SLAST
Lipnja 06, 2026, 06:52:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  
Autor Tema: Odluke disciplinske komisije - 24.2.2012.  (Posjeta: 12733 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #30 : Veljae 28, 2012, 18:51:35 »

Poslije toga jednostavno nije bilo izbora, Krešo je tražio 1. godinu kazne ili isključenje a mi ostali nismo bili za to,pošto se kazna morala izreći uspjeli smo se dogovoriti na 6. mjeseci.

Malo čudnovate tvrdnje. Kako nije bilo izbora ? Bile su dvije opcije: kazniti i ne kazniti, izbora je dakle bilo i vi ste izabrali. Ili je naređeno da se mora kazniti pa onda "nije bilo izbora".

Zašto se kazna morala izreći ? Mogli ste je i neizreći i dobro. Ali "niste imali izbora".
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #31 : Veljae 28, 2012, 19:51:45 »

Citat:
Isprika svima na podužem postu, ali dosta toga sam htio reći na saslušanju, ali nije baš išlo.

Mislim da se nemate sto ispricavati, koga ne zanima, nek ne cita, i zavrsena prica !

Danas sam bio na faksu, i uspio sam u pauzi nesto napisati, htio sam odgovoriti na Stjepkov post i ono oko Rebusa, no Rebus se ispricao za ono sto je rekao, jer smatram da si on kao stariji, iskusniji to nije smio dopustiti, jer ce se onda teziste baciti na njegovu izgovorenu rijec, a nece na uzrocnika svega toga, ponasanje Domagoja. Zato ga potpuno razumijem, i opravdavam, iako bih volio da to nije rekao. Mislim da bi skoro svi tako odreagirali da ti ides pruziti ruku na kraju meca, a dobijes kao odgovor da ti protivnik okrene leda, i u čučnju se naguzi (to pisem sto sam cuo, ali sigurno postoje svjedoci), kako bi Mata rekao, ako mene lažu, onda i ja lažem vas. No, NIKAKO se ne mogu tolerirati (zaboraviti) fizicki nasrtaji ! Oprostit se moze sve... tko to zeli.
Primio sam par poruka danas, uglavnom, vecina je odusevljena nekim postovima. Ako smijem napisati, meni se jako svida post od Stjepka, jer je izrazito realan, korektan, iskren, i to je ono sto je potrebno, no i ostali postovi su realni, samo ovisi tko o cemu pise, i iz kojeg kuta. Neki se boje napisati izraziti svoje misljenje da ne bi bili sankcionirani. Njima porucujem da takvim stavom se nista ne postize (to je samo moj stav). Da su svi takvi, davno bi puno toga propalo. Treba se boriti za poštenje i pravednost/pravdu. Da je ne znam kakav stolni tenis (Super liga) da mi se zabrani da necu moci igrati, ako kazem sto mislim, ma hebes takav sport, stolni tenis, i sve u tome, i oko toga. Slazem da se gosp. Kreso ima zasluge za LS, i to nitko nece osporiti, i moze se reci samo BRAVO, no kao sto sam vec rekao, za obicno pruzanje ruku je vec prekasno jer je previse ruznoga napravljeno. Necu iznositi prljavo rublje. Necu, ne zelim, niti trebam suditi javno nikomu, ali previse zlocestoce je tu upleteno da bi to tek samo tako teklo dalje kao da nista nije ni bilo. Nismo svi sveci, niti to itko ocekuje, ima nas boljih i losijih, ali neka granica ipak postoji ! Jedino kada bi bilo istinski, onda mislim da vecina moze oprostiti puno losega sto je napravljeno. Nije se digla frka i galama zbog disciplinskog zapisnika, nego je to samo kap koja je prelila casu. Nikako se ne slazem sa tvrdnjom da treba postivati pravilnik do skupstine u 8. mjesecu, jer je to bedastoća. Ta skupština u 8 mj. što bude, govorim sada u ime puno ljudi sa kojima sam pricao, a to je da vrijeme odrzavanja skupstine je uzasno, vecine nema tada... Vec sam par puta cuo, da ce se ove godine traziti da u 6 mj. se odrzi skupstina, ako uopce dode do toga.  Smatram da uopce nije bitno kako se liga zove, uvijek se moze osnovati neka liga sa boljim nacelima, sa ljudima koji to vole i koji razumiju gdje su problemi odnosno trebali bi doci ljudi koji ce slusati istinsku vecinu, a ne da se postave vlastiti ljudi, a da ostalima konstantno vadi mast kroz pravilnike i sve ostalo. Vrijeme je skupo. I nikome nije u interesu trositi svoje vlastito vrijeme na ovo sada... 
Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #32 : Veljae 28, 2012, 20:51:52 »

Evo da i ja napišem par riječi:
Krenuti ću od fizičkog nasrtaja gospodina Štetića na mene u dvorani Mali Pariz za vrijeme jednog turnira, a psovke su bile tako sočne da ih se još uvjek dobro sjećam.Prava je sreća što sam ja izuzetno mirna i tolerantna osoba pa sam prešao preko svega odnosno odgojen sam tako da se nebih nikad fizički obračunavao sa starijom osobom a kamoli se spustio na njegov nivo.I to sve zbog toga što sam napisao na forumu da u onom podrumu nema uvjeta za igranje stolnog tenisa a to tvrdim i danas, bila je čak i prijetnja sudskom tužbom lol lol
I mi dopuštamo da nam takve osobe pišu pravilnike i sankcioniraju čestite i poštene ljude koji se samo žele zabaviti i igrati stolni tenis...da nije žalosno bilo bi smiješno!
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
zg
Brisač Postova

« Odgovor #33 : Veljae 28, 2012, 21:31:58 »

Pokazao sam jednoj osobi (pravnik), koja nema veze sa stolnim tenisom, da pogleda disciplinski pravilnik, kazu da toga nema nigdje, ima u nekim zemljama koje su zaostale... Da sada ne pišem sve, i riječi koje je rekao, pokušat ću sve svesti na dvije riječi ŽIVI UŽAS ! A taj pravilnik kada bih poslao u SOKAZ, čelnicima sokaza, i ljubiteljima stolnoog tenisa da prokomentiraju, svi znate kakvi bi komentari bili !!! I dobro je što to neću napraviti. Ne želim širiti "brodsku" sramotu... A da pošaljem to u hsts da i oni preuzmu takav pravilnik !  Laugh Da mi netko plati, ne bih nikada pristao igrati pod tim uvjetima, a tko voli nek izvoli !
« Zadnja izmjena: Veljae 28, 2012, 21:32:49 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #34 : Veljae 28, 2012, 22:42:01 »

Citat:
kako bi Mata rekao, ako mene lažu, onda i ja lažem vas

A karta je kurva
 izvin'te me sto psujem
 jer ja samo pricam onako kako cujem
i ako su lagali mene i ja lazem vas

To je pjesma tj citat iz pjesme....

Citat:
Isprika svima na podužem postu, ali dosta toga sam htio reći na saslušanju, ali nije baš išlo.

Ma uopće nije bilo "poduže" još da nam nisi zakomplicirao skidanje ona dva dokumenta bilo bi OK.
Što ga brate zakamuflira,pa ako ne možeš okačiti pdf pošalji nekome od nas s plavim zvjezdicama.

Nisam gledao ni "Larin izbor" koliko se štiva nakupilo

Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #35 : Veljae 28, 2012, 23:16:36 »

Pozdrav. Čuo sam se sa Vedranom, on nije neki ljubitelj pisanja po forumima (općenito), pa da skrati nepotrebno registriranje, stavit cu ovdje (copy-paste) njegov komentar. Dok budete to čitali, htio bih još nadodati da sam nagovarao Vedrana da upozna Vjeku, Akana itd., jer sam vidio da ima potencijala, da mu trebaju i malo jači sparing partneri, pa u konačnici i drugačija atmosfera. Isto tako, dolazio sam par puta u Sport Domi, i trenirao Domagoja, i Vedrana... Tako da sam ga jednom prilikom nagovorio da ode u druge klubove... Ispostavilo se na kraju, da je zbog toga dobio po "ušima ", pa i da je krivo napravio što me poslušao ... Znači, nije imao nikakve loše namjere što je otišao koji put sa suigračem u drugi klub, nego samo napredak i druženje, te upoznavanje različitih igrača ! Onaj tko je imao priliku bolje upoznati Zorka, može vidjeti da se ispod velikog borca i ljubitelja sporta (tenis, stolni tenis, košarka, squash) leži jedna izrazito poštena, korektna, zanimljiva i dobra osoba. Ne bi ni mrava zgazio. Rekao bih; pravi prijatelj. Tako da, Zorka će svaki klub prihvatiti zbog navedenih osobina (igračka sposobnost je u ovom slučaju bitna, ali i relevantna) jer nije sve u prebacivanju stolnoteniske loptice. Podvinje nikad nikog nije istjeralo, prijetilo se, vrijeđalo, dapače svi koji su došli, igrali su, dok je vodstvo Poštara I Malog Pariza čekalo (a oni plaćaju sve, od grijanja, dvorane, pića...), i uz sve to, svi su uvijek bili dobrodošli. Zbog toga ih ljudi cijene ! Bravo dečki

CITAT:

Ponukan ovim događanjima osjećam potrebu sročit par(malo više) rečenica o ovom svemu.Da krenem od dana kada sam slučajno zakoračio u Sport Domi na nagovor prijatelja Marija Abramovića,s kojim sam do tad igrao samo nogomet i košarku.Ideja mi se činila zanimljiva jer svaki sport volim igrat i natjecati se.Pošto volim tenis i igram ga često, mislio sam da ću brzo savladati i stolni, smatrao sam da je sličnost velika, međutim prevario sam se u prvom doticaju s reketom. Nakon par puta dolaženja, mic po mic sam hvatao konce svih tih silnih guma,redovito gubio partije ali napredak se vidio.Tada sam se prvi puta upoznao sa Krešom koji me tada priključio u ekipu Sport Domi,i kojemu sam jako zahvalan na tome,zbližio se sa cijelom obitelji,družio,provodio popodneva nakon posla za stolovima Sponeta Smiley.Upoznao sam cijelu ekipu i vođu Domagoja(kojeg sam u biti znao od prije iz grada).Da ne dužim priču,to zadovoljstvo i mečevi su se pretvorili u samu dramu i neugodnosti koje smo imali kao ekipa pogotovo na gostovanjima.Kako sam i sam živčenjak i nekad znam podosta plitko reagirati i pričati sam sa sobom tijekom meča(hvala protivnicima što mi to nisu uzimali za zlo),ipak se znam sportski odnosit i čestitati boljemu,ovaj primjer me blago rečeno šokirao;u čudu sam gledao suigrače Marka i Gorana što se događa (da sam birao korektnije i bolje igrače u 2.slast ne bih izostavio njih dvojicu,momci koji su mi iznimno dragi i hvala igri slučaja što nas je spojila ). Slovili smo za omraženu ekipu di god smo se pojavili. Da odmah kažem drito kako mislim da bi me čača otresao glavom od zid da takvo šta radim za stolom, a kamoli da bi to podržavao braneči svoga sina.Naprotiv.Stolni tenis mi se svodio na dolaženje dolje u podrum i ostavljanje pozamašne svote novaca mjesečno jer nisam znao da se može igdje drugdje igrati dok nisam polako upoznao Vjeku,Akana,Darija,Đuku,Domca i polako otišao na druge "terene"a tada me nitko nije znao pozdravit od uvrijeđene strane.Evo samo jedna zanimljivost kad sam malo proširio vidike i bio pozvan na trening u Sibinj,poveo sa sobom meni drage ljude koji su još uvijek tada znali otić u SD,bio sam napadnut kako mogu odvodit ljude i terati mušterije iz lokala,kao jesam li ja normalan.Mogao bih stvarno jako puno "prljavog rublja" iznjeti sa naših utakmica ali sam siguran da se to pročulo i da svi znaju.Posebno bih pohvalio Stjepkov post.Ovo što se Busiji napravilo je krajnje nekorektno,čovjek koji toliko voli ovaj sport i koji doslovce uživa u svakoj sekundi igranja. Žalosno. Lijep pozdrav svima od Vedrana Smiley                     
« Zadnja izmjena: Veljae 28, 2012, 23:24:37 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #36 : Veljae 29, 2012, 00:11:15 »

Za one kojima je malo texta obavijest da sam ja stavio u privitak ove pdf datoteke u Rebusov post.
Prvo sam greškom stavio u onaj kratki.
Pišem ovo jer kod tih postova dolje piše da sam ja "uređivao" postove,ali nisam ništa  ni dodao niti oduzeo.

Vezano za temu nemam više što dodati ni oduzeti,puno toga je rečeno tj napisano.

I kako pjeva moj prijatelj Škoro " dok život juri ja ću lagano"  postovanje ,a ionako nisam ni dršku zalijepio ...
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #37 : Veljae 29, 2012, 13:08:50 »

Bojim se da bi moglo doći do razvodnjavanja teme i da se dogodi ono"tresla se brda,rodio se miš".Žao mi je zbog odluke Bere i Darka da više neigraju ligu Slast,prvenstveno zato što se radi o dvojici majstora ovog sporta i ,prije svega,iznimno korektnim ljudima i sportašima.Razumijem njihove motive,da neigraju u ovakvoj ligi kakva sada je,ali,ljudi moji,ovo je naša liga,napravimo je da bude  bolja,onakva kakva nama odgovara.I sam,a vjerujem i mnogi drugi igrači u ovakvim okolnostima više ne žele igrati,Ali ja se neću povući bez pokušaja da nešto promjenim,a nadam se da neće ni Bera i Darko i da njihova odluka nije konačna.Bez njih liga jednostavno nebi bila ista.
Mislim da nije rješenje da se čeka redovna skupština,stoga predlažem slijedeće:
-da se utakmice 15.kola normalno odigraju
-da se utakmice 16.kola neigraju dok se ne održi vanredna Skupština lige jer mislim da su ispunjeni svi uvjeti za njeno održavanje
Pozivam Nadzorni odbor da sagleda stvarno stanje i   poduzme odgovarajuće korake.
Sa komentiranja pređimo na djela,jer ovo je naša liga i za nju se vrijedi boriti.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #38 : Veljae 29, 2012, 13:42:42 »

______________ http://cro.time.mk/read/6e98108403/aa8292d4d7/index.html ____________________________

Postavljam retoricko pitanje ?! Znate li kako je zavrsila ova izvanredna skupstina ? Tko je sve kaznjen i suspendiran ?! Bojim se da ne bi bilo slicnosti u toj (slastovoj) izvanrednoj skupštini koja bi se trebala po statutu odrzati u roku od mjesec dana ! Ne znam jel nadzorni odbor to treba pokrenuti.... ali mislim da treba zbog žalbe itd.
« Zadnja izmjena: Veljae 29, 2012, 14:07:03 zg » Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #39 : Veljae 29, 2012, 14:54:03 »

U potpunosti podržavam Stjepkov prijedlog! dobro postovanje
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #40 : Veljae 29, 2012, 18:07:58 »

Ponukan ovakvom nepodnošljivom situacijom  razgovarao sam jučer sa Krešom i on je vrlo realno sagledao činjenicu da je situacija dramatična . Zašto ovo pišem ?
Zato jer mi je žao da smo se našli u ovakvoj pat poziciji i da se ne miče ništa sa mrtve točke .
Krešo je jasno rekao da je napad na njega i predsjedništvo (osobno se nisam tako osjećao) i da ne želi popustiti ni milimetra.Također je jako ljut na pisanje na forumu i čudi me zašto ga bojkotira jer se ovdje može slobodno izreći mišljenje sa argumentima.
Očito da nije u pitanju samo problem oko Renata i njegovog kažnjavanja već je u pitanju ozbiljnija situacija koju Krešo ne želi ili ne može spoznati.Većina ljudi kod razmjene mišljenja (svađa) koji nisu navikli na otvoreni sukob idu linijom manjeg otpora i povlače se (a time daju prešutno za pravo suprotnoj strani) dok ne dođu pojedinci koji nemaju problema u takvoj (krutoj) komunikaciji i tada nastaje problem koji mi imamo.
Mislio sam kao i Bera ,Darko... dignuti ruke od svega , ali sam razmislio i zaključio zašto da propadne 500 kuna koje smo dali između sebe da igramo SLAST ligu...mislim da bi isto tako trebali razmisliti i ostali jer je u pitanju 12 000 kuna!!!
To je ( 1000 kn kroz 12 mjeseci) polovina ili trećina nečijeg osobnog dohotka.
Ako dalje ne ide ovako, a očito da ne može ići mora se pronaći riješenje.
 Da li je to sazivanje vanredne Skupštine lige ?
Da li je moguće "stati na loptu" okrenuti se oko sebe i reći "smirimo se svi" ipak nismo djeca, a nismo ni "stoka sitnog zuba" jer po  mom saznanju ( poštujem drugu ligu SLAST ali nisam dovoljno upoznat )-- 9 (DEVET) ekipa iz prve lige SLAST nije zadovoljno kažnjavanjem ReBusa (moja ekipa također) i ovonastalom situacijom.

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #41 : Veljae 29, 2012, 19:57:18 »

Stvar je u tome što se neke stvari ovdje brkaju.
S moje je strane nebitno o kome se radi i u ovome svemu nisam stao na stranu određene osobe nego općenito IGRAČA lige SLAST.
Pa ljudi moji u nastavku „Pravorijeka“ piše da ako nastavi s prekršajima bit će trajno isključen.
Možda već i je  jer je opet napravio prekršaj pišući na forumu.
Evo ni ja nisam copypejstao tu odluku jer je to „kažnjivo“

I sam sam na ovome forumu jako često davao komentare kad bih uočio neku nepravilnost.
Sve u cilju da se ne ponavlja,a ne da bi se nekoga kaznilo,a ujedno sam htio pokazati da nisam „veslač“  tj da nisam sisao veslo dok sam bio beba.
Tako sam pitao i za ove utakmice 0:10 bb koje su se počele sve češće događati.
Pa kome je u interesu da se ne igra…jebo rezultat.
U ovih par sezona sam imao takvih slučajeva gdje sam i ja rekao „nemoguće nam se skupiti“ pa su protivnici rekli igrat ćemo kad se bude moglo i obrnuto.
Mislim prošle godine upravo Alibi (vrijeme svinjokolja)kad mi je Darko rekao:
„Daj Mata nemoj zajebavat igrat ćemo kad-tad“
Ili prije dvije sezone Ćorluka…zadnje kolo,ništa ne odlučuje ja također u nemogućoj misiji.
Čovjek kaže planiramo uloviti ribe  za četvrtak i praviti fiš.
Ja ne mogu u četvrtak,on kaže onda idemo u ribolov u petak ili bilo koji dan kad ćete vi doći,ali nećemo pobjedu b.b.Svaka mu čast.
I onda ove godine odjednom pljušte desetke.Ne želim ovime prozivati „pobjednike“,ali mogli su oni reći nećemo b.b. ili nisu mogli?

Već sam napisao da je ovaj sukob dvije osobe počeo u sasvim drugom natjecanju  koje nema veze s našom ligom SLAST te do ovoga nije trebalo ni doći.
Zašto je došlo na ovu razinu ,sam Bog zna.
Zatim ovo s rušenjem lige s osnivanjem tzv Light TT lige je isto „kurac od ovce“ (citat iz filma „Brkovi“)
Niti je to bila ozbiljna ideja niti je bilo zaineresiranih ,a niti je išla smjerom da ruši postojeću.
A u krajnjoj liniji ,ako postoje dokazi da su neki pristali njih nisam vidio na kažnjeničkoj klupi.

Netko reče šutimo na skupštini.
Slažem se.Skupština ili plenum budu sazvani u neko jebeno vrijeme,sve priređeno i samo se izglasa jer nitko ne sumnja u dobre namjere  pa niti ne čita pojedinosti ni članke,a nismo neki političari da tražimo papire unaprijed da se pripremimo i stavljamo amandmane.
Poslije kad sve osvane na web-u vidimo da ima nekih nelogičnosti no možemo se …hm.

Bila je nekad neka emisija „Tražili ste gledajte“ koju su onda Nadrealisti iz Sarajeva prozvali „Tražili ste EVO VAM GA“ tako je to i kod nas.

Đuka spominješ 9 ekipa…ma može ih biti 29 kad rezultat ne oslikava stvarno stanje na terenu i ne sluša se disciplinska komisija već se ide dalje na više instance.
Po principu ReBus mora pasti kao nekad prozor.

http://www.youtube.com/watch?v=YhUAjOHNtyg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ehv43wUFq4c&feature=related

« Zadnja izmjena: Veljae 29, 2012, 20:17:57 Mata » Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #42 : Veljae 29, 2012, 20:48:24 »

Nisam ni skužio da postoji žalbeni postupak:
Citat:
Ovaj pravilnik donesen je od strane Predsjedništva Lige SLAST temeljem ovlasti iz  odredbi članka 24. Statuta Lige SLAST, a primjenjuje se od dana donošenja.
U Slavonskom Brodu,  14. siječnja  2012. godine

Rebus, kada je žalba ponesena protiv vas, da li su uplaćeni ti novci ? Ili to vrijedi samo za odabrane... I tamo sve pršti od novčanih kazni u pravilniku. Što je povod tome... Za koga to vrijedi, a za koga ne ? Naravno da bi bilo najbolje da takve novcane kazne ne postoje. Zašto je datum u vrijeme spora, opet neke dopune ili da se podsjeti kakve su kazne... Ali cak i da se zeli zalba podnijeti, treba i to platiti ?!... Moze se svakoga kazniti. Pravila trebaju postojati, ali to se ne rijesava novcanim kaznama, barem ne bi trebalo u ovoj ligi, to je apsurd ! Sto se postize time ? Nek se uvede oduzimanje bodova, tako nesto, ako je bas potrebno, tj. ako nema boljeg rijesenja. Novci ne rijesavaju probleme !      

Citat:
KAZNE  ZA  PREKRŠAJE  U  EKIPNOM  PRVENSTVU  PREMA  PRAVILNIKU  O  NATJECANJIMA  

Članak                         RAZLOG KAZNE                                                   Registracija utakmice     Oduzimanje bodova        Iznos kazna (Kn)
Pravilnika

32.                Žalba Predsjedništvu                                                                                -                                        -                              taksa 100

26.                Prekid utakmice  (stavak 1.)                                                                  0 : 10                                   3                                   100

9.                Neslanje zapisnika voditelju lige u roku                                                     -                                       -                                     50
                     Netočno i neuredno popunjen zapisnik susreta                                         -                                       -                                     50

20.                Predaja utakmice                                                                                    0 : 10                                  3                                     50
                     Predaja utakmice u zadnja 3 kola                                                           0 : 10                                  5                                   100

21.               a) neprijavljeni igrač                                                                                 0 : 10                                  3                                    150
                    b) igrač nije stekao pravo nastupa                                                           0 : 10                                  3                                    150
                    c) igrač naknadno prijavljen, a nastupio već
                        za drugu momčad                                                                                 0 : 10                                 3                                     150

21.                Igrač pod krivim ( lažnim ) imenom                                                         0 : 10                                  3                                     150

22.                Sporazum o ishodu utakmice (obje ekipe)                                              0 : 10                                  3                                    150

23.                Sporazum o ishodu utakmice (obje ekipe)
                     (prelazak u višu ligu ili spas od ispadanja)                                              0 : 10                                  3                                     250

24.                Neodigravanje utakmice u  kupu                                                                 -                                      -                                     100
                     Predaja utakmice bez borbe                                                                        -                                      -                                     100

25.                Nepodnesena prijava na vrijeme                                                                 -                                        -                                      50

25.                Neplaćanje ekipne članarine na vrijeme                                                      -                                        -                                    100

26.                 Prekid utakmice zbog ponašanja igrača                                                 0 : 10                                    3                                   100

27.                 Prekid utakmice zbog ponašanja publike                             zabrana domaćinstva 3 mjeseca            -                                   100
« Zadnja izmjena: Veljae 29, 2012, 21:27:04 zg » Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #43 : Veljae 29, 2012, 20:50:01 »

Citat:
Netočno i neuredno popunjen zapisnik susreta                                         -                                       -                                     50 kn
Bolje vam je da pazite da Prša ne popunjava zapisnik  Laugh

PS.
Citat:
Ili prije dvije sezone Ćorluka…zadnje kolo,ništa ne odlučuje ja također u nemogućoj misiji.
Čovjek kaže planiramo uloviti ribe  za četvrtak i praviti fiš

Mata, tko je to, mora da je neka legenda, čim je ribič  Grin
« Zadnja izmjena: Veljae 29, 2012, 21:13:20 zg » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #44 : Oujka 01, 2012, 09:03:36 »

... razgovarao sam jučer sa Krešom i on je vrlo realno sagledao činjenicu da je situacija dramatična.
Krešo je jasno rekao da je napad na njega i predsjedništvo (osobno se nisam tako osjećao) i da ne želi popustiti ni milimetra.

Moram priznati da mi je ovo čudno odnosno jedno s drugim u kontradikciji. Realnost je da je situacija dramatična, da je velika većina igrača i ekipa nezadovoljna ovim potezima vodstva lige (predsjednika i predsjedništva), od donošenja ovakvog pravilnika do njegove primjene, da ligi prijeti raspad što nikom nije u interesu - i bez obzira na sve ne želi se popustiti ni milimetra. To bih nazvao patološkom tvrdoglavošću, inatom i silom jer se drugačije ne može nazvati takvo ponašanje koje ne uvažava mišljenje većine. A o nekoj demokraciji ne treba niti govoriti.

Također je jako ljut na pisanje na forumu i čudi me zašto ga bojkotira jer se ovdje može slobodno izreći mišljenje sa argumentima.

Mene to ne čudi, a pisati je prestao nakon otkrivanja "afere" oko osnivanja STS BPŽ jer sam način osnivanja tog Saveza nazvao skandaloznim što smatram i danas, a nikad nije dan odgovor ZAŠTO je to napravljeno u tajnosti i bez znanja većine. Tada je ovaj forum predsjednik SLAST-a i ŽSTS-a nazvao "pljuvačnicom" i od tada se više ne oglašava. Što je naravno njegovo pravo. Iako smatram da se s foruma povukao zbog argumentiranog raskrinkavanja takvih poteza odnosno zbog nedostatka vlastitih argumenata kojima bi takve poteze opravdao. Pa se priklonio onoj "ma ko vas h..., samo vi lajte, svejedno će biti onako kako ja hoću". I toga se očito drži i u ovom slučaju.

Još na kraju što se tiče novca i iznosa koje je Đuka spomenuo. Tih 12.000 kuna odnosno 500 kuna po ekipi za igranje liga SLAST-a uopće nije zanemarivo, posebice ako se tome pridodaju iznosi za kotizacije za ostale turnire koje organizira Udruga SLAST (TOP turniri 1. i 2. lige i ukupni TOP, Kup, Pojedinačno prvenstvo SLAST-a) - skupi se lijepa svotica tokom godine. Usporedbe radi, povjerenik Regije (sada Marin) "radi" mislim za 6.000 kuna godišnje, a vodi ukupno 6 liga sa 59 ekipa (SLAST ima 2 lige i 24 ekipe) + još puno pojedinačnih i ekipnih prvenstava, regijskih kvalifikacija i drugih turnira mlađih uzrasta, a za koje kotizacija ne ide njemu kao voditelju nego organizatorima. Ne sumnjam u ništa nego samo uspoređujem i to zato što mislim da je novac koji se skupi sasvim solidan i da smo svi skupa zavrijedili malo više poštovanja i uvažavanja nego što dobivamo ovakvim potezima i ponašanjem vodstva lige.

I nema šanse da mi netko zabrani slobodno izražavanje mišljenja bilo gdje pa niti na ovom forumu i nikakvi pravilnici to ne mogu promijeniti. Ako je cijena toga izgon iz lige, prihvaćam tu cijenu, onda to nije moje društvo niti ambijent u kojem želim biti i djelovati. I nitko me neće morati tjerati i "osuđivati" na Disciplinskoj ili Predsjedništvu, otići su sam istog trenutka.    
« Zadnja izmjena: Oujka 01, 2012, 15:01:07 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: 1 2 [3] 4
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!