Poštovani članovi Nove lige. Obavio sam razgovore sa svim voditeljima ekipa i složili smo se da ne treba praviti plenarni sastanak. Iz postojećeg stanja ja ću napraviti termine i raspored utakmica. Ako ima nekakvih nejasoća slobodno se javite putem foruma. Prema pravilniku o natjecanjima liga počinje 1. rujna što znači da imamo još cijeli jedan tjedan za prijavu novih igrača ili brisanje nekih starih sa spiskova. Isto tako do 31.08. 2014. Otvorena je mogućnost za prijavu neke nove možebitne ekipe.
Trenutna situacija je slijedeća:
- Iz lige su istupile ekipe Deri Brko i AD Vidaković

- Novoprijavljena ekipa su dečki iz Bebrine

iako neće možda imati taj naziv, ali ja ću ga koristiti dok ga oni ne promjene.
- Popunu 1. lige ću napraviti prema pravilniku, a to trenutno znači da ekipa Sredanci popunjava ligu na 8. ekipa dok će 2. liga brojati 9. ekipa. Eventualnom prijavom još jedne ekipe pravo igranja 1. lige ima ekipa Lutalice, a onda redom Poštari ili Bekrije.
- Kotizaciju za natjecanje
(100,00 kn) prikupljat će
Stjepan Bošnjaković. Većinu te kotizacije smo prikupljali na sastanku, ali nadam se da neće biti problema te da će se to uplatiti u normalnim okvirima i da se nikoga ne treba vući za rukav.
Ako nekome nešto nije jasno neka se slobodno javi. Sva pitanja i prijedloge uvažavamo kao i do sada.