SLAST
Lipnja 05, 2026, 18:40:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Prijedlozi za 6. PP  (Posjeta: 2587 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijenja 05, 2015, 22:18:34 »

Otvaram temu prijedloga za igranje Pojedinačnog prvenstva.
Po dosadašnjoj praksi u siječnju smo igrali Pojedinačno prvenstvo Nove lige na kojem smo dodijeljivali i nagrade osvajačima trofeja iz prethodne polusezone.
Kako je povjerenik regije objavio prijedlog kalendara za proljeće po kojem bi se 2. HL počela igrati 18. siječnja, a na taj dan igraju Flip – Graničar i Sibinj – Strmac ne bi bilo zgodno igrati na taj dan.
Kao punopravni član Nove lige sugeriram organizacijskom odboru 6. PP da se razmisli o 25.01.2015 jer već 1. veljače ima Kvalifikacijsko prvenstvo regije za seniore.
Naravno uz navedini 25. siječanj postoji i opcija da se igra subotom gdje se nudi 17.01 ili 24.01.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Sijenja 18, 2015, 15:03:38 »

Tijekom današnje utakmice sa Strmcem u Podvinju načuo sam nekoliko razgovora i upita što se planira sa pojedinačnim prvenstvom .Bilo je bar 10-tak igrača Nove Lige koji su bili prisutni.
Kako sam imao administrativno organizacijskih poteškoća oko organiziranja domaćinstva sa današnjom utakmicom nisam tokom tjedna razmišljao  o Novoj Ligi...mislim da bi se trebalo početi sa prijavama i svakako uzeti u obzir Matino razmišljanje  o dva datuma... 24.01. lošija opcija jer dosta ljudi radi i 25.01. Nedjelja datum koji je po meni najizglednija opcija.

Koliko sam načuo PIĆE se hladi,KIFLE samo što nisu stavljene u peć,PEHARI za prošlu sezonu čekaju preuzimanje i mislim da bi Mata mogao polako razvući "zmiju" ili bar "glistu" za početak.
Antonio je u neformalnom razgovoru "skoro" dogovorio za dvoranu OŠB-a...ako se što izjalovi uvijek nam ostaje Podvinje?!?!?!

Evo za početak ekipa Sibinja za prijavu ima 4-5 igrača... Čanić 2x, Zorko, Sarajčić, Puškarić?, Kabić?, Jurić?
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #2 : Sijenja 19, 2015, 11:17:51 »

Ostalo je još malo vremena, pa bi bilo dobro da se datum "zacementira".  Osobno sam za nedjelju.
Piće i kifle mogu, a i ne moraju biti. To je do stanja financija Lige, a i do volje ljudi koji se bave organizacijom turnira.
Ako se nema tko zezati s time, onda su dovoljni samo dvorana i stolovi.... Laugh
Mata, molim te stavi me u tu "glistu" koju pripremaš   Table Tennis

Evidentirano
BABLER
**
Nova Liga: SIBINJ
Klub: SIBINJ

« Odgovor #3 : Sijenja 19, 2015, 19:57:54 »

Prijava za " zmiju " - Babler.    Table Tennis
Evidentirano

" Ko tebe forehand-om, ti njega kamenom..."
                                        dr.N.Babler
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Sijenja 19, 2015, 23:23:40 »

Prijave za 6. PP nadalje ostavljajte u postovima ispod Propozicija 6. PP i popisa prijavljenih igrača po ekipama. U svezi nedjelje ima nekih prijedloga i to kako slijedi:

* Predlaže se da se prije početka natjecanja na 6. PP, dakle, prije igre parova, izvuku natjecateljski brojevi za ekipe 1. i 2. Nove lige za sezonu "Proljeće 2015." kako bi se pomoću Bergerovih tablica napravio raspored igranja po kolima za nova prvenstva u 1. i 2. ligi. Za ovo nam trebaju 2-3 minute i to se neće odraziti na brzinu i efikasnost odvijanja turnira. Ovo bi bio kao neki mini Plenum uoči sezone budući će, pretpostavljam, velika većina ekipa (ako ne baš svi) imati svoje predstavnike/igrače na 6. PP.

* Ukoliko netko ima saznanja o eventualnim novim zainteresiranim ekipama za igranje Nove lige, neka ih prijavi ovdje ili u nedjelju, a najkasnije do 31.01.2015. godine. Nova ekipa/ekipe startaju u 2. NL i dobit će natjecateljske brojeve odmah iza zadnjeg broja ekipa u 2. NL (trenutno je 8 ekipa u 2. NL, dakle, nova ekipa/ekipe dobivaju broj 9, 10 ...).
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Sijenja 20, 2015, 08:50:04 »

POPIS EKIPA PO LIGAMA  ZA SEZONU „PROLJEĆE 2015.“

1.   LIGA

1.   SIBINJ
2.   ALIBI
3.   CB MARTEL
4.   SPIN
5.   EXTEH
6.   SREDANCI
7.   POŠTARI
8.   BROD PLIN
9.   LUTALICE

2.   LIGA

1.   POSAVAC
2.   KUTI
3.   BEKRIJE
4.   BEBRINA&ŠUMEĆE
5.   KLAKAR
6.   VRBA
7.   KOKOLO
8.   SAVA

Bilo bi dobro da putem foruma voditelji ekipa načelno potvrde nastup i u slijedećoj sezoni, a isto tako i da otkažu nastup (ako ima takvih).
Naravno, ako ima neka nova ekipa neka se prijavi. Bilo bi dobro do turnira, ali držat ćemo se pravilnika i prava da se može prijaviti do 31. siječnja tj. do samog početka lige koja bi prema pravilniku trebala startati 1. veljače 2015. godine.
Na ovom plenarnom sastanku u nedjelju bismo trebali:
-    Brzinski potvrditi sastave liga i izvući natjecateljske brojeve.
-   Izabrati voditelja natjecanja jer ja to više ne želim biti. Ako novoizabrani voditelj nema mogućnosti ili znanja voditi rezultate i statistike tu stojim na raspolaganju (ako se većina složi naravno) , ali samo u tom segmentu gdje upisujem rezultate i pravim poredak koji je propisan u pravilniku. U onim stvarima da li treba nekome upisati pobjedu bb i u raznim prepucavanjima i kuknjavama ne želim sudjelovati. Jednostavno me vrijeme pregazilo, nisam IN , imam drlju od mobitela, nemam viber i sva ostala besplatna sranja, ali uvijek imam dovoljno na računu da mogu nazvati kad se ukaže potreba pa tako i dogovaram ili otkazujem utakmice i tako će biti i ubuduće, barem se nadam.

Znači otprilike bih dao prijedlog dnevnog reda za plenarni sastanak, a neka ga ostali dopune:

1.   Izbor radnog tijela za vođenje sastanka
2.   Potvrda nastupa ekipa i izvlačenje natjecateljskih brojeva za sezonu „Proljeće 2015.“
3.   Izbor Voditelja natjecanja Nove lige
4.   Razno ili različito ili što već…tu bismo mogli razmisliti o polaganju prisege o poštivanju lige i zakazanih termina
« Zadnja izmjena: Sijenja 22, 2015, 16:08:19 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Sijenja 21, 2015, 09:29:08 »

Ne znam da li uopće ovo tko čita, ali red je pisati. Dakle ovim putem stavljam amandman u točku 2. gdje smatram da bi bilo dobro, čak štoviše i poželjno, a da ne kažem i obvezujuće da se po prijavi ekipe odmah i promptno uplati i kotizacija za istu ekipu, a ne da se to proteže kroz cijelu sezonu i povlači za rukav.
Znam da je kriza, sad nas eto hebe i taj franak, ali protiv toga ne možemo. Znam i da je iznos kotizacije prevelik no tako smo odlučili jednoglasno i više nema povratka. Pij guzo , plati guzo...
Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #7 : Sijenja 21, 2015, 11:48:14 »

Čita.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Sijenja 22, 2015, 11:01:29 »

Obojao sam ekipe koje su potvrdile nastup u sezoni "Proljeće 2015,"
Vjerujem da i svi ostali planiraju igrati, ali eto treba nekakva službena potvrda, može i u nedjelju.

U ekipu Kokolo prijavljen je novi igrač koji je izrazio želju da zaigra i na 6. PP pa sam mu ja uručio wild card ... to je ono kao kad je Ivanišević pozvan 2001. godine pa je osvojio Wimbledon. Radi se o igraču koji se odaziva na ime Veselko Ninković "Bajo".

Budući da je rang lista napravljena u prošloj godini Bajo ima 370 bodova iz sezone "Proljeće 2014." što mu daje ranking 54.

Smatra li netko da sam teško prekršio pravilnik neka se javno očituje putem ovog foruma
Evidentirano

BABLER
**

« Odgovor #9 : Sijenja 22, 2015, 13:46:24 »

Dobro nam došao Bajo.  wellcome
Evidentirano

dr.N.Babler
BABLER
**

« Odgovor #10 : Sijenja 22, 2015, 13:51:53 »

Nemam suigrača za igru parova pa ako ima netko neka mi se javi. pice
Evidentirano

dr.N.Babler
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!