1. Termin koji se nameće je
19.siječanj 2014. godine Vikend prije još ne počinje škola, a vikend poslije počinje već 1. HL istok.
U tijeku su dogovori oko osiguranja dvorane tako da je ovaj datum vrlo izgledan.

2. Predlažem da na istom tj. PP održimo i plenarni sastanak za polusezonu "Proljeće 2014." koja počinje 1. veljače.
Mislim da nema potrebe da se sastajemo još jednom nakon par dana, a ionako nas tu bude najviše.Trebamo izvući natjecateljske brojeve.
Oni kojima nešto ne štima i imaju nekakve druge prijedloge oko sustava natjecanja neka se pripreme i iznesu argumente "Za" i "Protiv". Puste tlapnje po kuloarima i zadimljenim birtijama nemaju smisla.

3. Ponovno mi je sugerirano da pitam da li želimo pojačati prehranu za PP. Normalno uz malo pojačavanje kotizacije.
Ja sam "ZA", a volio bih da i drugi iznesu svoje mišljenje.

4. Budući da je preCjednik osigurao pehare i medalje za ovu sezonu ja ću još jednom predložiti da u slijedećoj podijelimo ekipama medalje za ekipni uspjeh. Nekako mi logičnije da je Rosi npr. sad dobio medalju i odnio ju kući nego što ćemo dobiti pehar koji će biti zaključan u mjesnom domu. Ovo predlažem još ovaj put i neću više.