SLAST
Veljaèe 02, 2026, 00:37:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6.KRUG - MALI PARIZ  (Posjeta: 3660 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Veljaèe 17, 2012, 05:36:57 »

Za one koji ne znaju u nedjelju se nastavlja natjecanje u 4 HL istok  Table Tennis Table Tennis
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #1 : Veljaèe 17, 2012, 05:44:58 »

ma da pa zar vec Huh?
Evidentirano

G.S.
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Veljaèe 17, 2012, 07:17:11 »

Zbog nemogućnosti dolaska ekipe STRMAC VETERANI,sinoć odigrano:
  GRANIÄŒAR 3-STRMAC VETERANI  1:4
  STRMAC VETERANI-AD VIDAKOVIĆ 2:4
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Veljaèe 17, 2012, 07:37:40 »

Ti bokca, da nisi napisao ostao bih doma Å¡trikati  Grin. Pazi sad Å¡to ćeÅ¡ ponijeti tako da mirno možeÅ¡ ostaviti  Evil
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #4 : Veljaèe 18, 2012, 19:26:31 »

Stjepko mogao si "nakeljiti" i zapisnike  Wink
Pretpostavka je da će Strmac Veterani odigrati i s Godinjakom meÄ  te sutra ne dolaze i joÅ¡ ako se dogodi da netko iznenada odustane od dolaska eto mini turnira s puno slobodnih ekipa  Sad
Rebus ponesi mi torbicu,a ja sutra igram u punoj spremi s torbom na ramenu i nema šanse da nešto zaboravim Wink
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Veljaèe 19, 2012, 15:52:22 »

U 15.kolu ekipa REBUS se sastala s G. BOGIĆEVCIMA 2. Rezulatat oslikava stanje na terenu  Grin jer ekipa BROD 4 (16. kolo) nije doÅ¡la  Sad pa se nekako vrijeme moralo utući a nas Äetvorica doÅ¡li, a 17. kolo slobodni.
Sreća pa je bilo slobodnih igraÄa voljnih malo tući lopticu nevezano od pisanja rezultata.

Evo i rezultata 15. kola.

G. BOGIĆEVCI 2 : REBUS    3:4

16. kolo

REBUS : BROD 4     4:0
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #6 : Veljaèe 19, 2012, 16:18:27 »

Opet sam ostao "zadnji gost u kavani"  doh sve ekipe su bile kod kuće,a mi smo derali s Brestovcem  Table Tennis

Bit će sve kasnije kad se slegnu dojmovi.DeÄkima iz Brestovca mislim da možemo Äestitati na tituli prvaka  champion
Mi smo im pružili nekakav otpor koliko smo mogli.
Za sad ću samo staviti dva rezultata:
Rosandić - Savić 10:12;11:4,11:13 i 7:11 navodno je Rosi imao 10:6 u trećem  kk
ReÄić  -    Savić  9:11;11:7;11:5,10:12  sram i 11:13  doh i ja sam u 4 setu imao 7:3  nema pojma

Ovo istiÄem samo zbog toga jer Äovjek nema poraza u ligi i jer je 2 koplja ispred nas svih,a eto joÅ¡ malo se i on poskliznuo.
Meni je pred meÄ loptu iskliznuo reket iz ruke i otpao mi dio drÅ¡ke pa sam meÄ lopticu igrao penholder stilom  sram
« Zadnja izmjena: Veljaèe 19, 2012, 16:22:08 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #7 : Veljaèe 19, 2012, 20:47:28 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #8 : Veljaèe 19, 2012, 20:48:23 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #9 : Veljaèe 19, 2012, 21:24:49 »

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Veljaèe 19, 2012, 23:16:07 »

Za sad ću samo staviti dva rezultata:
Rosandić - Savić 10:12;11:4,11:13 i 7:11 navodno je Rosi imao 10:6 u trećem  kk
ReÄić  -    Savić  9:11;11:7;11:5,10:12  sram i 11:13  doh i ja sam u 4 setu imao 7:3  nema pojma
Ovo istiÄem samo zbog toga jer Äovjek nema poraza u ligi i jer je 2 koplja ispred nas svih,a eto joÅ¡ malo se i on poskliznuo.
Meni je pred meÄ loptu iskliznuo reket iz ruke i otpao mi dio drÅ¡ke pa sam meÄ lopticu igrao penholder stilom  sram
ÄŒestitam obojici na dobrim igrama protiv joÅ¡ boljeg Savića. Malo vam je falilo, a ja se baÅ¡ spremio da igram protiv njega i da ga dobro izmorim, ali vi niste htjeli Äekati da se to desi nego ste odmah krenuli u ljuti boj i Rosi odvede Savića i eto...a tako vam je malko nedostajalo. Drugi puta morate malo viÅ¡e paziti. InaÄe zvao sam ga da igra i poslije Rosija...ali niÅ¡ta...znao je on da ga Mata Äeka iza ćoÅ¡ka...od prejakog stiskanja i drÅ¡ka na reketu popustila  Evil

JoÅ¡ posebne Äestitke samo Mati koji je uspio opet skupiti sve zapisnike i napraviti ovakav iscrpan izvjeÅ¡taj...daj bože da ti gorivo ne poskupi od sutra za nagradu  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ

« Odgovor #11 : Veljaèe 20, 2012, 07:27:44 »

Evo me nakon skoro pa neprospavane noći.Kratak osvrt na juÄeraÅ¡nji dan.
Ekipno nije bilo nekih iznenaÄ‘ujućih rezultata dok se u pojedinaÄnim partijama moglo i to vidjeti.
Istakao bih dobru igru Bungića koji je dobio Žareta i odveo Baju u  fix 5 seta.  dobro

Å to se tiÄe naÅ¡e ekipe vidljivo je da smo se spasili protiv Godinjaka u parovima
gdje smo izvukli 0:2 u setovima i dobili 3 set 13:11  strah Å¡to nas je gurnulo prema pobjedi.
GraniÄar smo dobili takoÄ‘er 4:2 puno sigurnije.
3 krug nam je donio vjerovatne prvake,a kad je izašao raspored igranja vuklo je na metlu. nema pojma
Rosi je odigrao odliÄno i pružio dobar otpor Saviću,ali nije bilo dovoljno momak je predobar igraÄ za ovu ligu.
Igor je poveo protiv Drage no onda stao.Gubimo 0:2 i ja igram protiv Roberta koji me jesenas odrao 3:0,a sad je još i travar.
Velika borba,dobar meÄ i mislim moja dobra igra donijeli su pobjedu za 1:2
Igra parova je bila otvorena,dva seta gubimo nakon 9:9,ali ipak gubimo.
Poraz je na vidiku,piÅ¡i kući propalo je.  predaja
Rosi dobiva Dragu za 2:3 i ja ulazim u arenu s mišlju da me Savić ne osramoti na par poena. sram
No stvari idu potpuno drugim tijekom.
1 set dolazim na 9:9 ali dalje ne ide.No onda nekim Äudom dobivam dva seta i u 4 setu imam 7:3.
Ponavljam ,Äovjek je predobar da to ne bi stigao.Uopće ne vidim da sam negdje pogrijeÅ¡io.
Dolazi na 7:7 i onda do 10:10 igramo poen za poen gdje on to prelomi u svoju korist.
5 set je stalno bio knap do fixa i opet se lomi na njegovu stranu i to je
konaÄnih 2:4.
Žal ostaje,ali moram reći da sam zadovoljan pruženim otporom.

Mogu samo kopirati link koji je Bera dao i izjavu Ivaniševića s posebnim naglaskom od 18 sec

http://www.youtube.com/watch?v=rUUvhop16ho

I ovim putem joÅ¡ jednom Äestitke deÄkima iz Brestovca na ukupnoj pobjedi.  postovanje
Saviću mogu poruÄiti da je trebao promaÅ¡iti koji servis jer bi se danas o o mojoj pobjedi ili njegovom porazu
Äitalo i u Kini  clsdtopic kava kao svojedobno "sluÄaj Gigi" ovako je to samo jedna u nizu njegovih oÄekivanih pobjeda.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!