POPIS EKIPA PO LIGAMA ZA SEZONU „PROLJEĆE 2015.“
1. LIGA1.
SIBINJ2. ALIBI
3.
CB MARTEL4. SPIN
5. EXTEH
6.
SREDANCI7. POŠTARI
8. BROD PLIN
9.
LUTALICE2. LIGA1. POSAVAC
2. KUTI
3. BEKRIJE
4.
BEBRINA&ŠUMEĆE5. KLAKAR
6. VRBA
7.
KOKOLO8.
SAVABilo bi dobro da putem foruma voditelji ekipa načelno potvrde nastup i u slijedećoj sezoni, a isto tako i da otkažu nastup (ako ima takvih).
Naravno, ako ima neka nova ekipa neka se prijavi. Bilo bi dobro do turnira, ali držat ćemo se pravilnika i prava da se može prijaviti do 31. siječnja tj. do samog početka lige koja bi prema pravilniku trebala startati 1. veljače 2015. godine.
Na ovom plenarnom sastanku u nedjelju bismo trebali:
- Brzinski potvrditi sastave liga i izvući natjecateljske brojeve.
- Izabrati voditelja natjecanja jer ja to više ne želim biti. Ako novoizabrani voditelj nema mogućnosti ili znanja voditi rezultate i statistike tu stojim na raspolaganju (ako se većina složi naravno) , ali samo u tom segmentu gdje upisujem rezultate i pravim poredak koji je propisan u pravilniku. U onim stvarima da li treba nekome upisati pobjedu bb i u raznim prepucavanjima i kuknjavama ne želim sudjelovati. Jednostavno me vrijeme pregazilo, nisam IN , imam drlju od mobitela, nemam viber i sva ostala besplatna sranja, ali uvijek imam dovoljno na računu da mogu nazvati kad se ukaže potreba pa tako i dogovaram ili otkazujem utakmice i tako će biti i ubuduće, barem se nadam.
Znači otprilike bih dao prijedlog dnevnog reda za plenarni sastanak, a neka ga ostali dopune:
1. Izbor radnog tijela za vođenje sastanka
2. Potvrda nastupa ekipa i izvlačenje natjecateljskih brojeva za sezonu „Proljeće 2015.“
3. Izbor Voditelja natjecanja Nove lige
4. Razno ili različito ili što već…tu bismo mogli razmisliti o polaganju prisege o poštivanju lige i zakazanih termina