Mislim da je ideja s trofejima pun pogodak

pogotovo za ove naše tradicionalne osvajače istih jer će sad Stjepko i Bera uz kolekciju pehara i medalja,a bogme i plaketa pronaći mjesto i za ovaj zanimljivi stolić s reketom

Što se tiče naših već je napisano ali još jedan kratak osvrt:
Bera ,igrač dana

u apsolutnoj kategoriji ga Lukić iz N.Sada "ubije" penholderom no Bera mu uzvrati u polufinalu do 49 g,ali kako? U izvrsnom meču gdje se bacao i letio za lopticama

Sa Stanojevićem izgubi u grupi 3:2 (prođe grupu na kukove da ne kažem na guzove ) onda mu uzvrati u finalu istim rezultatom nakon gubitka 1:2 u setovima
Stjepko može i on biti igrač dana

iako je osvojio "samo" 3 mjesto on je napravio podvig jer je imao 2 poraza u grupi (apsolutna) i morao je dobiti visokim rezultatom nikog drugog do prvoligaškog igrača iz B.Manastira Mađarca što je hladnokrvno i napravio
Nožina jbg i on može biti igrač dana

Iako se čini da je u apsolutnoj prošao knap ovaj meč što je izgubio 2:3 imao je u svojim rukama,u 5 setu je vodio 7:3,ali sam Dejan je priznao da ni sam ne zna kako je pobjedio do kraja.
U kategoriji do 39 je Antonio igrao maestralno.U grupi je bio 1 ispred svih pa i Lepura iz Vukovara i nizao je vrlo dobre dečke iz Vukovara do samog finala gdje je malo posustao,vjerovatno zbog umora
Rosi po meni odigrao je super.Pobjedio je neke vrlo dobre igrače ali na njegovu žalost u apsolutnoj kategoriji pa je kad-tad morao naletjeti na jednog od ipak nepobjedivih za njega.To je ovaj put bio Igor

U svojoj ,do 39 kategoriji imao je možda najjaču skupinu s pobjednikom Petrovićem i polufinalistom Babićem,ali i tu se borio i svakome od njih je poveo 1:0.S Babićem je 3 set izgubio fix tako da je bio jako blizu no nedostajalo je i malo sreće.
Mata ,ah što reći.Ionako sam tamo bio najslabija karika

mi smo bili praktično "četverac s kormilarom" od čega ja nisam bio četverac nego onaj za volanom

.Držao sam se fotoaparata i dijelio savjete.
Vodio brigu i objašnjavao Stjepku i Antoniu da su prošli grupu kroz krug ,savjetovao Rosija,a bez lažne skromnosti podrškom i savjetima dovukao Beru do vrha ledenog brijega