SLAST
Travnja 17, 2026, 16:28:53 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 4.TRADICIONALNI MEMORIJALNI TURNIR " SJEĆANJE NA VUKOVAR 1991"  (Posjeta: 5365 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #15 : Studenoga 05, 2012, 17:04:29 »

Citat:
De dobro zg to je samo mali lapsus koji je posve normalan   nećemo sad Beru spaliti na lomači zbog ove grJeške 

strah nemam pojma
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Studenoga 06, 2012, 05:15:19 »

Evo svih rezultata s turnira (nulta verzija) koji su upisani i koje sam mogao pročitati  kava
Naravno sve je u privitku  postovanje
« Zadnja izmjena: Studenoga 08, 2012, 15:00:52 Mata, Razlog: Uklonjena nulta verzija » Evidentirano

V91
**
Klub: STK VUKOVAR 91

« Odgovor #17 : Studenoga 06, 2012, 07:48:10 »

hvala Mata na biltenu 
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #18 : Studenoga 06, 2012, 10:53:12 »

Je li imaju gdje rezultati mečeva nakon grupa, za polufinale i finale apsolutne kategorije...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Studenoga 06, 2012, 12:15:46 »

Sve je u biltenu ,što je bilo upisano to sam upisao ili što sam znao po sjećanju npr Nožina polufinale i finale koje također nije upisano u kostur,ali eto gledao sam pa znam.
Dobio sam packu od "Oka sokolovog" da ima nekakvih grešaka,ali radio sam na brzinu pa sam zato i napisao da je "Nulta" verzija biltena
Igor će kad stigne dodati i imena svih sudionika

Nemojte sad tražiti baš dlaku u jajetu jer vidite kad sam objavio bilten  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Studenoga 06, 2012, 12:52:06 »

Kako sam žurio objaviti da svekoliki puk dobije točnu informaciju dogodile su se dvije GREŠKE  koje bi čak mogle dovesti do poništenja i ponavljanja turnira. Tongue

1. U apsolutnoj kategoriji grupa 7 nisam upisao skor Lepuru iako se vidi iz rezultata i daljnjeg ždrijeba da je bio 1 u skupini

2.Kako sam copypejstao tablice u Rosijevoj grupi su ostala imena Filić-Nožina,a to su Petrović-Rosandić ....rezultat je upisan a sad sam izmjenio imena no to ću vam podastrijeti u finalnoj verziji biltena

Neki će reći da i nisu greške,ali za ovakve stvari u nekim zemljama padaju glave  strah strah
Evidentirano

Dejan Zeremski
**

« Odgovor #21 : Studenoga 06, 2012, 23:10:17 »

Kao prvo hteo bih se ispred stonoteniskog kluba Bečej zahvaliti organizatoru na pozivu i na izvanrednom prijemu i domaćinskoj atmosferi.
Mi iz Bečeja pored 2 odličja koja u stvarnosti nisu bitna nosimo kuci jedno vece odlicje a to je  novo upoznavanje,prijatno druženje itd...
Sve Vas sa ovog foruma od srca pozivamo da dodjete na naše turnire veterana koje organizujemo 3 puta godisnje a naziv je vec opšte poznat Kolenica kup.
Ukoliko imate nekih potrebnih informacija oko ovog slobodno pitajte a prave informacije mozete dobiti od Antonia Suline i Josipa Drmića koji vec godinama dolaze kod nas i vracaju se sa prezadovoljnim utiscima.
Sportski pozdrav !
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #22 : Studenoga 07, 2012, 06:10:59 »

Pozdrav Dejane i hvala na pozivu.Možda se netko i nađe da potegne i do Vas.

Inače prilažem dopunjeno izdanje s imenima igrača i mjestima odakle dolaze koja sam prikupljao na razne načine,HSTS,forumi itd.
Fale mi podatci za još nekoliko igrača.
Ne mogu nigdje naći podatak o Žagaru iz Zagreba a čovjek osvojio Ljutomer i Vukovar u 14 dana.  nema pojma
Moram naglasiti da je polufinalni meč s Igorom predao bb jer niti je imao snage a i morao je voziti za Zagreb.

Iz priloženog se vidi da turnir i nije bio posjećen kako se očekivalo (barem ja) no to je s druge strane bilo dobro za sve nas jer smo igrali u dvije kategorije  i  većina je skoro popadala s nogu.

« Zadnja izmjena: Studenoga 08, 2012, 15:01:26 Mata, Razlog: Uklonjen privitak » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Studenoga 07, 2012, 06:35:56 »

Mislim da je ideja s trofejima pun pogodak  dobro pogotovo za ove naše tradicionalne osvajače istih jer će sad Stjepko i Bera uz kolekciju pehara i medalja,a bogme i plaketa pronaći mjesto i za ovaj zanimljivi stolić s reketom  Wink

Što se tiče naših već je napisano ali još jedan kratak osvrt:

Bera ,igrač dana  gitara u apsolutnoj kategoriji ga Lukić iz N.Sada "ubije" penholderom no Bera mu uzvrati u polufinalu do 49 g,ali kako? U izvrsnom meču gdje se bacao i letio za lopticama  rocker
Sa Stanojevićem izgubi u grupi 3:2 (prođe grupu na kukove da ne kažem na guzove ) onda mu uzvrati u finalu istim rezultatom nakon gubitka 1:2 u setovima  klanjanje

Stjepko  može i on biti igrač dana  Grin iako je osvojio "samo" 3 mjesto on je napravio podvig jer je imao 2 poraza u grupi (apsolutna) i morao je dobiti visokim rezultatom nikog drugog do prvoligaškog igrača iz B.Manastira Mađarca što je hladnokrvno i napravio  rocker

Nožina jbg i on može biti igrač dana  Cool Iako se čini da je u apsolutnoj prošao knap ovaj meč što je izgubio 2:3 imao je u svojim rukama,u 5 setu je vodio 7:3,ali sam Dejan je priznao da ni sam ne zna kako je pobjedio do kraja.
U kategoriji do 39 je Antonio igrao maestralno.U grupi je bio 1 ispred svih pa i Lepura iz Vukovara i nizao je vrlo dobre dečke iz Vukovara do samog finala gdje je malo posustao,vjerovatno zbog umora  znoj

Rosi po meni odigrao je super.Pobjedio je neke vrlo dobre igrače ali na njegovu žalost u apsolutnoj kategoriji pa je kad-tad morao naletjeti na jednog od ipak nepobjedivih za njega.To je ovaj put bio Igor  nemam pojma
U svojoj ,do 39 kategoriji imao je možda najjaču skupinu s pobjednikom Petrovićem i polufinalistom Babićem,ali i tu se borio i svakome od njih je poveo 1:0.S Babićem je 3 set izgubio fix tako da je bio jako blizu no nedostajalo je i malo sreće.

Mata ,ah što reći.Ionako sam tamo bio najslabija karika  Wink mi smo bili praktično "četverac s kormilarom" od čega ja nisam bio četverac nego onaj za volanom  Grin.Držao sam se fotoaparata i dijelio savjete.
Vodio brigu i objašnjavao Stjepku i Antoniu da su prošli grupu kroz krug ,savjetovao Rosija,a bez lažne skromnosti podrškom i savjetima dovukao Beru do vrha ledenog brijega  lol
« Zadnja izmjena: Studenoga 07, 2012, 06:36:23 Mata » Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #24 : Studenoga 07, 2012, 07:21:14 »

Konačno sam se i ja malo oporavio,dva turnira u dva dana previše je i za mlađe od mene,nevjerujem da ću se više upuštati u takvu avanturu.U polufinalu sam vodio Stanojeviću 1:0 i 8:6 u drugom setu i onda toliko malaksao da bih najradije predao meč.
Igoru sve čestitke za organizaciju i gostoprimstvo,čistom peticom,kao veliki gurman,ocjenjujem onaj gastronomski dio turnira za koji mi umor nije smetao.Turnir nije bio mnogobrojan ali je zato bilo dosta kvalitetnih igrača.Igor je imao veliku pomoć u vođenju turnira od djevojčice koja je to odradila rutinski kao da joj je to pedeseti turnir.Bravo i za nju!
Uglavnom,turnir u Vukovaru će u mom kalendaru ubuduće imati prioritetno mjesto.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Studenoga 08, 2012, 15:00:09 »

Dodano,popravljeno,posloženo itd  kava

* Vukovar 4.11.2012..doc (405 KB - (downloada: 237 ).)
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #26 : Studenoga 09, 2012, 15:28:58 »

Na kanalu mess501 osvanuo je prvi dio "Ratova zvijezda"  tj video s Memorijala iz Vukovara pa koga zanima neka pogleda  postovanje
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #27 : Studenoga 11, 2012, 10:42:59 »

mess 501 je na svom kanalu objavio cijeli materijal snimljen s 2 kamere  klanjanje
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!