SLAST
Veljaèe 02, 2026, 07:19:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (10. kolo) - 27.03.2010.  (Posjeta: 4237 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : O¾ujka 22, 2010, 20:22:18 »

U subotu, 27.03.2010. igra se 10. kolo 2. HL - istok (muški), a sastaju se:

OÅ B - MIHOVLJAN
OÅ B - NOSTRO
OLIMPIJA ID - NOSTRO
OLIMPIJA ID - MIHOVLJAN

Å ENKOVEC - KUTINA
Å ENKOVEC - PODRAVKA
IGEA ŽELJEZNIČAR - PODRAVKA
IGEA ŽELJEZNIČAR - KUTINA

VUKOVAR '91. i LOKOMOTIVA su slobodni

KljuÄni dan za OÅ B u kojemu trebamo potvrditi i teoretski ostanak u ligi, odnosno izbjegavanje kvalifikacija za ostanak, iako smo već 90 % sigurni. MeÄ protiv Mihovljana je tu puno važniji i pobjeda nad njima sve rjeÅ¡ava i do kraja bi se borili za bolji plasman. Iako imamo 3 pobjede viÅ¡e od njih, stvari se mogu zakomplicirati ako bi mi izgubili, oni imaju joÅ¡ sigurne bodove protiv Lokomotive i joÅ¡ jednom pobjedom u 4 preostala meÄa bi nas mogli dostići iako imaju preteÅ¡ke protivnike: Å enkovec, Igea ŽeljezniÄar, Olimpija ID i Vukovar. Ali vjerujem da bi mogli do joÅ¡ jedne pobjede ili dvije samo ako nas dobiju. Imamo prednost i jer smo ih već dobili sa visokih 4:1 jesenas kod njih. Puno bi im se moralo poklopiti da nas preteknu, zato ih je najbolje dobiti u subotu i mirno igrati do kraja lige, a ne se opterećivati tuÄ‘im rezultatima i ovisiti o pomoći drugih. OÄekujem naÅ¡u sigurnu pobjedu (sa 4:1 ili 4:2).

Popodne protiv Nostra imamo priliku za revanÅ¡ jer smo kod njih jesenas poraženi 3:4 nakon Å¡to smo vodili 3:1. Dužnici smo im, nastojati ćemo dug vratiti s kamatama odnosno dobiti ih boljim rezultatom Å¡to bi nam garantiralo da ćemo biti plasirani bolje od njih na kraju jer sada oboji imamo po 5 pobjeda. OÄekujem 4:2 za nas. S 2 pobjede u subotu na kraju bi mogli biti realno 7.

U ostalim meÄevima oÄekujem po 2 pobjede Olimpije ID, Igee i Å enkovca s tim da je u meÄu Å enkovec - Podravka moguća i pobjeda Podravke koja proljetos ima svih 5 pobjeda.
« Zadnja izmjena: O¾ujka 22, 2010, 20:28:14 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : O¾ujka 23, 2010, 15:20:40 »

Sve najbolje ekipi OÅ B-a u subotu...nadam se i želim Vam pobjedu protiv Mihovljana,a onda vjerujem u utakmici bez velikog pritiska možete dobiti i jaki Nostro ,pa makar i sa 4:3 uz bolju razliku setova  borba raketar
Evidentirano

V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #2 : O¾ujka 25, 2010, 12:53:24 »

puno sreće  ekipama iz Osijeka i Slavonskog Broda u subotnjim meÄevima
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #3 : O¾ujka 27, 2010, 13:45:30 »

Za sve one koji ne mogu doÄekati detaljno izvješće od Stjepana:

OÅ B-Mihovljan 4:2 glatko ,bez stresa  lol weee kao svaki general poslije bitke napisat ću ZNAO SAM da će pobijediti i nisam se uopće uzrujavao kao ni Stjepan  pice biti ce dobro
Znam puno više jer je "vruća telefonska linija" radila neprekidno no ostavljam Stjepanu da opiše u svom stilu "doživljaje"
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : O¾ujka 27, 2010, 14:42:32 »

Zaboravio si staviti u navodnike ono: glatko, bez stresa. Bilo je i stresa i grÄa, moglo biti uvjerljivo za nas, a opet obzirom da je bilo 2:1 za Mihovljan i 1:0 u paru za njih, dobro je zavrÅ¡ilo. Dakle,

OÅ B - MIHOVLJAN   4:2

1) 1:0  Bogdanović Damir - Matotek Davor  3:0 (4, 5, 4) - OdliÄan poÄetak, odliÄan Damir, Matotek nekada odliÄan igraÄ, danas oÄito izvan treninga i forme, jako blijed, sva 3 seta "ispod malog"...

2) 1:1 Dabić Dario - Bujan Nino  2:3 (8, -3, -5, 2, -8) - Dario poveo, onda 2 seta bio na kavi, Äetvrti set Bujan bio na kavi, drama u petom, ali ipak ode na stranu Bujana. Velike oscilacije obojice Å¡to se vidi i po rezultatu. Å teta.

3) 1:2 Klaić Tomislav - MaruÅ¡ić Tomislav  1:3 (5, -11, -7, -5) - Tomi laganini 1. set, u drugom ima 9:6, pa na 11:10 servis za 2:0 pogrijeÅ¡i (servis u mrežicu) i odoÅ¡e kola nizbrdo, pun grÄa nije ih uspio zaustaviti. A kod onih 9:6 taman si mislim: to je 2:1 za nas, pa par i Damir za 4:1, ali niÅ¡ta od toga ...

4) 2:2 Bogdanović/Klaić - Matotek/Bujan  3:1 (-7, 5, 7, 4) - Nije mi razumljivo zaÅ¡to je stavljen Matotek u par, a ne bolji MaruÅ¡ić... Nakon 0:1 neÅ¡to sam poÄeo prezbrajati setove za najgoru varijantu, ali Damir i Tomi su na vrijeme proigrali i sigurno dobili iduća 3 seta za izjednaÄenje.

5) 3:2 Bogdanović Damir - Bujan Nino  3:2 (-5, -4, 8, 6,8) - MeÄ koji je definitivno odluÄio pobjednika. Damir lako gubi prva 2, ali onda odliÄno igra, sigurno dobija slijedeća 3, radi totalni preokret za svoj maksimalni uÄinak u ovom meÄu (2 pojedinaÄne i par). Bravo za Damira.

6) 4:2  Klaić Tomislav - Matotek Davor  3:2 (7, -6, 8, -8, 5) - Kada su svi u dvorani oÄekivali sigurnu Tomijevu pobjedu, a tako je i krenulo, Tomi ponovo igra toplo-hladno, odvlaÄi sve u 5. set kojeg ipak sigurno dobiva za konaÄnih 4:2.

S ovom pobjedom osiguran nam je ostanak u ligi odnosno izbjegavanje kvalifikacija u koje će Mihovljan koji je danas skautiran i snimljen od naÅ¡eg GraniÄara. Ovakav Mihovljan će se dobro morati pomuÄiti da ostane u ligi, GraniÄar protiv njih ima Å¡anse.  
« Zadnja izmjena: O¾ujka 27, 2010, 14:44:21 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #5 : O¾ujka 27, 2010, 15:22:16 »

A morao sam Stjepane istinske navijaÄe OÅ B-a pripremiti ovako da se opuste. postovanje

ÄŒestitke deÄkima posebice Damiru  champion no ne treba zaboraviti niÄiji doprinos.
Taj MATA-TEK nije baÅ¡ tako slab kako je sugerirao rezultat prvog meÄa,Tomi se morao pomuÄiti za pobjedu.
Dariova uloga je bila umoriti njihovog najboljeg igraÄa  znoj polupan tako da momak izgleda stvarno nije imao snage protiv Damira nakon vodstva 2:0  rocker

Jedino me muÄi malo ovaj Tomijev promaÅ¡en servis u mrežicu  Huh? Huh? ja koliko sam ga pratio on većinom fula servis tako Å¡to ga odere u rub stola  doh

Za one koji se joÅ¡ predomiÅ¡ljaju u 17. sati igra se drugi meÄ stiže Nostro ....... utek'o ja idem ....
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : O¾ujka 27, 2010, 22:02:41 »

OÅ B - MSTC NOSTRO  2:4

OdliÄna utakmica, puno ljepÅ¡a i atraktivnija od one s Mihovljanom. Nažalost, naÅ¡ poraz kojim ćemo na kraju ipak zavrÅ¡iti na 8. mjestu. Ovako je iÅ¡lo:

1) 0:1 Smuda Adam - Džaferović Aldin 0:3 (-10, -7, -6) - Adam poÄeo ludo i poveo 9:1 u prvom setu, Džafer je to izvukao i sigurno dobio slijedeća dva iako je i Adam igrao dobro.

2) 1:1 Dabić Dario - Damjan Bruno 3:0 (4, 10,8) - "slastaÅ¡i" i "travari" doÅ¡li na svoje, lijepa Darijeva igra protiv mladog i već odliÄnog Damjana i lijepa pobjeda za poravnanje.

3) 1:2 Klaić Tomislav - KuÄević Samir 0:3 (-7, -6, -7) - Tomi danas nije pronaÅ¡ao svoju igru, puno promaÅ¡enih lakih poena, puno servis greÅ¡aka i protiv iskusnog, smirenog KuÄevića nije mogao niÅ¡ta.

4) 1:3 Bogdanović/Klaić - Džaferović/Damjan 2:3 (6, -7, 6, -9, -4) - Možda i kljuÄ meÄa, da smo dobili par, imali bi siguran 7. meÄ i priliku za pobjedu. Puno preokreta, imali smo 2:1 u setovima, ali smo prelako pali u petom.

5) 2:3 Smuda Adam - Damjan Bruno 3:1 (-10, 8, 9,8) - Žestok otpor Damjana, Adam se morao dobro namuÄiti, bilo je to obostrano "bombanje", a u takvim meÄevima Adam prolazi.

6) 2:4 Bogdanović Damir - Džaferović Aldin 2:3 (6, -8, -8, 8, -8) - Ljepotica dana, izvanredan meÄ prvoligaÅ¡ke razine, mnoÅ¡tvo fenomenalnih poena i odliÄna igra obojice. Džafer je bio "na konopcima", Damir je u petom imao 6:2, Džafer uzeo timeout i uspio preokrenuti. Na kraju je malo i zaiskrilo zbog Džaferovih sitnih provokacija, ali se i smirilo. Å teta, moglo se otići u 7. meÄ, odluÄivali bi Dario i KuÄević...

« Zadnja izmjena: O¾ujka 27, 2010, 22:03:23 stjepan » Evidentirano

zg
BrisaÄ Postova
Klub: STK "ObrtniÄka Å¡kola-Brod"

« Odgovor #7 : O¾ujka 28, 2010, 16:54:18 »

ViÅ¡e se ne mora putovati u Osijek da se vide prvoligaÅ¡ki meÄevi  Tongue. Jucer je bio jedan dobar kod nas u sb ... Opstanak je osiguran  champion... nazalost bolje od 8 mjesta ne moze.... Kiksali smo protiv kutine i nostra dvaput , mozemo pricati samo da je... da je...  Nekada je bilo jedan poen jedan set, jedan set jedan meÄ, jedan meÄ jedna pobjeda , jedna pobjeda itekako znaci puno, ili mjesto vise, ili karta za kvalifikacije ... zahvaljujem se  jucer na podrsci, a posebno u svoje ime zahvaljujem vjeki i travaru, cuo sam vjeku  kada dovikne nesto...   rocker,  odmah se lakÅ¡e igra kada je dobra publika.... A ja se odoh cijepiti protiv stresa, jer nasi mecevi su opasni po zdravlje  Grin, iako je jucer i bilo super kako zna biti...
Super mi je ovo na kavi je bio  Grin lol. Živa istina  idiot
« Zadnja izmjena: O¾ujka 28, 2010, 16:54:41 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : O¾ujka 28, 2010, 19:47:59 »

Rezultati 10. kola 2. HL - istok (muški):

OÅ B - MIHOVLJAN                4:2
OÅ B - NOSTRO                    2:4
OLIMPIJA ID - NOSTRO         4:3
OLIMPIJA ID - MIHOVLJAN     4:1

Å ENKOVEC - KUTINA                 4:2
Å ENKOVEC - PODRAVKA             1:4
IGEA ŽELJEZNIÄŒAR - PODRAVKA   4:2
IGEA ŽELJEZNIÄŒAR - KUTINA       4:0

VUKOVAR '91. i LOKOMOTIVA bili su slobodni.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : O¾ujka 28, 2010, 20:10:46 »

Tablica 2. HSTL - istok nakon 10. kola:

1. IGEA ŽELJEZNIÄŒAR, Varaždin        14     14/0     56:11     28
 2. PODRAVKA, Koprivnica                16     11/5     55:31     27
 3. OLIMPIJA ID, Osijek                    16     11/5     56:32     27
 4. Å ENKOVEC, Å enkovec                 14     10/4     43:32     24
 5. VUKOVAR '91., Vukovar               14      8/6      42:40     22
 6. KUTINA, Kutina                          16      6/10    40:48     22
 7. OÅ B, Slavonski Brod                    16     6/10     39:48     22
 8. MSTC NOSTRO, ÄŒakovec             14      6/8      41:44     20
 9. MIHOVLJAN, Mihovljan                 14     2/12     19:51     16
10. LOKOMOTIVA, Vinkovci               14     0/14      2:56      14

Tablica je prema ukupnim bodovima Å¡to nije objektivno jer su neke ekipe odigrale 14, a neke 16 utakmica. Objektivno je Å enkovec 2., a Podravka 3. i dalje ostali redom. TakoÄ‘er, objektivno je Nostro ispred OÅ B i Kutine. Igea ŽeljezniÄar je i teoretski osigurala 1. mjesto i 1. HL taman da izgubi i sve do kraja. Gužva je za 2. - 4. mjesto, Podravka ima po meni najbolje izglede za 2. mjesto jer ima najlakÅ¡i raspored, ali ne ovisi samo o svojim rezultatima jer bi i Å enkovec trebao jednu izgubiti. Vukovar je sigurno najmanje peti, ali bi se mogao i popraviti ako mu se poklopi, u svakom sluÄaju odliÄna sezona Igora & comp.. OÅ B je sigurno osma na kraju, ne možemo ni gore ni dolje. Kutina i Nostro imaju joÅ¡ sigurno po jednu pobjedu protiv Lokomotive, a oboji protiv nas imaju po 2/0. Lokomotiva ide u 3. ligu, a Mihovljan u kvalifikacije.
« Zadnja izmjena: O¾ujka 28, 2010, 20:16:29 stjepan » Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #10 : O¾ujka 28, 2010, 22:30:01 »

Pod dojmom sinoćnje neizvjesne utakmice....krenut ću od kraja.
Stojim vani i vuÄem dimove u druÅ¡tvu KuÄevića,Damjana i trećeg (neki lik navodno igra za Olimpiju).
KuÄević komentira da nije sportski od Aldina i da mu mu je to već rekao i da će mu ponoviti jer je isto radio u Kutini donedavnim suigraÄima-
No ovaj "treći" kaže,ali on sebe tako bodri doh na Å¡to mu ja kažem da pratim  Table Tennis 30 godina (dodao sam mu nulu  Tongue) i da joÅ¡ nisam Äuo da netko sebe bodri rijeÄima "to pederu" "igraj kuÄko" i  blabla pogotovo ne pred djecom od 15 godina.
"treći" je odustao od opravdavanja ...  Wink
Å teta je da je Damir možda podlegao tim stvarima i nije uspio dovesti ekipu u 7 meÄ da im uzvratite za jesenas i preokrenete 1:3 u 4:3.
Ne znam kako bi zavrÅ¡ilo,ali vjerujem da bi meÄ bio lijep izmeÄ‘u Daria i odliÄnog KuÄevića.
Iako je Damir izgubio 6:2 u 6:7 ipak se vratio na 8:7 i tu je mislim bio kljuÄan poen gdje su momci tukli iz svih oružja  raketar raketar bar desetak bombi je svaki potegao iz sve snage i na žalost taj je poen otiÅ¡ao na "pogreÅ¡nu" stranu.
Uglavnom ...s ovakvim Damirom cijele sezone OÅ B ne bi imao problema oko ostanka.
Za kraj da napiÅ¡em da nisam požalio Å¡to sam doÅ¡ao jer vidio sam ono Å¡to sam i oÄekivao.
Malo je Tomi "zakazao" valjda je zbog nedavne bolesti igrao kao da ga je cura ostavila  Huh? ,Dario je odigrao super meÄ s mladim Damjanom koji nije naivno gruvao nego je stalno mixao.Svi kažu Dario je deff,ali možda je najljepÅ¡e poene osvajao svojim napadaÄkim akcijama.
Adam po oÄekivanju...par poena iz nemogućih situacija koji publiku dižu na noge,par Å¡topova kojih se ni Ljuban ne bi postidio  8)
I Damir kojeg sam ja juÄer valjda vidio prvi put u pravom svjetlu ,do juÄer je sve to neÅ¡to bilo u grÄu,tvrdo....
Sve Äestitke svim igraÄima OÅ B-a ,iz sadaÅ¡nje perspektive manje bitno je 7 ili 8 mjesto,bitan je opstanak.Odigrajte joÅ¡ dva kola za duÅ¡u. postovanje postovanje

Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : O¾ujka 28, 2010, 22:54:28 »

Dobro si Mata sve opisao, inaÄe, s tim Nostrom uvijek igramo lude meÄeve, uvijek je predramatiÄno i puno preokreta. Jesenas su nas okrenuli sa 1:3 na 4:3, u sedmom meÄu RadoÄaj u petom setu Dariju nadoknadio 1:5 i dobio 11:9. Proljetos kod nas (lanjska sezona) 4:3 za nas, Smuda u 5. setu 7. meÄa okrenuo KuÄeviću 3:8 na 11:8 i uvijek tako, tijesno i uzbudljivo. InaÄe, lik s poÄetka tvog posta je Hadžić koji igra za Olimpiju i spada u ponajbolje igraÄe lige, kako su oni brzo rijeÅ¡ili Mihovljan, dovezao ga BuljubaÅ¡ić u Brod da se s "nostrovcima" poveze za Zagreb.

Ovaj vikend je oÄito bilo dosta iskrenja na svim razinama, neuobiÄajeno za stolni tenis, valjda je neÅ¡to bilo u zraku, položaj zvijezda ili sliÄno. Vidjeti ćemo Å¡to će reći MeÄ‘imurske novine, obavezno nam Mata to ovdje copy/paste. Slažem se i za Damira, juÄer je bio definitivno naÅ¡ prvi Äovjek, oba meÄa igrao je odliÄno, naravno, Å¡teta za meÄ protiv Džafera, ali nema mu se Å¡to prigovoriti ...
Evidentirano

zg
BrisaÄ Postova
Klub: STK "ObrtniÄka Å¡kola-Brod"

« Odgovor #12 : O¾ujka 28, 2010, 23:08:44 »

Citat:
valjda je neÅ¡to bilo u zraku, položaj zvijezda ili sliÄno

lol lol , ako je u vezi zraka poznajem ljude koji se time bave pa cu ih svakako pozvati da preispitaju to  Angel
« Zadnja izmjena: O¾ujka 28, 2010, 23:23:52 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #13 : O¾ujka 28, 2010, 23:35:05 »

Citat: stjepan
Vidjeti ćemo Å¡to će reći MeÄ‘imurske novine, obavezno nam Mata to ovdje copy/paste. Slažem se i za Damira, juÄer je bio definitivno naÅ¡ prvi Äovjek, oba meÄa igrao je odliÄno, naravno, Å¡teta za meÄ protiv Džafera, ali nema mu se Å¡to prigovoriti ...

Ma naravno da se nema Å¡to prigovoriti,pogotovo ja....nadam se da tomija neće pogoditi komentar o curi  Wink Grin
Ja to gledam s nekog drugog glediÅ¡ta...neću ja valjda o igri i strategiji  doh lol

MeÄ‘imurske novine stalno pretražujem i naravno da će biti objavljeno Äim prije budem mogao.Ma mene najviÅ¡e zanima da li će novinar dobiti info o "samobodrenju" kava

Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #14 : O¾ujka 29, 2010, 12:25:13 »

Ma ne ljutim se ja na ovakve komentare...  Grin  Cheesy nije me cura ostavila.... hehe.... ne znam sta da kazem, ne mogu se pravdati da je moja losa igra posljedica bolesti, ali ovakva je situacija, 3 tjedna prije utakmice sam bio u splitu i razbolio sam se gdje sam tjedan dana bio bolestan i lezo u krevetu i imao temperaturu, 2 tjedna prije tekme sam isao u osijek svaki dan i nisam uopce stizao na treninge zbog fakultetskih obaveza, prosli tjedan sam si reko pa hajde zatrenirati cu ovaj tjedan kako god znam jer prosla dva tjedna nisam mogao, i odradio sam svaki dan trening osim cetvrtka.... ali eto nije islo, imao sam problema sa svojim servama, nesto manje i sa vracanjem... forhend spin nije uopce isao, i sa takvom igrom ja ne mogu ocekivati pobijedu. Dobro dobio sam matoteka, jer sam vjerovatno toliko bolji od njega da ne mogu izgubiti. Eto ovim putem se ispricavam suigracima zbog moje lose igre...  Undecided Zao mi je samo sto ja nisam bio na svojoj razini igre, jer da sam ja igrao kako ja znam mislim da bi nostro otisao kuci samo sa 1 bodom...  Angry  pozz svima...  Embarrassed
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!