektivno jaÄi ... Procjenjujem da ćemo biti negdje u srednjoj trećini poretka, od 4. do 7. mjesta. No, deÄki su pokazali, posebno proÅ¡le sezone, da se mogu ravnopravno nositi skoro sa svima, Äesto su nas znali ugodno iznenaditi, na kraju krajeva loptica je okrugla, a stol ćoÅ¡kast i Äesto odluÄe sitnice. OÄekujemo samo da daju sve od sebe i biti će dobro.

Na kraju, u ime uprave i igraÄa STK OÅ B pozivam sve ljubitelje pingića da doÄ‘u u subotu, 10.10. u dvoranu ObrtniÄke Å¡kole podržati Damira, Darija, Tomija i Adama u meÄu protiv jake Olimpije (poÄetak je u 11,00 sati). Ako bodovi i izostanu (nadam se da će ostati u Brodu), vrhunski pingić sigurno neće izostati.

« Zadnja izmjena: Listopada 07, 2009, 00:27:20 stjepan » Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #9 : Listopada 10, 2009, 18:14:01 »

E ovako... cestitke mojim suigracima na ostvarenoj mukotrpnoj pobijedi iz 2:3 na 4:3. Velika zelja i strast za pobijedom je ucinila svoje, protiv jake Olimpije koja je dosla sa malo oslabljenom ekipom, sto je nama otvorilo laksi put ka pobijedi. Velika cestitka nasem vrhunsko kapitenu Adamu na ostvarenoj "dvici". Isto tako i treneru i upravi na podrsci. Volio bih da u iducem nasem domacinstvu bude vise publike (navijaca) radi bolje atmosfere jer cemo im zasigurno pruziti dobar stolni tenis. Unaprijed Hvala... pozz do iduceg javljanja...
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Listopada 10, 2009, 20:58:49 »

A Äestitke i Tomiju na odluÄujućoj pobjedi nad neugodnim Belajem. Rekao sam Å ulini prije meÄa da bez Arapovića i
Hodžića nema šta tražiti u Brodu ali mi nije vjerovao...
Å to se susret bližio kraju atmosfera je dovedena do usijanja. Ali tu je bio Pier Luigi Kolina ZvaÄko koji ne neumoljivo dijelio kartone. Prvo žuti Oliću zbog napucavanja loptice a zatim i
crveni gledatelju. Moram priznati da to joÅ¡ nisam vidio da se i gledatelji mogi istjerati iz dvorane. A onda je Olić nakon poraza zafijatio reket u publiku i pogodio Hercega iz Äakova inaÄe Älana moje ekipe iz Lige Slast. Ali budući je on doÅ¡ao navijati za njih nije bio ekscesa. Å to bi recimo bilo da je pogodio Žareta. Hitna bi po Olića kasnila 120 minuta...
A onda odluÄujući meÄ Tomi i Belaj. Belaj je stvarno igraÄina, prvi set je suvereno dobio,ali ovaj put Tomi je bio neumoljiv. kao terminator je odigrao tri setau nizu , spaÅ¡avao je 8-10 i vraćao se u igru i na kraju zasluženo dobio. A kako kaže narodna: tko izgubi ima pravo da se ljuti...
Evidentirano
Travar

« Odgovor #11 : Listopada 10, 2009, 22:22:06 »

Iskrene Äestitke cijeloj ekipi na velikom zalaganju i odliÄnoj igri. Posebno Tomiju na velikoj pobjedi nad Belajem i naravno Adamu na dvici. A Å¡to se tiÄe publike mislim da nas je bilo viÅ¡e nego dosta, jer ako nas bude viÅ¡e onda Stjepan mora tražiti sponzore za izgradnju pomićnih tribina. weee lol postovanje
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #12 : Listopada 10, 2009, 22:49:56 »

Tako je to u sportu, osobito ovom naÅ¡em. Ipak se ostvarila moja nada iz komentara najave ove sezone u 2. HL da će bodovi ostati u Brodu. I ostali su ! OÅ B - OLIMPIJA INTEGHRA DUNDOVIĆ  4:3 ! Po meni, nekoliko je razloga za ovaj rezultat.

Prvo, svi naÅ¡i deÄki su odigrali jako kvalitetno i jako borbeno, nisu se predavali ni kada se Äinilo da bodovi izmiÄu iz ruku. Dvije pobjede Adama i po jedna Damira i Tomija, osobno, najviÅ¡e volim kada pobijedimo na ovakav naÄin tj. da svi daju svoj doprinos. Adam je odradio odliÄan posao, Damir je bio blizu i drugoj pobjedi, a Tomi se nije prepao odgovornosti i Belaja u sedmoj odluÄujućoj partiji. Veliki plus i za Darija koji ovaj put nije zaigrao, ali je stalno davao pozitivne vibracije ostalima. Plus ide i treneru Latinu koji je dobro smirivao naÅ¡e, a morao je i prenervozne goste. Nekoliko timeoutova bilo je u pravo vrijeme i rezultat se nakon njih popravljao u naÅ¡u korist.

Drugo, mislim da je Olimpija ipak potcijenila OÅ B jer su doÅ¡li bez dva odliÄna igraÄa (Arapović i Hadžić). OÄito su procijenili da su i u ovom sastavu dovoljno dobri za sigurnu pobjedu protiv OÅ B. Srećom, prevarili su se u procjeni, a to je najbolji primjer da u sportu ne treba potcijeniti protivnika, posebno ne ove deÄke iz OÅ B.  

Treće, kada su vidjeli da se stvari ne odvijaju oÄekivanim scenarijem i da se OÅ B ne kani predati, gosti su postali prenervozni Å¡to je nama iÅ¡lo u prilog. Žuti kartoni BuljubaÅ¡iću i Oliću potpuno su opravdani, a crveni je dobio otac od BuljubaÅ¡ića, inaÄe, Älan uprave Olimpije. ÄŒovjek je u pola seta poÄeo galamiti na ZvaÄka, navodno (poslije sam s njim razgovarao) zbog jednog Adamovog servisa "iz ruke" koji ZvaÄko nije sudio. ÄŒak je i iskusni Belaj malo izgubio živce, a jedini dostojanstven ostao je Jakov Krivić koji je sportski podnio poraz svoje ekipe. Mogu razumjeti nervozu zbog neoÄekivanog poraza, ali treba biti sportaÅ¡ i velik i u pobjedi i u porazu.

ÄŒetvrto, publike je bilo manje od oÄekivanja iako smo plakatirali utakmicu po gradu i po Å¡kolama, a iÅ¡la je i najava na SBTV. Premalo je bilo djece, ali ostali su ipak napravili dobru atmosferu i podrÅ¡ke je bilo. Moraćemo na tome poraditi viÅ¡e kao npr. STK "Dr. ÄŒasl" koji je u ÄŒeÅ¡ku poveo 60 navijaÄa.

Na kraju statistika meÄa. Rijetkost je da se u meÄu na 7 partija ni jedna ne zavrÅ¡i sa 3:0 kao Å¡to je bilo danas. U 5 meÄeva je bilo 3:1 u setovima (dvaput za OÅ B, triput za Olimpiju), a u 2 meÄa je bilo 3:2 u setovima (oba dobila OÅ B). To govori o izjednaÄenosti ekipa i igraÄa, Äinilo se da u ovoj utakmici može svako dobiti i izgubiti od svakoga. U setovima je bilo 15:15, poene nisam zbrajao, vjerojatno je to tu negdje u poen, dva, jer je Äak 16 setova zavrÅ¡ilo u fiksu.

Tako je to bilo danas u OÅ B, rijetko kada je bilo tako kvalitetno i uzbudljivo. Sada imamo 3 tjedna do 2. kola u kojemu gostujemo u Vukovaru i Vinkovcima gdje se s pravom možemo nadati novim pobjedama i pozicioniranju na Äelu ljestvice Äime se moje prognoze ozbiljno dovode u pitanje.
« Zadnja izmjena: Listopada 10, 2009, 22:52:35 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #13 : Listopada 10, 2009, 23:51:31 »

doh doh opet sam propustio dobar meÄ  ludi ludi idiot idiot

Sve Äestitke igraÄima i rukovodstvu OÅ B  klanjanje klanjanje postovanje postovanje ako postoji nekakav privatni snimak meÄa volio bih doći do njega.Posebno ako ima zabilježeno ovo sa žutim i crvenim kartonima i letom reketa u publiku  lol lol weee

Iz proÄitanog se da zakljuÄiti:
Adam           -    champion igraÄ utakmice
Tomi            -     pehar      odluÄujući bod
Damir          -     rocker      bez njegovog boda ,niÅ¡ta
Dario           -      pice        zadužen za atmosferu,nije imao potrebe ulaziti poÅ¡to nije bilo gusto  lol
Evidentirano

foggy

« Odgovor #14 : Listopada 10, 2009, 23:55:35 »

Evo Stjepane i rezultata iz Vinkovaca,
Lokomotiva - Vukovar 91   0:4
OÄekivano doh

Nadam se da ću biti na utakmici kad dođete igrati protiv Lokomotive
ali naravno da ću navijati za Lokomotivu! baeh
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
 Str: [1] 2
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!