SLAST
Travnja 17, 2026, 01:20:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 3 [4]
  Ispis  
Autor Tema: 6. turnir (27.03.2011.)  (Posjeta: 13591 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #45 : Oujka 29, 2011, 13:36:14 »

Evo upravo se vraćam sa hitno sazvane sjednice nacionalnog vijeća  STK Budainka, glede najnovijih događanja u svezi zadnjeg kola 4.lige.
Na žučnoj i burnoj sjednici donesen je zaključak da moj post nije službeni stav STK Budainke nego moj osobni (iza kojega i sada stojim), i kao takav ne prestavlja službeni dokument kluba.
Stegovna komisija odredila mi je jednomjesečnu suspenziju istupanja u javnosti (osim ovoga posta), novačanu kaznu od 1000,00 kn koja se može preinačiti u materijalnu (kobasica, sir, šunka, rakija) i obvezu igranja s Ox travom na bekendu do kraja sezone kako treće lige tako i Lige Slast.
Za sve ostale detalje obratite se glasnogovorniku kluba.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #46 : Oujka 29, 2011, 13:41:51 »

lol    lol    rofl    rofl    dobro
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #47 : Oujka 29, 2011, 13:48:13 »

lol lol lol volio bih znati tko i kada će pojesti svu tu silnu (kobasicu , šunku, sir)....mogao bih se i ja "slučajno" naći u blizini. rofl pice
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #48 : Oujka 30, 2011, 08:13:21 »

Citat: Bera11
moj post nije službeni stav STK Budainke nego moj osobni (iza kojega i sada stojim), i kao takav ne prestavlja službeni dokument kluba.

Pa niste se trebali sastajati zbog toga  Wink mislim da svi iznosimo svoje pojedinačne stavove...osim ako se baš ne navede da pišemo i u ime drugih.
Bilježim se na spisak za domjenak sa šunkom  Tongue
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #49 : Travnja 15, 2011, 20:36:08 »

Pozdrav Brko.  postovanje Rješenje je da protutnjite 3 ligom i uđete u 2 HL koja se igra subotom  dobro

i

Prvo je bila kokoš, to je jasno. Ako je Bog stvorio svijet, onda je zacijelo stvorio kokoš, jer je kokoš stvorenje, živo biće, a Bog je Bog života, tj živih, a ne mrtvih ili jaja  Grin.
"..i stvori ih svakog prema svojioj vrsti..."  Angel

Čudno, kako se ljudi često pitaju što je bilo prije kokoš ili jaje, a odgovor je tako jasan.  Cheesy

Inače, što kažete, hoćemo li svladat rivale za treću ligu ili će nas namazat?  Afro
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #50 : Travnja 15, 2011, 21:44:20 »

Pozdrav Brko

Iako mnogi, po mom mišljenju, precjenuju Sirač, i misle da će to biti uvjerljiva pobjeda Sirača, ja vjerujem u Požegu, i mislim da itekako će biti napeto. Držim vam fige, tipujem na Požegu 4:3

* inače, jaje nije mrtvo, ono je itekako živo, vidjeli mi to ili ne  Wink
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #51 : Travnja 15, 2011, 23:39:31 »

Požežani držim vam fige, navijam za vas i vjerujem u vaš uspjeh. Sa Siračom će vam biti sigurno teško, ali jednako tako bi moglo biti u finalnom meču kvalifikacija ( po meni između vas i veoma jake i iskusne ekipe Pitomače - neka mi dečki iz Bogićevaca oproste ako griješim ). Ali ako i izgubite u finalu ostaje vam meč sa predzadnjom ekipom 3. HL i dobre šanse za konačni uspjeh za ulazak u 3. HL. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #52 : Travnja 16, 2011, 01:08:11 »

Neću se petljati u teoriju jaja, nego poželjeti mojim Požežanima svu sreću u kvalifikacijama! Vjerujem da ćete uspjeti! Wink
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #53 : Travnja 16, 2011, 14:27:43 »

Tako je Domacc ...pustimo jaja na miru  Wink
Brkice...pamet u glavu i mirna ruka i eto vas pred  ciljem ! SRETNO!

A kad se igra?
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!