SLAST
Lipnja 05, 2026, 19:47:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: SEZONA "JESEN 2014."  (Posjeta: 4161 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Kolovoza 15, 2014, 14:55:51 »

Poštovani prijatelji stolnotenisači. Budući da se približava početak natjecanja u novoj sezoni polako pripremajte prijave igrača, a i novih ekipa.

Sastanak bi trebao biti u zadnjem tjednu mjeseca kolovoza (točan datum bit će objavljen naknadno)

Prema stanju iz prošle sezone situacija je ovakva:

POPIS EKIPA NOVE LIGE:

1.   LIGA:

1.   SPIN
2.   SIBINJ
3.   ALIBI
4.   EXTEH
5.   CB MARTEL
6.   POSAVAC
7.   KUTI
8.   SREDANCI
9.   POŠTARI

2.   LIGA:

1.   LUTALICE
2.   BEKRIJE
3.   BROD PLIN
4.   SAVA
5.   VRBA
6.   KOKOLO
7.   KLAKAR
8.   BEBRINA-ŠUMEĆE  (novoprijavljena ekipa)
9.   DUBRAVA (novoprijavljena ekipa)

Prijavu možete napraviti putem ovog foruma ili telefonski ili kako god hoćete.
« Zadnja izmjena: Kolovoza 31, 2014, 22:02:37 stjepan, Razlog: Konačni sastav liga » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Kolovoza 20, 2014, 11:34:41 »

Evo da krenem sa prijavama.

Bekrije i Sredanci nastavljaju natjecanja u sezoni "Jesen 2014."  Cool

Ne bi bilo loše da se putem foruma barem objavi tko i dalje nastavlja ili ako netko nedajbože odustaje...čisto da znamo na čemu smo.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Kolovoza 20, 2014, 13:39:28 »

Sibinj
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Kolovoza 20, 2014, 15:31:10 »

Lutalice ...  Table Tennis    wellcome
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Kolovoza 21, 2014, 07:24:49 »

I CB Martel nastavlja u istom sastavu  dobro

Treba istaknuti da je, nakon potpisa Rakitića za Barcelonu i Mandžukića za Atletico i kod nas ostvaren jedan sličan prijelaz, ali o tom potom  Tongue
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Kolovoza 22, 2014, 15:29:16 »

Sinoć sam imao poziv od Žareta koji mi je priopćio da Deri Brko odustaje od daljnjeg natjecanja  sram
"ne vrijedi plakati, kaže pjesma stara..." kad se dečki zažele ponovno igrati uvijek su dobrodošli  wellcome

Vidim i bishop rasprodaje gume.... nema pojma nije valjda da se i Spin predomišlja  Cool
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Kolovoza 22, 2014, 23:37:45 »

Naprotiv, to je samo jedan od seta guma koji će se promijeniti do početka sezone...
Treba obraniti naslov...pripreme su krenule, a potraga za savršenim gumama se nastavlja. Smiley
« Zadnja izmjena: Kolovoza 22, 2014, 23:38:27 Bera11 » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #7 : Kolovoza 23, 2014, 19:59:00 »

Berin post je potvrda za Spin pa ćemo ih boldirati i ofarbati ...  naravno
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Kolovoza 23, 2014, 20:13:12 »

Boldirajte i Kokolo. Danas primio glas da učestvuju.

Inače, za Beru i njegove, prodajem savršene gume, još malo pa nestalo  Cheesy
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Kolovoza 24, 2014, 19:21:36 »

Poštovani članovi Nove lige. Obavio sam razgovore sa svim voditeljima ekipa i složili smo se da ne treba praviti plenarni sastanak. Iz postojećeg stanja ja ću napraviti termine i raspored utakmica. Ako ima nekakvih nejasoća slobodno se javite putem foruma. Prema pravilniku o natjecanjima liga počinje 1. rujna što znači da imamo još cijeli jedan tjedan za prijavu novih igrača ili brisanje nekih starih sa spiskova. Isto tako do 31.08. 2014. Otvorena je mogućnost za prijavu neke nove možebitne ekipe.
Trenutna situacija je slijedeća:
-   Iz lige su istupile ekipe Deri Brko i AD Vidaković   nemam pojma
-   Novoprijavljena ekipa su dečki iz Bebrine  wellcome iako neće možda imati taj naziv, ali ja ću ga koristiti dok ga oni ne promjene.
-   Popunu 1. lige ću napraviti prema pravilniku, a to trenutno znači da ekipa Sredanci popunjava ligu na 8. ekipa dok će 2. liga brojati 9. ekipa. Eventualnom prijavom još jedne ekipe pravo igranja 1. lige ima ekipa Lutalice, a onda redom Poštari ili Bekrije.
-   Kotizaciju za natjecanje (100,00 kn) prikupljat će Stjepan Bošnjaković. Većinu te kotizacije smo prikupljali na sastanku, ali nadam se da neće biti problema te da će se to uplatiti u normalnim okvirima i da se nikoga ne treba vući za rukav.
Ako nekome nešto nije jasno neka se slobodno javi. Sva pitanja i prijedloge uvažavamo kao i do sada.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Kolovoza 30, 2014, 08:21:20 »

Upravo sam dobio potvrdu da se prijavljuje i ekipa iz Zadubravlja kojoj također želim dobrodošlicu u Novu ligu.  wellcome

U toku današnjeg i sutrašnjeg dana očekujem da mi dostave spisak igrača. Isto to očekujem da mi dostave i dečki iz Bebrine i svi oni koji još nisu prijavili promjene u ekipama. Oni koji su to obavili su uredno unešeni u temi "Ekipe i igrači".

Temeljem pravilnika, ovom prijavom nove ekipe momci iz Lutalica su stekli pravo igranja u 1. ligi  dobro Vjerujem da će oni večeras po hitnom postupku održati sjednicu svog vijeća za nacionalnu sigurnost te donijeti odluku o nastupu u istoj  Cool

Ako se pak odluče da ne ulaze slijedeći na redu za ulazak su Poštari pa Bekrije  Afro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Kolovoza 30, 2014, 17:50:15 »

nema pojma sram

Trenutna situacija je ovakva.

VONS Lutalica odlučio igrati 2. ligu. Poštari obavješteni, ali čeka se odluka njihovog sabora  Cool . Molio bih da vijeće mudraca ekipe Bekrije održi i svoju sjednicu jer su oni slijedeći na redu. U slučaju da ni jedna ekipa neće onda će Lutalice ipak morati igrati 1. ligu pod prisilom  lud?!
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #12 : Kolovoza 31, 2014, 09:12:33 »

Mozda smo ipak trebali kao prijašnjih godina "odraditi" sastanak u dvorani u Podvinju gdje se vecinom svi ugodno osjecamo i gdje smo u "par" minuta dogovorili sastave liga, izvukli brojeve za idući sezonu,uplatili kotizacije za sastave,upoznali se sa novoprimljenim momčadima u ligu,čuli neku interesantnu "novost" itd.itd.
Naravno onaj predstavnik ekipe koji nije mogao prisustvovati dao je "punomoć" nekome iz lige i sve je štimalo.
Ovako mi to djeluje dosta neozbiljno i neodgovorno,kao npr. Stjepan sada treba "vući za rukav" i podsjećati predstavnike ekipa da daju 100 kn i dovoditi se u možebitno neugodnu situaciju ne svojom krivicom...pa "nagovaranje" tko će igrati prvu ligu,a i u biti najveći problem se stvorio kad je Stjepan H. zbog objektivnih okolnosti odstupio sa mjesta tajnika lige.
Mislim da ovom takmičenju treba pristupiti maksimalno korektno i sa uvažavanjem jer je kod bar 70% igrača jedini vid natjecanja za bodove i prisutne natjecateljske draži te neizvjesnosti.
Ovako je sve palo na Matina leđa+mobitel i zato je najvjerojatnije došlo da ovakvog vakuma jer sezona treba početi sutra ,a još se u biti "ništa ne zna"...

Moje osobno mišljenje je da pod HITNO treba sazvati sastanak i riješiti "sitnice" u "četiri oka", a i upoznati nove članove kao i pozdraviti se sa starima...
Do kraja ovog tjedna bi trebalo odrzati sastanak pred sezonu i da odradimo ove stvari kako treba kao i uvijek do sada.
Ako većini ekipa odgovara "virtualni sastanak i dogovor" svakako da će i moja ekipa biti za...

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Kolovoza 31, 2014, 14:43:44 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Kolovoza 31, 2014, 14:44:13 »

Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!