SLAST
Travnja 17, 2026, 10:17:39 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: PLAY OFF (OUT),MAJSTORICE  (Posjeta: 1365 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 17, 2012, 22:41:31 »

Za one koji nisu shvatili kad sam ovo predlagao , a misle da treba igrati kojekakve majstorice  evo i pojašnjenja kako bi se to igralo.  kava
Prvo i osnovno što želim naglasiti  je da mi nije logično da se majstorica igra za prvaka,a recimo da neka ekipa,a to je ove jeseni Posavac  ispada na međusobni skor.  nema pojma
Drugo i ne manje važno je da se odluka o načinu igranja mora donijeti preje početka natjecanja,a nikako kad nekome prdne i kako mu paše  sram

Play out ili liga za ostanak bi izgledala ovako:

1.Sredanci      6
2.CB Martel     4
3.Posavac       4 (2)
4.Sibinj           2 (0)

U zagradi su bodovi ,ako se ne uzimaju u obzir bodovi dobiveni protiv protivnika koji ne igraju ovu mini ligu.No to je stvar dogovora na početku sezone kako bi se što računalo.
Voljom ždrijeba ekipa Sredanaca je protiv ostale 3 ekipe bila domaćin ,a Sibinj je sve 3 bio gost (iako se Sredanci-Sibinj igralo u Sibinju) pa bi raspored po Bergeru izgledao ovako gdje bi se gledalo da domaćin ovaj put bude ekipa koja je u prvom dijelu gostovala:

1.kolo: Sibinj    -Sredanci
          Posavac-CB Martel
2.kolo: Posavac-Sredanci
          Sibinj-CB Martel
3.kolo: CB Martel-Sredanci
          Sibinj-Posavac

Sve ovo bi se na isti način primjenilo i u Play off  ligi za prvaka .
Kad malo pogledate ovaj raspored vrlo lako bi se desilo da se stvari zakuhaju do krajnjih granica i da odlučuju čak i setovi,možda i poeni
No to je sad priča o Mari i mudima ,ali neka oni koji zagovaraju majstorice i misle da su bili hendikepirani domaćinstvom razmisle o ovoj kombinaciji i predlože ju na sljedećem sastanku voditelja ekipa da ju uvrstimo u pravilnik po kojemu ćemo igrati.
Ili nekoj drugoj „poštenijoj“ varijanti pa makar to bila i famozna majstorica,ali po mom mišljenju onda mora biti majstorica svih ekipa koje su bodovno izjednačene

amen
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 18, 2012, 09:40:25 »

Mislim da je bespredmetno lamentirati o majstoricama sada, ako je usvojen  pravilnik na početku sezone, gdje se ona izrijekom nigdje ne spominje.
Priznajem da sam mislio da se na kraju igra majstorica, jer sam to pravilo negdje pročitao (Sokaz, ili stara slast liga, nemam pojma) a što je najbolje sada to nigdje ne mogu pronaći. Huh?
Stoga se ispričavam svekolikom stolnoteniskom puku na dezinformaciji koja je možebitno izazvala negative konotacije kod pojedinih igača i ekipa.
Nije mi bila namjera izavati pomutnju, niti dati lažnu nadu ekipama kojima bi majstorica odgovarala (pogotovo što se to odnosi na moju ekipu).
Slijedeće ću godine prvo pročitati pravilnik i zapisnik sa plenuma klubova... klanjanje
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #2 : Prosinca 18, 2012, 10:07:09 »

Citat: Bera11
Mislim da je bespredmetno lamentirati o majstoricama sada

Za ovu polusezonu DA,ali za slijedeću NE  Wink

Ostali vispreni dio komentara prošaran najnovijim izričajima neću komentirati  Tongue

Ja samo želim da se iskomentira ovaj dio oko možebitnog igranja jer moglo je tu biti mnogo kompliciranijih situacija pa da 3 i više ekipa ima isti broj bodova,kako za prvaka tako i za ispadanje  nemam pojma

Ali eto sad će sastanak,samo što nije  clsdtopic
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #3 : Prosinca 18, 2012, 11:05:37 »

Ponoviti ću ponovo Grin Grin...ne treba ništa mijenjati (BITAN je međusobni skor) jer ovih sedam kola je sasvim dovoljno za sezonu jesen 2012.
Isto tako je dovoljno i za sezonu proljeće 2013.
Dodatno igranje samo guši zanimljivost i neizvjesnost do kraja.
Mi smo npr., sinoć sa Posavcem odigrali susret koji se igrao kao da je bilo za prvo mjesto , a ne za pretposljednje i zašto mijenjati ono što je dobro (bar po meni).
« Zadnja izmjena: Prosinca 18, 2012, 11:37:21 Đuka » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!