SLAST
Travnja 19, 2026, 17:45:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: NAJAVA !!!! - TURNIR "TOP IGRAČ 2. LIGE "SLAST" ZA 2010."  (Posjeta: 2889 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Svibnja 03, 2010, 11:55:05 »

Evo, obrt SPORT  DOMI organizira ovaj dugo željeni i obećani turnir za drugoligaše SLAST-a.

TURNIR  „ TOP  IGRAČ  2.  LIGE  „SLAST“  2010. „

Turnir se igra u nedjelju   16. svibnja  2010. ( dan Grada Slavonskog Broda )  u  stolnoteniskoj dvorani obrta  “SPORT  DOMI” , na adresi  Vinogradska 2D  ( u sastavu  PSC  MARUŠIĆ ), u Slavonskom Brodu.

Prijava sudjelovanja i uplata prijavnine će se moći obaviti od  9,00 do  9,30 h, potom slijedi javni ždrijeb i pocetak nadmetanja  u 10,00 sati.

Prijavnina za sudjelovanje na ovom turniru iznosi  40,00 kuna.  Dužni su je uplatiti svi prijavljeni sudionici turnira koji žele nastupiti u pojedinacnom natjecanju i u igri parova, najkasnije do početka žrijeba – do 9,30 h.

Pojedinacno natjecanje će se igrati u  6  žrijebanih skupina sa po  5 igraca, a prva dva iz svake skupine nastavljaju daljnje natjecanje sistemom eliminacije.

Svi  3-plasirani  iz skupina nastavljaju utješna natjecanja sistemom eliminacije do pobjednika, za utješnu medalju.

Natjecanje parova će se provesti prema  žrijebu, sistemom eliminacije, a u natjecanju parova ce moci nastupiti svih  30 igraca sa popisa sudionika turnira.

Na  ovom  turniru pravo nastupa imaju  isključivo  igrači  iz  2. Lige SLAST-a, odnosno oni koji su ovu sezonu  igrali  2. Ligu.

Pravo nastupa na turniru stječe prvih  30 prijavljenih  igrača  iz  2. Lige  koji se na vrijeme prijave i uplate prijavninu.
Nositelji skupina su određeni temeljem trenutnog rejtinga igrača za sezonu 2009./2010, a prioritetno pravo na pozicije nositelja ( ako se prijave )  imaju redom ;
1.   – Martić Vinko
2.   – Rečić Mato
3.   – Tomakić Vinko
4.   – Štivić Josip
5.   – Liović Željko
6.   – Rečić Vladimir

Pravo na pozicije podnositelja skupine ( 2. igrač u skupini ) temeljem rejtinga ostvaruju redom  ; -
      7. - Bošnjaković Marko
      8. - Vinarić Marko
      9. - Babić Ivan
     10. - Tomić Krešimir
     11. – Rokić Ivan
     12. – Sekulić Goran    

Prva 4  igraca u pojedinacnom natjecanju  i  4 prvoplasirana para bit ce prigodno nagrađena nagradama i medaljama od strane organizatora turnira – obrta SPORT  DOMI.  Medaljom će biti nagrađen i pobjednik utješnog razigravanja  3-plasiranih iz skupina.

Svi  mećevi se igraju na  3 dobivena seta.
U razigravanju po skupinama sude sami igrači, a sudi onaj igrač koji je izgubio prethodnu partiju.
Plasman u skupinama određuje se brojem osvojenih bodova.
Ako dva ili više igrača osvoje jednak broj bodova, plasman će se odrediti samo iz rezultata međusobnih susreta igrača sa jednakim brojem osvojenih bodova.

Svi igrači na turniru nastupaju  na vlastitu odgovornost.

Ovaj turnir za sada ima karakter neslužbenog pojedinačnog natjecanja  igrača  2. lige SLAST.

Prijava sudjelovanja na ovom turniru se može provoditi već od danas  ;

-   pozivom na telefone kod Domagoja Štetić – mob.  099-6987521
-   pozivom na telefon kod Krešimira Štetic -  mob. 091-883-7817
-   e-mailom na adrese ;   kresimir.stetic1@sb.t-com.hr     ili  kresimir.stetic@slavonski-brod.hr ,

U Slavonskom Brodu,  3. svibnja  2010.

“SPORT   DOMI”
                                                                   vl.  Domagoj  Štetić
                                                                      Vinogradska 2D
                                                                      Slavonski Brod

« Zadnja izmjena: Svibnja 03, 2010, 11:57:24 Travar » Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #1 : Svibnja 05, 2010, 14:37:29 »

Prijave su započete, u tijeku su i prioriteno pravo nastupa na ovom turniru će imati prvih 30 prijavljenih igrača ( prijaviti se moraju i imenovani nositelji i podnositelji skupina ).  Nemojte čekati zadnji trenutak za prijavu  ...........  postovanje
Evidentirano

Travar

« Odgovor #2 : Svibnja 13, 2010, 07:18:31 »

Prijave za ovaj zanimljivi turnir se privode kraju. Ostalo je još samo 5-6 mjesta, pa ako još netko želi nastupiti neka požuri sa prijavom i rezervacijom nastupa na turniru.
Za sada ima prijavljeno sigurnih 6 grupa sa po 4 igrača. Vidimo se u nedjelju .......... 
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #3 : Svibnja 13, 2010, 22:56:13 »

jel se mogu i ja prijaviti???....  Grin  Cheesy  Wink
Evidentirano
(((Lee)))
*
Klub: STK Zuber Višnjevac

« Odgovor #4 : Svibnja 15, 2010, 21:45:35 »

Poznata imena Liović Željko i Mato Rečić.

Čestitam!
 blabla
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Svibnja 16, 2010, 15:54:18 »

Uzorna organizacija u lijepom ambijentu nove dvorane  wellcome
Rezultate će objaviti Travar ,a kako će on staviti samo nositelje odličja da obavijestim svekoliki puk da sam ja zauzeo odlično 26 mjesto sram redom su me napljuskali Jularić,Soltoković i Sekulić reket kk boxing sick
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Svibnja 16, 2010, 22:53:39 »

Hvala Mati na lijepim riječima o današnjem vrlo zanimljivom turniru i dvorani SPORT DOMI.

A kako je sve prošlo i kakav je konačni plasman svih sudionika na dugo željenom i očekivanom turniru  TOP IGRAČ 2. LIGE "SLAST" čitajte u nastavku ;

Na turnir se odazvalo 19 igrača  koji su žrijebani u  4 skupine od po 5 igrača.

Pojedinačna  konkurencija  za  TOP IGRAČA  2.  LIGE ;

1. mjesto - Vinko Martić  ( danas izvrstan, do 1. mjesta došao bez iti jednog izgubljenog seta )  TOP  IGRAČ  2. LIGE ZA 2010. GODINU

Čestitke Vinku na potvrđivanju rejtinga najuspješnijeg  igrača 2. Lige za ovu sezonu !

2.  - Soltoković Tihomir ( današnje iznenađenje, pružio izvrsnu igru do finala )

Nažalost fotografija ima grešku i ne može se objaviti, ali se Tihomir vidi u paru sa Jularićem.

Dva 3. mjesta -  Dioba između Tomakić Vinka i Štivić Josipa

5-8 mjesto - Sekulić Goran, Pavić Goran, Vinarić Marko i Hrnić Toni

9. mjesto - Jularić Ivan - ujedno pobjednik utješnog natjecanja 3. plasiranih iz grupa i osvajač utješne zlatne medalje nakon pobjede u finalnoj partiji sa Tomić Krešimirom,

10. mjesto - Tomić Krešimir 

11.-12. mjesto -  Prša Milan, Busija Renato

13.-16. mjesto – Šef Miljenko, Rečić Mato, Lemajić Nenad, Brzić Nikola

Mato je veliko iznenađenje turnira !

17.-19. mjesto – Tambur Nenad, Čorluka Josip, Mršić Danijel

IGRA  PAROVA

1. mjesto – nakon odličnih igri  par  Soltoković Tihomir-Jularić Ivan

2. mjesto – danas odlični par  Štivić Josip-Tambur Nenad – posustali tek u finalu

Dva  3. mjesta – parovi  Martić Vinko-Tomakić Vinko  i  Sekulić Goran-Busija Renato

Goran je danas bio izuzetno raspoložen i dobar !!  Čestitke !

5. mjesto – par Rečić Mato-Vinarić Marko  ( Mati danas jednostavno ništa nije išlo )

6. mjesto –Pavić Goran – Tomić Krešimir

7. mjesto – Šef Miljenko – Prša Milan

8. mjesto – Čorluka Josip – Hrnić Toni

Na kraju ovog izvješća  svim sudionicima turnira čestitke na fer i sportskoj borbi, te zahvala za odaziv i sudjelovanje.

Evidentirano

Travar

« Odgovor #7 : Svibnja 16, 2010, 22:56:34 »

Imam problema sa objavom fotografija ( prevelika rezolucija ) pa ih objavljujem pod izbornikom TOP IGRAČ SLAST-a na web stranici www.liga-slast.hr . Otvorite glavnu stranicu ..... ili kliknite na ovaj link   http://www.liga-slast.hr/O__NAMA____/TOP_IGRAC/Izvjesce_TOP_IGRAC_2._LIGE_SLAST.doc
« Zadnja izmjena: Svibnja 17, 2010, 00:17:31 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #8 : Svibnja 16, 2010, 23:49:42 »

Ipak evo slika ....

* Fotografija108.jpg (175.18 KB, 589x442 - (hitova: 391 ).)

* Fotografija110.jpg (176.23 KB, 589x442 - (hitova: 372 ).)

* Fotografija112.jpg (216.99 KB, 691x518 - (hitova: 350 ).)
Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Svibnja 16, 2010, 23:51:35 »

Još ....

* Fotografija118.jpg (167.68 KB, 599x449 - (hitova: 381 ).)

* Fotografija116.jpg (159.67 KB, 589x442 - (hitova: 340 ).)

* Jularic.jpg (157.48 KB, 589x442 - (hitova: 334 ).)
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Svibnja 17, 2010, 10:25:30 »

Sve je bilo uglavnom OK jedino mi nije jasno zašto je tako mali odaziv gradskih momaka.
Čestitke svima koji su bili tamo i lavovski se borili  borba raketar predaja, a posebno Vinku T.  Grin....prikolica je pomogla u odvoženju svih nagrada  Evil
I na kraju..što reći, janjetina je bila....mmmmm...pravo ukusna  dijete srece, a bilo je i prolivenog piva...ups...
Evidentirano
Travar

« Odgovor #11 : Svibnja 17, 2010, 10:43:39 »

Prvi puta kada ti budeš domaćin turnira sigurno će biti i vruće janjetine. dijete srece lol  To bi bilo uglavnom OK.
A što se tiče gradskih momaka, po mojem saznanju imali su previše svatova, krizmi i drugih prigodnih proslava.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Svibnja 17, 2010, 15:38:15 »

Zar ja da ti budem konkurencija u poslu...nema smisla...mada..dao si mi sad ideju  Evil
Evidentirano
Travar

« Odgovor #13 : Svibnja 17, 2010, 23:33:50 »

Ufff, sada si me zabrinuo jer imaš ideju !  I to je nešto, a kada još imaš i rogove onda je opako ! No međutim tu je   Angel Angel Angel Angel leti
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #14 : Svibnja 17, 2010, 23:38:03 »

Citat: Travar
Mato je veliko iznenađenje turnira ! ( Mati danas jednostavno ništa nije išlo )

Vidim Travar se ne može načuditi ,kao da sam ja...kako se ono zove onaj bivši igrač?Sjetio sam se ...SeKRETEN  lol
Već  sam napisao da su me dečki lijepo napljuskali  boxing kk tuku jbt kao haubice  raketar izbijaju reket iz ruke polupan Ivan i Tiho mladi,nabrijani ,a moj prika Goran može valjda igrati 16 mečeva u 5 setova da se ne oznoji dobro
Sve čestitke svoj trojici  pehar i naravno osvajačima medalja !
Ja sam ponosno ostao do kraja ,zapljeskao pobjednicima i otišao....nisam se nakon poraza ražalostio i ljutio na gluposti.
Stoički sam otrpio izvrgavanje ruglu i sprdnji od strane Gigija i Bere  rofl jer Gigi je došao gledati  samo polufinale vjerujući da ću ja biti tamo no zajebao sam ga  srednjaci baeh

Citat: ReBus
jedino mi nije jasno zašto je tako mali odaziv gradskih momaka.

To ti je realnost,nema tu čuđenja....ovi ljudi se većinom odazivaju na turnire i još par koji su stvarno bili spriječeni kao Stjepan koji je LUTAO Europom i pregovarao o ulasku u EU Tongue,tomas,Ivan Dikanović,Roki,Šiki i Željo Liović
Od ostalih ne vidim ja baš puno koji su tako agilni i idu po turnirima.

Anegdota za Stjepana s jednog meča parova...
Vinko Martić i Vinko Tomakić su bili par.Na jednu loše odigranu lopticu Tomakić vikne :
"Idi Vinko u Q...c" Martić ga pogleda i ovaj odmah kaže :
"Ne ti nego ja ...Vinko"  lol
Potom ulazi Travar kako vrhovni sudac i dodjeljuje Tomakiću žuti karton uz riječi:
"Žuti je zato što si sebe stjerao u Huh??,da si Martića bio bi crveni"  biti ce dobro
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!