SLAST
Veljaèe 02, 2026, 00:36:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SVI SVETI  (Posjeta: 2040 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« : Listopada 12, 2010, 19:22:58 »

Pozdrav svima! Ne znam da li ste primjetili da se drugi turnir igra 31.10.2010?Huh?? ZaÅ¡to to pitam?! Pa koliko znam 01.11. je duÅ¡ni dan SVI SVETI. Zar se nije mogao taj turnir odigrati vikend prije ili vikend poslije tog dana. Ja osobno ne igram taj dan,ali mislim da bi bilo u redu da se za ovaj drugi turnir pronaÄ‘e neki drugi termin. amen  
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Listopada 12, 2010, 22:49:15 »

Tvoje zapažanje je OK, ali to je odredio povjerenik regije uz konzultacije sa nekim uvaženim pojedincima i nažalost mislim da to mi nemožemo promjeniti.
Ja sam se umorio od kritika. Nova stranica regije je izraÄ‘ena, bilo je dosta pohvala za novi dizajn straanice, ali Å¡to sada. Nema niti jednog biltena, ima dosta greÅ¡aka, nema zapisnika sa Plenuma regije ........   E sada neka kritike dijele oni koji su mudro Å¡utili kada sam ja prozivao i napadao za nesavjestan rad i neodgovornost. Meni je dosta proljevanja žuÄi.   
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Maki

« Odgovor #2 : Listopada 13, 2010, 08:59:15 »

ÄŒuo sam se sa povjerenikom regije u vezi ovog recimo problema odigravanja 2.turnira 31.10.2010. Kaže da su ga kontaktirali već neki ljudi i da postoji mogućnost pronalaska nekog drugog termina.  dobro
Evidentirano
Maki

« Odgovor #3 : Listopada 18, 2010, 09:17:14 »

2.turnir 5 lige igra se u nedjelju 24.10.2010 samo Å¡to povjerenik joÅ¡ nije stavio na službenu stranicu,ali bude danas sa svim detaljima.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #4 : Listopada 18, 2010, 23:07:35 »

O ljudi moji da li je to moguće ?!  Na stranicama regije nema niÅ¡ta. Možda bude do subote.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Listopada 19, 2010, 10:23:41 »

Sinoć bacih neki komentar na ovu temu no vidjevÅ¡i da je voditelj regije logiran  obriÅ¡em post jbg Huh?
OÄekivao sam da će objaviti neku službenu vijest za 5 MŽL  kava
MeÄ‘utim niÅ¡ta od toga,džabe sam brisao post,a sad sam izgubio nit  Cheesy

Tebi Maki pohvale za trud...valjda nije uzalud  nemam pojma i sam sam svojedobno laprdao o ovim stvarima na forumu pa je bilo i krivih tumaÄenja  nema pojma
Polako sam shvatio da je to piÅ¡anje uz vjetar  Wink
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Listopada 19, 2010, 22:25:56 »

Na stranicama regije je objavljeno da se 2. turnir  5. MŽL - istok igra 7. 11. 2010. u dvorani OÅ  Vladimir Nazor ( domaćin STK GraniÄar ).
Ovaj termin nam svakako ostavlja dovoljno vremena za pripremu i planiranje aktivnosti.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!