SLAST
Travnja 16, 2026, 08:07:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 7. Novogodišnji stolnoteniski turnir "STARO PETROVO SELO 2012."  (Posjeta: 9120 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Prosinca 12, 2011, 15:03:40 »

RASPIS I PROPOZICIJE
7. NOVOGODIŠNJEG STOLNOTENISKOG TURNIRA
„STARO PETROVO SELO 2012“

1. ORGANIZATOR  turnira je STK „GODINJAK“ iz Godinjaka.

2. MJESTO I VRIJEME održavanja turnira: Turnir će se održati u školsko-sportskoj dvorani
       Osnovne škole „I.G.Kovačić“ u Starom Petrovom Selu, dana 8.siječnja 2012. god. s početkom u 10 sati.

3. DISCIPLINE I KATEGORIJE: natjecanje će se održati u pojedinačnoj konkurenciji
               Kategorije natjecatelja:       1/ seniori     ( 18-39 god. )
                                                     2/ veterani   ( 40-49 god. )
                                                     3/ veterani   ( 50-59 god. )
                                                     4/ veterani   ( 60 i više god. )
                                                     5/ SUPER KUP  ( pobjednici iz svake kategorije )

4. NAČIN IGRANJA: natjecatelji će biti razvrstani u skupine od 3 do 5 natjecatelja gdje će igrati svatko sa svakim na tri dobivena seta. Dva prvoplasirana natjecatelja u skupini nastavljaju natjecanje  K.O. sustavom .

5. KOTIZACIJA iznosi 80 Kn ili 10 EU  u što je uključen švedski stol, večera i piće.

6. PRIJAVE za turnir trebaju najkasnije stići do 5 siječnja 2012. / četvrtak / (najkasnije pola sata prije turnira) a trebaju sačinjavati: ime,prezime,godinu rođenja, liga u kojoj igra i mjesto. Prijave dostavljati na sljedeće brojeve  telefona:
                                                                          Kućni-035387-660  
                                                                          mob.0919772048- Vlado Volf (tajnik )                                                                                    
                                                                          mob:0911657466 - Josip Terzić ( predsjednik)
                                                                          Email: volf.vlado@yahoo.com

7. ŽDRIJEB I NOSITELJI SKUPINA bit će određeni po primitku prijava sudionika, vodeći računa o plasmanu na prošlogodišnjem turniru.

8. NAGRADE: u pojedinačnoj konkurenciji za svaku kategoriju pehari za tri prvoplasirana  natjecatelja. Nagrada za najstarijeg natjecatelja.

9. NATJECANJE će voditi turnirski odbor na čelu sa vrhovnim sucem gosp. Tomislavom Brnčićem.

10. NATJECATELJI/CE nastupaju na vlastitu odgovornost pa im preporučujemo da prethodno obave liječnički pregled.

11. ORGANIZATOR zadržava pravo izmjene propozicija.

Organizacijski odbor
                                                                                                              STK „Godinjak“

« Zadnja izmjena: Prosinca 12, 2011, 15:05:26 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 12, 2011, 15:11:12 »

Gdje su parovi? Evil
« Zadnja izmjena: Prosinca 12, 2011, 15:13:56 Bera11 » Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Prosinca 12, 2011, 15:20:23 »

To ne znam,  nemam pojma samo sam copy/paste raspisa i propozicija stavio ovdje na zamolbu Josipa Terzića.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #3 : Prosinca 12, 2011, 22:11:07 »

Bilo bi super kada bi bilo parova, ali evo novina, superkup.
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Prosinca 12, 2011, 23:10:38 »

Da, superkup. Bit će zanimljivo pogledati meč na kraju Sefo vs. Igor Tomić, očekujem krajnje napet meč.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Prosinca 12, 2011, 23:55:45 »

Ja ocekujem Gigsona u finalu. Bera, od tebe ocekujem korak naprijed, polufinale, finale. Akan ce ispasti ako naleti na bishopa Smiley
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Prosinca 13, 2011, 05:40:42 »

Citat:
11. ORGANIZATOR zadržava pravo izmjene propozicija.

Daleko je još do turnira,možda se organizatori ipak predomisle glede parova.

Koliko sam skužio iz razgovora  s dečkima u nedjelju,jako puno mjesta im zauzima ovaj stol iz Švedske  Wink  te smanjuje sam prostor za igru  Table Tennis

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #7 : Prosinca 13, 2011, 08:18:49 »

Ovo je samo konstruktivna kritika vezana za novu organizaciju. Na taj turnir idem već 5-6 godina za redom i mogu reći da je organizacija vrhunska, hrana također. Velik broj natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske i inozemstva čini ovaj turnir specifičnim. Da ne bi bilo zabune da imam nešto protiv turnira. Samo iznosim svoje mišljenje. I ne bi trebali ništa mijenjati ako je već tako odlučeno. Bojim se da u 4 kategorije neće biti velik broj natjecatelja pa će se turnir razvodniti. A kada budu sve grupe gotove onda ćemo svi ostali čekati 4 igrača za super kup, a čobanac miriše u hodniku...Nema druge nego osvojiti turnir u svojoj kategoriji, ovaj puta idem u onu od 40-50, a jesam ostario...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Prosinca 22, 2011, 22:12:22 »

Na profilu STK "Godinjak" na Facebooku Josip Terzić prije 2 minute objavio da će se, zbog velikog interesa, na turniru igrati i kategorija PAROVI.  pice
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Prosinca 28, 2011, 15:36:06 »

Propozicije turnira objavljene su i na web stranicama HSTS-a i SOKAZ-a tako da će Staro Petrovo Selo taj dan biti  Table Tennis  centar Hrvatske.  wellcome dobro
« Zadnja izmjena: Prosinca 28, 2011, 15:36:49 stjepan » Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Sijenja 05, 2012, 22:35:57 »

Nitko ne pise tko sve dolazi, kakva su ocekivanja, prijetnje, pozdravi... Zadnji put je bilo snjezno vrijeme, sto se tice puta SPS-SB, nadam se da ce ove godine biti toplo, i bez poledice. Sretno svima
Pazi Mata kada budes kupovao coca-colu, i da nesto ne zaboravis...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Sijenja 09, 2012, 09:21:34 »

Pozdrav svima...nakon turbulentnog dana i iscrpljućih partija sinoć me svladao umor i grčevi u nogama pa nisam stigao napisati kratak osvrt
na jučerašnji dan.
Sastav 4M je sretno stigao i na turnir i s turnira.
Jutro je kod mene osvanulo sa kišom ali i idejom o novom projektu.
Kupim Rosija i krećem po Beru kojemu onda predlažem potpisivanje ugovora za STK IMIA za slijedeću sezonu. Wink
On objeručke prihvaća,ali uz uvjet da "sredim" i Gigija.OK...ništa lakše.
Kod Glogovice kupimo i našeg Miroslava i kreću pregovori.
Nakon dugotrajnih i iscrpljujućih pregovora i Gigi potpisuje kao svojedobno Ivica Olić za Dinamo.....gepek sistem!  kk

Turnir je bio jak s manje -više očekivanim pobjednicima

Do 39 godina:

1.Horvat Ivan 2.Jurinić Matej  3.Slota Tamara  4. Jurković Miroslav

Ivan Horvat se pokazao prejakim za konkurenciju,Gigi je naletio na njega u polufinalu.  raketar raketar

Od "mojih" igrača Rosi je prošao grupu kao drugi iako je sa Šakićem igrao 5 setova i lako je mogao biti i prvi.U 5 setu je imao 9:9 i servis.No Dejan je to rutinski odradio.
Rosi je odmah potom morao na "našeg" Gigija  i tu mu je bio kraj.  doh
Dečko iz moje Župe Vukovarac Bernard je igrao lijepo,ali je također u ranoj fazi naletio na Horvata i tu je zapeo.

Do 49 godina:

1.Milošević  2.Jumić  3.Jergić  4.Mulalić

Ispričavam se ako sam pogriješio s prezimenima.
Bera je prošao grupu na setove jer je izgubio od Jumića,a dobio Darka koji je dobio Jumića ali ispao zbog najlošijeg skora.
Berino oduševljenje prvim mjestom u grupi naglo je splasnulo pogledom na daljnji ždrijeb gdje ga je odmah dočekao kasniji pobjednik Milošević.
Jumić se kao drugi probio do finala dok je Darko dogurao samnom do kafića.

Ja sam očekivano "tijesno"   Grin ispao iz grupe.Izgubio sam od momka iz Sarajeva 1:3 (Đono).Kod 1:1 sam skužio da čovjek igra s travom i počeo sam o tome razmišljati.Do tada sam igrao pristojno  sram
Od Robija sam očekivano izgubio i pobjedio Udovičić Đuru koji je ne znam odakle,ali moguće iz BiH.
U našoj grupi je bila neizvjesna borba u 5 setova i nekoliko fixeva u meču Klobučar-Đono gdje je Robi na kraju dobio i završio kao prvi u grupi.
To mu je donijelo susret s drugim Sarajlijom (Mulalić) koji je dobio 3:1,ali također u 3 fixa.

Do 60 godina

1.Petrescu (RUM) 2. Tomić Ilija 3. Perković

Ovdje nisam siguran da li je ovako jer sam najmanje pratio,ali znam da je čovjek iz Rumunjske bio prvak.

Preko 60 godina

1.Brnčić  2. Ahmetović.............

Znam da je Tomica osvojio sve bez izgubljenog seta iako se žalio na sve moguće i nemogfuće boleštine.

Parovi:

1.Klobučar-Mujić  2.Milošević-Ilić 3.Beraković-Jurković 4.Mulalić-Đono

Rosi i ja smo ispali od para Španović/Jelančić.Nakon ždrijeba sam pomislio  da ćemo biti pometeni,ali dali smo sve od sebe poveli 2:0 i 5:2 u 3 setu.I onda ja fulam servis i Rosi dva zicera  i jebiga.
Bera i Gigi su "iskrvarili" za medalju i 3 mjesto.
Nizali su brojne jake parove,među ostalima i Horvat-Jumić 3:1 u četvrtfinalu.
U polufinalu drama s parom iz Srbije Milošević-Ilić
Prvi set gube na razliku,zatim dobivaju dva seta na razliku,ali oba sa mrmkom tj mrežicom.
No kako je loptica okrugla 4 set gube na isti način,da bi u 5 setu gubili 3:7 i 4:8 i ponovno se dovukli do fixa,ali to je bilo sve.
U meču za 3 mjesto su dobili Sarajlije Đono-Mulalić 3:1 i ipak se okitili medaljama.  dobro

Kako na turniru nije bilo utješnog dijela ja sam se "tješio" igrajući prijateljske mečeve ,a najviše sa Nožinom...dogurali smo valjda do 9:9 (u setovima)i onda su nas potjerali
Rosi je igrao još i više...svjedoci kažu da su Rosi i Vjeko tukli puna 3 sata u ćošku dvorane,a vidio sam da je Rosi prije toga igrao i sa Mršićem i Jularićem.

Sve u svemu odličan dan i turnir...."kafić uzdravlje" je radio punom parom,švedski stol oko podne i Čobanac za večeru uz svirače i piće.

Ocjena 5!!!  amen
« Zadnja izmjena: Sijenja 09, 2012, 09:23:57 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Sijenja 09, 2012, 10:40:43 »

Iako sam "ukratko" opisao jučerašnja događanja,nadam se da će se negdje moći pročitati i svi rezultati turnira od strane organizatora.
Ako čitaju ovo ,a možda nisu "snalažljivi" objaviti na forumu neka slobodno pošalju e-mailom bilo kome od moderatora rezultate i slike da ih objavimo.
Ja na žalost nisam napravio ni jedan snimak,ali sam vidio da su domaćini to sve uredno slikali i snimali.

Zaboravio sam naglasiti hvale vrijednu pobjedu Mateja Jurinaći nad Boletom (Mujić,Doboj)
Bole je vodio 2:0 u setovima.Drugi set dobio 11:0 (tako sam čuo),ali se Matej vratio i okrenuo meč u svoju korist.
Od forumaša mislim da je Cik prošao grupu,ali je zapeo u ranoj fazi,kao i u parovima s Lauterom gdje su ispali u 1/4 finalu od finalista Milošević/Ilić
Od SLAST-ovaca je još Stjepko Hinek prošao grupu,ali na žalost ne znam kad je zapeo tj u kojoj fazi i od koga.
Ostali "naši" su se proslavili kao i ja sam tj "tijesnim" ispadanjem u grupnoj fazi  Grin
Nožina,Martić,Liović,Jularić,Brzić,Mršić,Prle....nadam se da nisam nekog ispustio  nemam pojma

Sve u svemu lijep i kvalitetan turnir uz odličnu organizaciju domaćina STK Godinjak koji su uz svesrdnu pomoć kolega iz Strmca  sve to priveli kraju s druženjem u domu i pratnju svirača.  dobro klanjanje klanjanje
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #13 : Sijenja 09, 2012, 12:16:21 »

Čestitke organizarorima na trudu i zalaganju. Turnir je bio strašno jak posebno u dijelu do 39 godina gdje je bilo čak 32 natjecatelja/ice. Igrači praktički iz cijele Evrope a i šire: Slovačka, Srbija, BiH...cijele Hrvatske: Zagreb, Osijek, Novska, Brod,Gradiška, Belišće, Sisak...
Od početka borba za prolazak grupe pa nadalje. Kod nas u grupi odmah borba za prolazak. Darko, Jumić i ja borili smo se do zadnjeg seta za prolazak.  Nakon prebrojavanja setova ja sam bio prvi, Jumić drugi i Darko treći. I onda hladan tuš nakon objave ždrijeba Ja na Miloševića koji je isto tako bio pobjednik grupe. Na drugoj strani ždrijeba Jumić je kao drugoplasirani čekao jedno predkolo od dva drugoplasirana u grupama za prolazak u polufinale. To je po meni jedini kisk u ždrijebu. Trojici drugoplasiranih u grupama otvoren je put u polufinale dok su druga dva pobjednika grupa igrala u četvrtfinalu.
Miloševiću je  Jergić jedini pružio pravi otpor, Igrali su 5 setova, 11-8 za Miloševića u petom, dok smo se mi drugi  uglavnom čudili servama.
U parovima strašna borba za medalju. Gigi i ja smo morali iskrvariti za medalju. u četvrtfinalu pobjeda od 3-1 protiv Horvata i Jumića koji su nas pobijedili u pojedinačnom dijelu i onda triler u polufnalu protiv Miloševića i Ilića. u pravilu su pardoni odlučivali pobjednika setova da bi u petom gubili 8-4, stigli i poveli 10-9 ali to je bilo to. I onda za treće mjesto teška borba protiv sarajevskog dvojca Đono- Mulalić koja je ujedno bila i posljednja borba na turniru jer su sve druge bile gotove...3-1 pobjeda i bronca je tu. Nakon toga čobanac.
Mislim da je ovaj format turnira dobar i ne treba ga mijenjati. 4 starosne grupe i parovi i to je to. Jedino da se još uvede pehar i medalje za 4 mjesto, da se ne igra meč za treće mjesto. Primjer od jučer: Mulalić iz Sarajeva bio je 4 u pojedinačnom dijelu i 4 u parovima i nije osvojio ništa a igrao je isti broj mečeva kao i pobjednik turnira.
Evidentirano
cik

« Odgovor #14 : Sijenja 09, 2012, 12:22:53 »

Malo slika za dočarati ugođaj.

Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!