Pa normalno da se ne sla?em

,ali bo?e moj uvjek ?e se na?i nekakva "travica"koja ?e odgovarati pravilima ITTF-a.
Bilo je na Sokaz-u vi?e rije?i o tome,ali nije zgoreg ni da ovdje o tome pro?askamo.
Ve?ina se zabrana odnosi na "trave" sa glatkom povr?inom tj.bez trenja kao da i napada?ke gume(neke) nemaju zabranjenih svojstava,a tek ljepila (clean-zabranjeno)-mogli bi tako u nedogled isticati pojedinosti.
U stvari sve je po?elo u Njema?koj(3-4 liga) ,kao igra?i sa glat gumama imaju prednost pa napada?i iako "kvalitetniji" gube od "slabijih" igra?a sa travom,ali istina je da ti igra?i ne ?itaju dobro rotacije ?to zna?i da nisu bolji od igra?a sa travom.
Za?to onda u vrhunskom stolnom tenisu nema igra?a koji igraju sa takvim materijalom(znam jedino juniorskog prvaka iz ?vedske-Akerstorm koji igra sa jo? uvijek ne zabranjenom Halmark Original ox), zato ?to napada?i iz svjetskog vrha nemaju nikakvih problema sa takvim materijalom i svjetski lovci(Yo se hyuk,Chen Weixin,Machushita Koji,Yungchao itd.) vi?e glavobolje zadaju sa "klasi?nim " travama (TSP p1R,Octopus,755,feint longII itd.)
Al sam se raspri?ao

,ali eto od mene ne?to o zabranjenim gumama