SLAST
Veljae 02, 2026, 00:38:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 5.KRUG - G.BOGIĆEVCI 29.01.2012.  (Posjeta: 3674 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijenja 20, 2012, 07:40:54 »

Osvanuli su rasporedi i domaćinstva na Regiji.
Prvo kreće naša elitna liga  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Sijenja 29, 2012, 17:04:12 »

Odigran je turnir,nemam baš vremena za upisivanje rezultata a nemam ni sve zapisnike no evo samo malo novosti:

1.Organizacija uzorna  dobro
2.Mnoštvo napetih partija i "iznenađujućih" rezultata

Rebus  - IMIA    3 :4
IMIA - Marsonia  4 : 0 bb
A.Vidaković-IMIA 1 : 4

To je što se tiče moje ekipe.

Brestovac - A.Vidaković  4:3  derbi prvenstva...nakon vodstva Brestovca 3:1 dva meča u 5 setova odlaze na stranu Vidakovića da bi u odlučujućem meču Savić dobio Vinka Martića

Brnčić-Jurković D. kod rezultata 2:1 4 set se igrao ko veliki ja sam odustao na 16:17 pa ne znam kako je završilo,ali bit će sve u zapisnicima

Ja sam opet uspio zaboraviti nešto...srećom samo torbicu od fotoaparata,ali mislim da je ovo signal za odustajanje  ludi doh

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Sijenja 29, 2012, 17:50:54 »

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Sijenja 29, 2012, 22:29:54 »

Evo nastavka rezultata, bar što se tiče ekipe REBUS.
Posebno obratiti pažnju na 5. meč i 4. set u meču protiv STRMCA  Grin Grin
Inače ako ne možete zaspati, a ne želite piti tablete za spavanje, postoji snimka tog meča gdje se napetost rezala zubarskim koncem, no nažalost memorijska kartica nije izdržala do kraja...1,5 GB za dio meča je ipak bilo previše  Evil

« Zadnja izmjena: Sijenja 30, 2012, 09:25:16 ReBus » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Sijenja 30, 2012, 21:56:46 »

A postoji li snimka meča ReBus - Mata da raja malo vidi to razmontiravanje ?...  lol baeh sram
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Sijenja 30, 2012, 23:28:09 »

Naravno da postoji, zar si sumnjao? A što ću, morao sam pustiti pa ipak je on prošao skoro pola svijeta da dođe tamo odigrati, rano ustajanje, vožnja po onoj zimi...pa kakav bi ja bio da ode bez pobjede kući...mi ćemo to nadoknaditi na njegovom domaćem terenu  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Sijenja 31, 2012, 07:21:18 »

Citat: ReBus
A što ću, morao sam pustiti

Evo od sinoć se smijem  lol biti ce dobro
Moj Stjepane...u dvorani toplo,čak i vruće,a Rebus ulazi u arenu u jakni sa šalom oko vrata  kk,ja gledam u čudu i mislim da je bolestan i da predaje meč  predaja
Ali ne....2 minute zagrijavanja u punoj ratnoj spremi pa onda polako skidanje  strah

-Snimanje....igramo parove i  kod početka 4 seta malo smo se "pobrkali" ,ali na brzinu smo se posložili no Rebus misli da nismo pa sam mu rekao da pregleda snimak i utvrdi tko servira i kome  baeh

-Meč Markanjević D.-Martić V.
Dva seta bespoštedne borbe i dva fixa i onda lagana pobjeda Vinka.
Pitam Dragu kasnije što se desilo,a on kaže da mu se odlijepila jedna guma  doh i da je do kraja igrao samo s jednom  strah

- Često se ovdje spominjalo da se Stjepko ne znoji  znoj ,no moram to sad demantirati jer sam vidio da se u  našem meču znojio  znoj
E sad ne znam da li je to što je igrao dva meča za redom (parovi+pojedinačno)  nemam pojma ili se on znoji svake prijestupne godine  dobro

Moram istaći Rosija koji je u nedjelju igrao kao zmaj  Tongue dobio je sve mečeve + dva u parovima ,a nije mu bilo lako jer je imao jake protivnike,ali i malo sreće jer je dobio 2 fixa Daliboru,sva tri fixa Vinku,a i sa Stjepkom je bilo rutavo  boxing no najveći protivnik sam mu ja kad mu "zvoncam" sa strane  Grin

El clasico smo ovaj put mi dobili  dobro iako je tu opet moglo biti svega.
Mislim da je Željo u nedjelju bio slabiji nego inače.Ne mislim kilažom ,nego igrom  Tongue
Nakon 5 godina i 19 međusobnih susreta od čega je 14 bilo u 5 setova i 5 u 4 seta ovo je prvi put da smo završili u 3 seta pa mi je to pokazatelj  da je Željo bio nespreman  sram

Fali mi još jedan zapisnikda kompletiram sve zapisnike,ali nadam se u toku dana da će biti riješeno  postovanje
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Sijenja 31, 2012, 07:59:03 »

Citat: ReBus
A što ću, morao sam pustiti

Evo od sinoć se smijem  lol biti ce dobro
Moj Stjepane...u dvorani toplo,čak i vruće,a Rebus ulazi u arenu u jakni sa šalom oko vrata  kk,ja gledam u čudu i mislim da je bolestan i da predaje meč  predaja
Ali ne....2 minute zagrijavanja u punoj ratnoj spremi pa onda polako skidanje  strah

Samo se smij, smjeh je zdrav :-). Što se topline tiče, bilo je stvarno toplo kad smo ušli da sam se čak uplašio da će biti prevruće, ali onda je ostala valjda jedna grijalica i stanje se promijenilo, pogotovo za one koji su sjedili kao ja i snimao i čekao taj čuveni 7. meč i onda je u "ring" ušao...pingvin...istina, poveći...hahahaha

-Snimanje....igramo parove i  kod početka 4 seta malo smo se "pobrkali" ,ali na brzinu smo se posložili no Rebus misli da nismo pa sam mu rekao da pregleda snimak i utvrdi tko servira i kome  baeh
Snimka još nije kod mene, ali eto, sjetio si me pa ću obratiti posebnu pažnju na taj. Sve mora biti fer, to je kod nas već poznato...

Moram istaći Rosija koji je u nedjelju igrao kao zmaj  Tongue dobio je sve mečeve + dva u parovima ,a nije mu bilo lako jer je imao jake protivnike,ali i malo sreće jer je dobio 2 fixa Daliboru,sva tri fixa Vinku,a i sa Stjepkom je bilo rutavo  boxing no najveći protivnik sam mu ja kad mu "zvoncam" sa strane  Grin

Istina, Rosi je derao kao lud i imao je "sreće"  Evil, ali ipak sam mu uspio ukrasti jedan set, za drugi je postojala teoretska šansa, za 3. čak ni to... Grin Grin
Inače to tvoje "zvoncanje" je tako poticajno i znalačko, kao Line Červara..ajmo za Hrvatsku..a ti...ajde, mali..igraj.... weee

Mislim da je Željo u nedjelju bio slabiji nego inače.Ne mislim kilažom ,nego igrom  Tongue

Iz dobro obaviještenih krugova sam saznao da je bio bolestan i za vrijeme meča sam primjetio da je tražio i time out te otišao po lijek...u nekoj, čini mi se zelenoj konzervi od 0,5 litara...treba vidjeti snimku da se vidi da li je to bilo dozvoljeno sredstvo...  Grin Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #8 : Sijenja 31, 2012, 15:12:00 »

Inače to tvoje "zvoncanje" je tako poticajno i znalačko, kao Line Červara..ajmo za Hrvatsku..a ti...ajde, mali..igraj.... weee

Mata je nešto slično ovome kad Rosi igra:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=8DDUzAVY0so" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=8DDUzAVY0so</a>
 dijete srece lol lol dijete srece
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Sijenja 31, 2012, 16:30:31 »

Odlično Domacc  dobro srednjaci
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Veljae 02, 2012, 18:41:00 »

NESLUŽBENO !!!

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Veljae 02, 2012, 18:42:10 »

Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!