SLAST
Studeni 08, 2025, 02:11:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 1. ligu slasta  (Posjeta: 8720 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #30 : Travanj 01, 2009, 10:49:03 »

Mata, zvučiš kao da se ljutiš. Pa ja se šalim i zezam na svoj račun i mislim da ti je ova fora ili šala ili primjer koji si naveo baš smiješan. Isprika ako si me krivo shvatio.

U zadnje vrijeme bilo je na forumu nekih polemika koje su izašle iz okvira, a i sam sam (nažalost) u nekima sudjelovao. Mislim da bi forum trebalo svesti na komentare, razmjene mišljenja i informacija, prezentaciju rezultata i zafrkanciju, a ne za oštre polemike. Isto tako smatram da se ne trebamo odmah vrijeđati na nečiji drugačiji stav ili mišljenje ili zafrkanciju pa ulaziti u oštriju polemiku koja se onda otme kontroli i samokontroli.   

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #31 : Travanj 01, 2009, 11:05:13 »

Ma ne ljutim se Stjepane,ovisno na koju nogu ustanem tako napišem.
Slično mi je s avatarima,kako mislim da u datom trenutku igram takav mi je i avatar.
Pa sad pogledaj moj avatar Tongue Tongue
Nažalost jako  često mi je avatar ova nonica ili  jedan djedica Embarrassed Embarrassed Embarrassed Embarrassed

Slažem se da se ne trebamo svađati,nego konstruktivno pisati.
I dalje smatram da trebamo o svim ovim temama pisati jer pročitati ćemo mnoga razmišljanja.

Kako je Travar napisao o ovu temu ćemo  rješavati na narednom Plenumu ekipa.I to je OK.
Nisam ni ja mislio da ćemo na forumu provesti anketu i to smatrati konačnom odlukom.
Ali do tad možemo pisati svoja mišljenja da bismo na Plenumu bili spremni izglasati pravilnu odluku pa ma kakva ona bila.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #32 : Travanj 01, 2009, 11:39:59 »

Slažem se sa svime što si napisao. I nemoj biti prekritičan prema svojoj igri. Malo sam provjeravao i saznao da je ova bakica na tvom avataru svjetska viceprvakinja u kategoriji U-121, finale je izgubila u fixu 1. seta sa 3:2 (u toj kategoriji se igra na 1 dobiveni set, a u setu do 3).
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #33 : Travanj 01, 2009, 12:06:19 »

Grin Grin ;Ddobraaaa Angel Angel

Onda sam čak i precijenio sebe stavljanjem njene slike Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!