SLAST
Prosinac 04, 2024, 13:47:31 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 4.KOLO  (Posjeta: 7092 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« : Listopad 19, 2012, 08:48:03 »

Sinoć odigrano u Obrtničkoj:
CB Martel vs Posavac 7:3

za Martel                za Posavac

Klaić    2/0             Soltoković  2/1
Nožina 2/1             Mršić         1/2
Jurakić 2/1             Sudarević  0/3
Oreč     0/1
+do sada nepobjedivi
 par(Oreč/Klaić) Cool

Gosti stigli u kombiniranom sastavu što smo mi uspješno iskoristili. Sve u svemu zanimljiva partija s dosta zanimljivih mečeva što se može vidjeti po zapisniku.Šteta što ekipa Posavca rijetko igra u kompletnom sastavu jer bi u tom slučaju bili među ponajboljim ekipama u ligi, ovako im predstoji grčevita borba za opstanak kao uostalom i nama.
Što se mene tiče bila mi je ovo dobra priprema za možebitni nedjeljni revanš čovjeku u bijelim čarapama Lips Sealed.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Listopad 19, 2012, 08:54:57 »

Citat: Yura
Što se mene tiče bila mi je ovo dobra priprema za možebitni nedjeljni revanš čovjeku u bijelim čarapama Lips Sealed.

Meni bi bilo najbolje da i ne igram u nedjelju  predaja skorovi Rebusovaca su zastrašujući   strah strah već vidim strategiju "dvica na Mati + još dvije"
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Listopad 19, 2012, 08:57:51 »

A što reći, osim da Beri i Rosiju želimo dobru zabavu u svatovima i to sve do jutarnjih sati...po mogućnosti...  dijete srece
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #3 : Listopad 19, 2012, 13:09:38 »

Evo mislim da smo sa ovom pobjedom osigurali mirni opstanak u 1.ligi, sto nam je i na pocetku bio cilj. Imamo solidnu ekipu, mozemo svakoga iznenaditi, međutim ipak nismo po jacini za vrh lige. Mi se sa ovim zadovoljavamo, i nama dobro. Smiley

Jedino bi htio istaknuti nas par. Markan i ja smo nepobjedivi. Pa makar dosli za stol Jopa i Dario, bilo bi tu borbe.. Tongue
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #4 : Listopad 19, 2012, 13:41:22 »

Vjeko/zg vs. Markan / Tomi = 3/1 ili 3/0, kladim se u piće...

Darko/zg vs. Tomi/Jopa = 3/1 ili 3/2, isto realno
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Listopad 19, 2012, 19:55:55 »

Ako imam dobre informacije večeras, Budainka...AD. Vidaković - Spin u 21:00. Čudno je da nitko nije ništa napisao u kalendar ili ovdje... Huh?
Evidentirano
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #6 : Listopad 19, 2012, 22:58:56 »

zg! ako si tako siguran u sebe zasto nisi napisao onda tamo kraj Tomi/Jopa isto u pice.. nego si napisao isto realno.. znaci bojis se igrat u pice... ccc koji si ti trtaros... Cheesy  Evil
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Listopad 19, 2012, 23:37:44 »

Večeras AD. Vidaković - Spin   2:8

Zvuči kao ubjedljiva pobjeda, ali bogme se igralo sve u 16. Čak 5 mečeva u 5 setova, a samo 3 na 3 seta.
Kad Mata stavi valja pažljivo pogledati poene, mada čak ni oni ne odražavaju napetost u pojedinim mečevima.
Publika je uglavnom bila zadovoljna a  Sefo je kao najstariji igrač i ovaj puta pokazao vrhunsko znanje i strpljivost. Omaklo mu se jedino protiv Hineka, ali i on ga je uhvatio nezagrijanog na početku, no u 5. setu je ipak izvukao malo više od Sefe.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #8 : Listopad 20, 2012, 00:07:56 »

Citat:
zg! ako si tako siguran u sebe zasto nisi napisao onda tamo kraj Tomi/Jopa isto u pice.. nego si napisao isto realno.. znaci bojis se igrat u pice... ccc koji si ti trtaros...

Prvo, nisam siguran u sebe, već u Darka  rocker . Ne možete ni ti ni Jopa povući spinova koliko Darko može odblokati.

Drugo, Jopa je maloljetan, pa zato nisam spominjao okladu  strah nemam pojma, ali ako vi baš hoćete, ne ako, nego kada tj. čim izgubite  baeh, ti častiš pivom, a Jopa će kod kuće prati suđe...  lol ludi Ako se Darko složi, i vas dvojica naravno, dogovorit ćemo jedan dan taj derbi, i to sad što prije...

« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2012, 00:08:51 zg » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #9 : Listopad 20, 2012, 10:01:01 »

Napet meč bez obzira na rezultat, jednostavno sinoć smo imali više sreće jer smo u 5 mečeva sa 5 setova dobili 4 a izgubili 1. Do posljednjeg trenutka čekao se dolazak Šuline koji je doletio s autoceste na meč. Srećom sam protiv njega igrao prvi meč pa sam ga prvi set uhvatio na spavanju. Hinek je krenuo dobro sa dvije pobjede ali mu suigračni nisu imali sreće u završnicama mečeva. Sefo je kod nas ponovo odigrao za pet, pobijedivši Šulinu i Dalibora u 5 setova.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Listopad 20, 2012, 21:35:29 »

Meč je bio do yaya  borba boxing

Inače igrač utakmice je imao posebnu pripremu za ovaj meč.
Skupili smo se na trening i sad Bera kaže:
"...Rosi ...ti mi napadaj ko Šulina..." i Rosi dere li ga dere

"...Mata ti igraj strpljivo ko Dalibor...i stavljaj loptice na stol..."  i tako "glumim" ja koliko mogu.

I onda reče Bera:

"...ajmo sad tko će igrati ko Hinek?..."  u domu nastade muk  idiot nitko ne želi ovaj vrući kesten u ruke  lol
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #11 : Listopad 23, 2012, 14:54:41 »

Večeras u domu na Budainci, Alibi - Optika Zorko, 21h.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Listopad 23, 2012, 23:45:59 »

Susret lanjskih finalista završen pobjedom Alibija 6:4  clsdtopic
Ulogu lutajućeg reportera i doSTAVLJAČA zapisnika po n-ti put obavio Nožina Antonio tako da je sve na svome mjestu  kava

Susret Sredanci - Sibinj je u fazi dogovora,ali bi trebao biti odigran u rokovima tj najkasnije u srijedu.
Uz neke stare prepreke (svatovi,mise,zimsko računanje vremena) uletio je i Vakula sa prognozom snijega za vikend  pa čekamo da vidimo da li stavljamo zimske gume na rekete ili ostajemo na ljetnima  Cool
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Listopad 24, 2012, 00:15:11 »

Alibi - Optika Zorko 6:4
Dabić 3/0, Markovčić 1/2, Arbanas 1/2, +par
Čanić D. 2/1, Župan T. 1/2, Zorko 1/2

Cestitke Alibiju na pobjedi. Jedina realna sansa nasoj pobjedi je da svaki dobije dvicu sto nije bilo nemoguce s obzirom da je krenulo pobjedom Župana nad Markovčićem. Dario je naravno klasa iznad i tu nismo trazili bodove, no nismo se ni predavali, iako smo vodili par 2-0 u setovima, ali samo do trenutka dok Akan nije nastimao ruku za najnoviju kombinaciju. Grin
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #14 : Listopad 24, 2012, 00:49:33 »

Huh. Bilo je napeto. Nakon što je Vjeko izgubio od Domca, rekoh u sebi, bit će jako teško i do 5. pobjede. Posebno jer je Akan stavio beksajd 5 min. prije parova, i tu je Domac jako dobro odigrao prva dva seta, Akan je fulao i ono što ne bi smio, no, nekako, malo smo mi bolje odigrali, Domac i Zorko malo popustili, i ne znam kako, malo na sreću dobili Akan i ja. Nezgodno mi bilo igrati, bojim se dugačkih poena, vidim Akan se zadihao, pa sam svakih 6 poena malo primirio, i morao napadati što inače ne bih, ali prebrz tempo je bio, a i Domac i Zorko ne griješe lako... Sportski se igralo, ako je loptica bila mokra ponavljalo se, Domac je protiv mene rekao da je bio pardon, a ja nisam ni vidio da sam napravio mrmka.
Prvi meč Darko i Domac, solidan meč...
Drugi, Vjeko i Župi, gusto, gusto, ali prelazi na stranu mladog softaša, mog miljenika za kojeg smatram da će se još puno čuti, samo da odigra kako zna.
Treći Zorko i ja, poprilično loš meč, nije bila neka igra za gledati... Malo je teško igrati prvi meč, kasnije smo svi bolje igrali.
Parove sam opisao. Darko i Zorko, dobra igra, ali ne da se Darku puno pimplati, inače bi trajalo predugo, pa ima li smisla...
Župi i ja, može to puno bolje, nije iskoristio potencijal koji ima, na treningu zna puno bolje odigrati protiv mene...
Vjeko i Zorko, "meč utakmice", prelijepa igra obojice. Domac i ja, nakon što je Domac krenuo silovito, s bekend drajfom i spinom, i to sa beksajdom, zabrinuo sam se, ali poslije je popustio... Inače, popravio je svoju igru znatno. I meč koji je presudio, Darko i Župi, ishod je ovisio o strpljivosti i o padu koncentracije, dobra igra Darka....  Još ću nadodati, ovo nije bio neki derbi jer je Alibi davnih dana "ispao" iz igre za prvo mjesto, a i to nam nije ni sekundarni cilj, već nam je cilj želja za dobrom igrom i druženjem.
« Zadnja izmjena: Listopad 24, 2012, 01:10:41 zg » Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!