Evo me nakon skoro pa neprospavane noći.Kratak osvrt na juÄeraÅ¡nji dan.
Ekipno nije bilo nekih iznenaÄ‘ujućih rezultata dok se u pojedinaÄnim partijama moglo i to vidjeti.
Istakao bih dobru igru Bungića koji je dobio Žareta i odveo Baju u fix 5 seta.

Å to se tiÄe naÅ¡e ekipe vidljivo je da smo se spasili protiv Godinjaka u parovima
gdje smo izvukli 0:2 u setovima i dobili 3 set 13:11

što nas je gurnulo prema pobjedi.
GraniÄar smo dobili takoÄ‘er 4:2 puno sigurnije.
3 krug nam je donio vjerovatne prvake,a kad je izašao raspored igranja vuklo je na metlu.

Rosi je odigrao odliÄno i pružio dobar otpor Saviću,ali nije bilo dovoljno momak je predobar igraÄ za ovu ligu.
Igor je poveo protiv Drage no onda stao.Gubimo 0:2 i ja igram protiv Roberta koji me jesenas odrao 3:0,a sad je još i travar.
Velika borba,dobar meÄ i mislim moja dobra igra donijeli su pobjedu za 1:2
Igra parova je bila otvorena,dva seta gubimo nakon 9:9,ali ipak gubimo.
Poraz je na vidiku,piši kući propalo je.

Rosi dobiva Dragu za 2:3 i ja ulazim u arenu s mišlju da me Savić ne osramoti na par poena.

No stvari idu potpuno drugim tijekom.
1 set dolazim na 9:9 ali dalje ne ide.No onda nekim Äudom dobivam dva seta i u 4 setu imam 7:3.
Ponavljam ,Äovjek je predobar da to ne bi stigao.Uopće ne vidim da sam negdje pogrijeÅ¡io.
Dolazi na 7:7 i onda do 10:10 igramo poen za poen gdje on to prelomi u svoju korist.
5 set je stalno bio knap do fixa i opet se lomi na njegovu stranu i to je
konaÄnih 2:4.
Žal ostaje,ali moram reći da sam zadovoljan pruženim otporom.
Mogu samo kopirati link koji je Bera dao i izjavu Ivaniševića s posebnim naglaskom od 18 sec
http://www.youtube.com/watch?v=rUUvhop16hoI ovim putem joÅ¡ jednom Äestitke deÄkima iz Brestovca na ukupnoj pobjedi.

Saviću mogu poruÄiti da je trebao promaÅ¡iti koji servis jer bi se danas o o mojoj pobjedi ili njegovom porazu
Äitalo i u Kini

kao svojedobno "sluÄaj Gigi" ovako je to samo jedna u nizu njegovih oÄekivanih pobjeda.