SLAST
Lipnja 05, 2026, 18:40:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Prijedlozi za 4. Pojedinačno prvenstvo  (Posjeta: 2788 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Prosinca 20, 2013, 10:12:50 »

1. Termin koji se nameće je 19.siječanj 2014. godine
    Vikend prije još ne počinje škola, a vikend poslije počinje već 1. HL istok.
    U tijeku su dogovori oko osiguranja dvorane tako da je ovaj datum vrlo izgledan.  

2. Predlažem da na istom tj. PP održimo i plenarni sastanak za polusezonu "Proljeće 2014." koja počinje 1. veljače.
   Mislim da nema potrebe da se sastajemo još jednom nakon par dana, a ionako nas tu bude najviše.Trebamo izvući natjecateljske brojeve.
  Oni kojima nešto ne štima i imaju nekakve druge prijedloge oko sustava natjecanja neka se pripreme i iznesu argumente "Za" i "Protiv".    Puste   tlapnje po kuloarima i zadimljenim birtijama nemaju smisla.  clsdtopic

3. Ponovno mi je sugerirano da pitam da li želimo pojačati prehranu za PP. Normalno uz malo pojačavanje kotizacije.
   Ja sam "ZA", a volio bih da i drugi iznesu svoje mišljenje.  kava

4. Budući da je preCjednik osigurao pehare i medalje za ovu sezonu ja ću još jednom predložiti da u slijedećoj podijelimo ekipama medalje za ekipni  uspjeh. Nekako mi logičnije da je Rosi npr. sad dobio medalju i odnio ju kući nego što ćemo dobiti pehar koji će biti zaključan u mjesnom domu. Ovo predlažem još ovaj put i neću više.  amen
« Zadnja izmjena: Prosinca 21, 2013, 15:51:37 Mata, Razlog: Sjebao sam se za godinu » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 21, 2013, 12:31:22 »

Pod 1.Apsolutmo se slažem i ima dosta vremena da se svatko "organizira" do ovog datuma.

2.Pametna ideja ,premda će sve biti u "trku" ali sigurno će prisustvovati veći broj predstavnika ekipa.

3.Apsolutno sam PROTIV povećanja kotizacije,tko želi više "točiti" i "meziti sa plata" , a manje igrati ima to sve tri kuće do Obrtničke pa si tamo može "pojačati" prehranu.
         Ovo je prije svega da se naigramo i 20 KN je po meni sasvim dovoljno da privuče respektabilan broj igrača.

4.Po ovom pitanju sam kako odluči većina ,ali se mora znati koliko se daje medalja da se može prijaviti određen broj igrača.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Prosinca 21, 2013, 16:00:11 »

Točka 1. - U ovom periodu smo igrali i prošle godine. Objasnio sam da vikend ranije nema škole pa bi mogao biti problem s grijanjem. Slijedeći vikend počinje 1. HL istok. Tko zna možda bude počinjala i 2. HL

Točka 2. - Ovako smo napravili i prošle godine, na brzinu izvukli brojeve i to je to. No ako ima kakvih tematika od krucijalne važnosti plenum se može prolongirati.

Točka 3. - Uvijek osjetljivo pitanje za koje mislim da imam rješenje, ali o tom potom  Cool

Točka 4. - Ako sam ja dobro razumio medalje koštaju cca 20,00 kn. po meni prosjek igrača koji nastupi po ekipi je 5. E sad, negdje bi upao i šesti, a negdje bi bilo 3 ili 4. Znači ja bih dao medalju samo onima koji su nastupili u jednom  meču. Naravno da nisam mislio da medalje dobije cijela nogometna momčad (koju sam baš ja prijavio  Tongue ), a od njih pola ni ne zna više gdje im je reket.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Prosinca 27, 2013, 15:11:27 »

Kako je objavljen prijedlog kalendara na web stranici regije došlo je do malih komplikacija.
2. HL počinje igrati 19.01.2013. pa moramo nešto učiniti po pitanju datuma:

A: Prebaciti PP na 26. siječanj
B: Ostati na istom datumu, ali bi dečki iz Flipa i Sibinja trebali odigrati svoj susret preko tjedna
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Prosinca 27, 2013, 15:33:51 »

Iz ponuđenog je najbolje da se oni očituju o svom prisustvu PP pa tek onda da se nešto drugo planira. Pitanje je i dvorane za taj termin ili si to već provjerio.
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #5 : Prosinca 27, 2013, 16:07:25 »

Možemo mi sat vremena prije PP odigrati meč u OŠB dvorani (u kojoj bi trebalo biti PP) kao uvod u veliko natjecanje  Table Tennis potrcanko
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Prosinca 27, 2013, 19:04:43 »

Ispričavam se, u brzini sam smetnuo s uma da imamo i dva igrača iz Gornjih Bogićevaca.

Budući da kalendar nije konačan i da su žalbe i prijedlozi do 4.01. do tad ne znamo ništa. Možda drugoligaši dogovorom prebace termine na 26.01.  nemam pojma
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Prosinca 27, 2013, 19:17:32 »

Javljeno mi je da bolje pogledam u kalendar  clsdtopic  u kojem je za 26.1 predviđeno da se igraju regijske kvalifikacije za seniore tako da ipak ostaje 19. 01. 2013. Nadam se da se Flip i Sibinj mogu dogovoriti kao i Gornji Bogićevci i Strmac (ako bi Marijo i Mića željeli doći na PP)
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #8 : Prosinca 27, 2013, 23:49:13 »

Zatekao me dosta rani  početak druge lige...ni sam ne znam što da kažem i predložim, vidjet ćemo  međusobno šta ćemo odlučiti...mi smo svakako za pojedinačno, bar Domacc i ja.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Prosinca 31, 2013, 11:51:50 »

Nakon ove iscrpne rasprave  sram donosim neke zaključke  kava

Točka 1. - 19.01.2014. se i dalje ističe kao najozbiljniji kandidat tako da mislim da će tad i biti

Citat: Đuka
Zatekao me dosta rani  početak druge lige...

Termin 13. i 14. kola je 9.02. tako da se do tada mora odigrati ovo 12. kolo pa mislim da ne bi trebalo biti problema.

Točka 2. - Odustajem od prijedloga plenuma na samom PP jer nećemo samo izvlačiti natjecateljske brojeve. Ima naznaka da će se prijaviti neke nove ekipe, jedna , dvije pa čak i tri tako da imamo o čemu pričati na sastanku. Neslužbeno se priča i odustajanju Optike Zorko, ali dok ne bude službeno oni su i dalje na spisku, a to znači da je moguće da u sezonu "Proljeće 2014" idemo sa 20 ekipa. Dakle sastanak ekipa bi trebao biti pred sam kraj 1. mjeseca.

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Sijenja 03, 2014, 19:23:14 »

1. Pojedinačno prvenstvo Nove lige igrat će se 19. siječnja 2014. godine u dvorani Obrtničke škole

2. Točka 2 se briše iz ovog prijedloga jer ne možemo krucijalne odluke donositi "u letu"

3. Točke 3. i 4. su bile "prdac u prazno" ili se kaže "pucanj u prazno"  nemam pojma i odustajem i od njih  nema pojma

Što se mene tiče ne trebamo ni kifle niti piće jer to povlači aktiviranje 3-4 čovjeka u dovozu i odvozu istog za ostalih 30-40. Ako bude zainteresiranih možemo nakon turnira otići u neki lokal, pojesti i popiti  pice , podijeliti trošak i na kraju se  pet  Cestitamo i svatko sebi.
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #11 : Sijenja 07, 2014, 13:00:07 »

Nemoj plašiti ljude,kifle i piće ostaju,nemoj da Šiki pomisli da mora ponijeti dvoguzu sa sobom.Angažman nije problem,bitno je da nam turnir ostane jedini u regiji i šire s kotizacijom 20 kn i takvom logistikom.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!