SLAST
Travnja 21, 2026, 12:18:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Raspored igranja PROLJEĆE  (Posjeta: 6359 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Oujka 19, 2012, 22:32:01 »

Ekipe su podijeljene ždrijebom u dvije grupe, a Mata će staviti raspored...

« Zadnja izmjena: Oujka 19, 2012, 23:50:23 ReBus » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Oujka 19, 2012, 22:46:30 »

Prijateljski derbi Sredanci-Optika Zorko !  postovanje Ovo nam je prava stolnoteniska poslastica, i veliki gušt...

A 4.kolo, jedva čekam Berine domaće proizvode iz pušnice, pretpostavljam da je kulin malo jači, onako slavonski   Grin
« Zadnja izmjena: Oujka 19, 2012, 22:50:24 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Oujka 19, 2012, 23:38:33 »

Ajde stavi u neki crno-bijeli format da si ljudi mogu isprintati  postovanje

Citat: zg
Prijateljski derbi Sredanci-Optika Zorko !

Pusti ti prijateljstvo  Wink baš me zanima kako ćeš reagirati na paklenu atmosferu  Grin ovo ti je gore nego kod čelika iz Zenice  baeh
« Zadnja izmjena: Oujka 19, 2012, 23:41:03 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 19, 2012, 23:47:11 »

Evo raspored u pdf.,bez datuma za sad

* A GRUPA.pdf (98.93 KB - (downloada: 219 ).)
* B GRUPA.pdf (97.83 KB - (downloada: 182 ).)
Evidentirano

bishop
Klub: STK Flip

« Odgovor #4 : Oujka 19, 2012, 23:48:06 »

Mata, složi ti raspored. Ovo rebusovo je loše

Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #5 : Oujka 20, 2012, 00:16:18 »

Ma sve je dobro, meni je poslužilo da vidim tko, što, kad, gdje... za prvu ruku super, ali više nema ničeg...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Oujka 20, 2012, 00:20:15 »

Slažem se...nemam sad vremena...bitno je da ima raspored igranja,igra počinje već od sutra i to je to

U hodu ćemo riješiti sitnice
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Oujka 20, 2012, 10:48:46 »

« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 07:49:58 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Oujka 20, 2012, 11:04:23 »

Ljudi pitajte ,sugerirajte ovo ništa nije konačno.

Sastanak je protekao u mirnoj i idiličnoj atmosferi,sve odluke su bile jednoglasne.
Čovjek bi rekao da su sastančile Časne sestre,a ne nabrijani stolnotenisači rekreativci  Grin

Od danas krećemo s igranjem.Nema problema s odgodama,nema problema ako se odigra 3 kolo pa 2.
Navešću svoj možebitni primjer radi specifičnosti rada u smjenama.
Za dva tjedna možda odigramo s Poštarima 3 kolo u utorak,a recimo s Lutalicama isti tjedan u četvrtak 2 kolo.
Bitno je igrati  Table Tennis,a neka pobijedi bolji.........makar i pošteno ako ne može drugačije  Tongue

Inače već su nastali problemi s optičarima  Grin svim silama nastoje skupiti najjaču postavu za Sredance te ćemo vjerovatno igrati u petak iza pola noći pošto Sibinj ima zaostalu utakmicu sa Strmcem  Sad  (2HL Domacc i Vedran),a Dario mora spavati od 21-23  doh)
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #9 : Oujka 20, 2012, 13:42:19 »

Hahahah. Da, da... Kako da ne Tongue Laugh Načelan dogovor je bio petak ili subota da to odigramo... Ja u Brod dolazim velikim dijelom i zbog tog meča. Mada, ne jer se bojimo poraza, imamo ekipu koja moze bez bilo koga, nego kao što sam naveo, i zbog druženja... Ali nakon što sam čuo da Mata dovodi pojačanje, i još da se igra u srijedu, rekoh pusti ti šalu... Rosi, Mata i Bernard, zajebana ekipa, sposobni su svakom zagorčati... Tako da, uvijek smo na oprezu jer sa Sredancima nema šale.
Mata, reci kakve naočale trebaš, za sve se možemo dogovoriti  hihi Wink  Grin hahah   Laugh
Ma ovo se malo šalimo, tko ne zna, pa da ne pomisli da je ozbiljno...  Wink
« Zadnja izmjena: Oujka 20, 2012, 13:46:52 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Oujka 21, 2012, 07:52:54 »

Evo sam malo promijenio okvirne termine.

Oko Uskrsa sam ostavio par slobodnih dana da ne ulaze u termin.
Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #11 : Oujka 21, 2012, 12:17:47 »

Dogovoren susret izmedju LUTALICE -POSAVAC za petak 23,03. Ozujak u Obrtnickoj skoli sa pocetkom u 21,h.
Eto decki mi krecemo u boj jer kako su se ekipe pocele naoruzavati sa nuklearnim prvoligasima,nebime cudilo da
jos danas neprocitam da u nekoj ekipi budu objavljeni ANDREJ GACINA ili ZORAN PRIMORAC.
Kako smo krenuli biti ce mnogo dobrih igraca koji ce sa klupe gledati sraz prvoligasa.
Zalosno ali istinito nije upitanju kolikaje cjena,nego bit je svega prvo mjesto.
Dragomije da svi ti jaci decki hoce igrati snama koji smo puno slabiji, pa valjdacemo imi nesto od njih da naucimo
o stolnitenisu.Osobno i u ime moje ekipe zelim konacno i sretno da krenemo sa novom ligom sa sportskim duhom i srecom u boj.Pozdrav svima koliko vas ima,a nadamse bit ce nas jos. Angel Grin Police
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #12 : Oujka 21, 2012, 13:27:17 »

Po meni, nema potrebe mijenjati praksu do sada - otvori se tema za npr. 1. Kolo i u njega idu najave, prijetnje, rezultati i sve vezano za prvo kolo. Osim ako se većina ne slaže s mojim razmišljanjem, nije problem, prihvatiti ću prijedlog. Smiley
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #13 : Oujka 21, 2012, 13:40:26 »

Prevo cu COPY-PASTE jedan post od jucer...

Htio bih još reći za one koji misle da mi igramo pod svaku cijenu samo zbog pobjede, grdno se varaju... Prvo smo trebali svi biti u Poštarima, ali previše nas je, ne bi svi mogli igrati, a bit je da se igra, a nagodinu ako se podijelimo, onda će neka ekipa morati krenuti od 2. lige... itd. Vedran, Domac i ja igramo u istoj ekipi, ne jer pucamo samo na prvo mjesto, nego jer smo prijatelji, i htjeli smo igrati zajedno, a i po godistu smo tu negdje. Imamo raznoliku ekipu, igrat ce tko kad bude mogao. Svakako moram spomenuti Nenada Bablera. Nama je čast što je sa nama u ekipi. Zatim, Lubinu, vrlo je skroman, ali polako ćemo ga kroz igru parova uvesti u stolni tenis jer svakako ima potencijala, samo to mora shvatiti On ce nam biti trener, tajnik... Priključio nam se i Abramović, dobrodošao... Jurinic je isto sa nama u ekipi, igrat ce kad netko od nas ne bude mogao... Sve po dogovoru. Ima nas dosta, ali i nema, jer smo na razlicitim lokacijama. Mi da pucamo samo na prvo mjesto, i da ne zelimo konkurenciju onda bismo napravili dvije stvari, a to su: Ne bismo Alibiju doveli Adama. (Na moj nagovor, i prijedlog Adamu da se ukljuci u novu ligu, nakon malo nagovaranja, on je prihvatio, bitno mu je da je dobra ekipa, a u Alibiju to uistinu je, i da ga nitko ispod oka nece gledati sto on ima igrati, ali donosenjem odluke da smiju igrati prvoligasi, drago mi je da toga nema). Znači, Alibi sa Adamom nam je ozbiljni konkurent !!! Drugo, a kako ja ne igram uopce ligu, mi imamo pravo dovesti prvoligasa. A to mogu bez frke naći, i osigurati nam prvo mjesto, recimo. No, poanta nije u tome, tako da, morao sam malo pojasniti situaciju za neupućene da se ne bi krive glasine širile... Živjeli. Pozdrav svima

Ja cu samo napisati svoj stav, ali i neke činjenice... Nek se nitko ne osjeti uvrijeđenim  Smiley Wink . Kao prvo, tko ce to sve sjediti na klupi ? Kao drugo, izglasano je da samo jedan prvoligas moze biti u jednoj ekipi! Kao sto sam vec napisao, Optika nece koristiti tu mogucnost ! Koliko znam ni spin nece, a ovo sa Biberima i Klaicem je bila potpuna šala, jedino ako ste vi to shvatili ozbiljno  Cry Cool Smiley ! To je očigledno da se šalimo. Tako da nikako ne stoji da ce to biti sraz prvoligaša, jer ce maksimalno jedan igrac biti u takvoj ekipi, a ekipu cine najmanje 3 igraca. Kod nas ce se svi mijenjati... Koliko se sjecam, Posavac je prosle godine htio Jurinica uzeti, isto iz razloga jer im treba jos jedan igrac (nije vas dovoljno bilo), ali i netko tko bi osigurao ostanak. A protiv nekih ekipa, sasvim je nebitno igra li Janko ili Stanko ako svaki od njih recimo radi tricu. Iskustvo govori da su svi pobjedivi... Da sad ne nabrajam primjere. U ovoj ligi ima dosta kvalitetnih igraca protiv koji se mora igrati ozbiljno, osim ako nisi Primorac. Pa i Gacina je na turniru u ZG gubio dva nula u setovima protiv jednog superligasa, ali ne nekog vrhunskog iz super lige, nego prosjecnog, iznenadenje ili ne, to je cinjenica da svatko svakog moze namuciti. Od svakog se moze puno nauciti, posebno od prvoligasa. Ne zbpg toga jer bolje prebacujemo stolnotenisku lopticu, nego jer smo prosli dugogodisnju stolnotenisku skolu, izvodenje svakog udarca, serviranje, vracanje servisa, od taktike... i sve ima svoje pitanje zasto i odgovor zato. Svaki poen se analizira sto je je trebalo odigrati, gdje su greske, a tako se najbolje uci. I stolni tenis je znanost, s tim se bavi struka, studira se da se to nauci, i znanja nikad dovoljno. Busija je napravio trening sa Latinovicem, koji je odvojio skoro dva sata da mu pokaze, i znam da je bio jako sretan, i da je naucio dosta toga, i sada to primjenjuje, i kaze da je popravio svoju igru. Ako se varam, nek me ispravi Renato. Hocu reci, sve ima svoje za i protiv, tako i ovo.  Postujem i Vaš stav  Smiley , ali nitko se ne voli osjetiti "prozvanim"  Sad , posebno kad sam vec jednom objasnio u onom gore citatu ! Lijep pozdrav. Živjeli  Cheesy
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2012, 13:49:29 zg » Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #14 : Oujka 21, 2012, 14:13:56 »

Prijatelju moj nisam nikoga prozvao imenom osobno. Ako sam se pogresno izrazio primite moju ispriku svi prvoligasi.
Kao sto sam vec rekao, bit ce mi cast igrati protiv vas sviju da nesto i naucim. Mislio sam, sama pomisao igranjem sa vama za stolom. Ruka ce mi zadrhtati pa necu znati ni gdje se nalazim a kamoli da igram stolni tenis..
Jos jedna isprika. Pozdrav !  Smiley
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!