SLAST
Veljaèe 02, 2026, 02:30:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (6. kolo) - 12.12.2009.  (Posjeta: 3355 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Prosinca 15, 2009, 20:21:20 »

Dodatak na Stjepanov "Äir na želucu"
Adam-R O naldo. 3 set (1;1 do tada) Adam gubi 4:8 no borbom dolazi na 8:8 i servira rOnaldo,prvi servis preko stola,drugi u mrežicu  Tongue Tongue sad je 10:8 no Adam kao da kaže " e neću ja tako do seta,evo tebi dva duga servisa pa me razbij" zavrÅ¡ava 10:12 Huh? Huh? .
4 set je Adamov ,a u petom ne znam kako se doÅ¡lo do 10:10,ali ako se dobro sjećam do 13:13 je Adam imao meÄ lopte na svoj servis i opet kao da želi dati protivniku mrvicu nade pa mora spaÅ¡avati meÄ i tek onda dobiva...

Vukovaru sve Äestitke na ostvarenim rezultatima koji su eto mogli biti i veći za jednu pobjedu.Ja ne poznajem odnose snaga pojedinih igraÄa pa se hvatam samo nekih situacija koje znam:

Citat:
Neslužbeni rezultati Brod-open 2009:
do 29 god.1. Horvat, 2. Kljajić, 3. Kraljević i Čović
od 30-39 1. Tomić, 2. Šverer 3. Beraković i Dervišević
Parovi:
Do 40.1.Horvat-Šverer 2. Tomić-Čović,3. Derišević-Dabić i Latinović-Kljajić
OsjeÄani su ove godine prekinuli dominaciju OÅ B, jednostvno su pokazali atomski tenis, svakako veliko iznenaÄ‘enje je pobjeda Horvata nije slovio za favorita...

Ovo je napisano nakon Brod opena,jedino Å¡to dolje piÅ¡e da su OsjeÄani,a u stvari su Vukovarci  rocker i moram onda napisati da Vukovarci nisu iznenaÄ‘enje,pogotovo Horvat  koji je u onoj konkurenciji bio prvak  pehar
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!