Iskreno, ja još ne mogu doći do sebe, toliko je bilo sve skupa šokantno.

Još sam pod stresom, sinoć boli glava, san na oči neće ...

Lakše bi mi bilo da su nas potukli 4:1 ili 4:2, a ne da ovako ispadne, dođemo u Rim, a ne vidimo Papu. Sa samo 2 osvojena seta više bili bi u egalu i tad bi se brojali poeni. Valjda bi jedino gora varijanta od ove bila da je OŠB izgubila Superligu na poen razliku ...
Puno je sad komentara tipa "da je ..." ili "da smo ..." Da smo tukli Vukovar, sinoć bi igrali za prestiž, a OŠB bi već odavno bila superligaš ... Da je Jopa uzeo 2 seta, sada bismo pričali o Superligi, da je Fićo doveo do kraja gotovo dobijeni zadnji meč i opet bi pričali o Superligi, da je ovo ili ono, ali nije... Treba preživjeti i treba se s tim znati nositi, ali da je preteško - je. I da će svi dečki, ali i ostali sudionici i publika ovo pamtiti doživotno - hoće.

Što se tiče malog incidenta na kraju meča,

ne bih tome pridavao neku pažnju. U svima je adrenalina bilo na tone, a napetost se u dvorani mogla rezati nožem.

Martin Vidaček poznat je po često iščašenom ponašanju koje ponekad prijeđe u nekulturno i nesportsko kao sinoć.

Način proslave pobjede šutanjem i uništavanjem paravana svakako je bio neprimjeren, ali žuta minuta je učinila svoje. Bio bih sretan da je to učinio u očaju poraza, a ne kao način proslave pobjede gdje se iz ponora poraza uzdigao do junaka svoje ekipe i uveo ih u Superligu. Da je Fićo izdržao i dobio, dao bih mu da sve porazbija, haha ...